ИЗВЪНМАТОЧНА БРЕМЕННОСТ и след това!

• 140 601
  • 658
  •   1
Отговори
# 495
Мила galiondi30, каквото и да ти кажа във формата на успокоение, знам че няма да  подейства......... Sad Единствено се моля да свърши всичко много по бързо от колкото очаквате ти и твоята лекарка. Знам как се чувстваш, събери сили за да преминеш през поредното изпитание  след което вярвам, ще се усмихне слънцето и на твоята "уличка".  Hug Прегръщам те силно. Виж щом нивата падат, значи метотрексата действа плода е спрял да се развива и да се надяваме, че скоро ще се приключи с всичко.

# 496
  • Варна
Както казва моя позната лекар в медицинита 2+2 не е 4. 
И "болестите не четат учебници"  Rolling Eyes

Galiondi, кураж! Тежко е, но трябва да се бориш!

# 497
galiondi30  , кураж и от мен. Знаем как се чувстваш, тежко е ,но се преживява! Дано не ти се наложи операция Praynig

# 498
galiondi30 Ще се моля да мине всичко гладко и без оперативна намеса. Наистина, щом ЧХГ-то пада това е добър знак... Прегръщам те силно  Hug

# 499
Колкото и да е смело, аз някак си си знам, че няма да стане веднага, дори съм се настроила за поне година мъки докато се получи оплождане сега....
galiondi30,  Hug Hug Hug

# 500
Благодаря Ви момичета.    bouquet Аз все така чакам ЧХГ-то да продължи да спада. В сряда пак съм на лекар, сутринта на кръвен тест и после на преглед. Последния път Др ми каза, че плодния сак е малко по-голям отколкото, когато за първи път ме преглежда, сега и затова се притеснявам. Да му се невиди няма край този ужас.. Ходя на работа, по цял ден съм заета, в нас - седя пред Телевизора, пред компютара си, каквото и да правя обаче, нямам спокойствие. Как се справяте с емоциите и страховете си? #Crazy

PS В предишния ми постинг съм написала, че предишната ми бременност е била 2006, всъшност беше 2007,натиснала съм погрешния бутон!

# 501
Момичета, аз след преживяната извънматочна миналата година, сега започвам одисеята наново. Чакам само да ми дойде МЦ и започвам с изследванията за второто инвитро. Моят доктор също не иска да правя цветна снимка, каза,ч е няма смисъл.

# 502
Здравейте!За съжаление и аз се включвам в тамата.Става въпрос за сестра ми.На 12.02 и направиха коремна операция за извънматочна.Отрязали са и дясната тръба за да извадят плода и лекаря казал че е сложил някакви изкуствени пипала и по този начин се запазвали свойствата на тръбата-знаете ли нещо повече за това.А другата тръба била възпалена,това различно ли е от запушена.За възпалената тръба са казали че може да се лекува с кални бани.Знаете ли някой добър център за подобно лечение.Благодаря ви предварително

# 503
Здравейте момичета,
пиша за първи път тук. Преди два дни след лапаро ми махнаха лявата тръба, първа извънматочна.....пропуснах да попитам доктора колко време сте имам кръвотечение. на вас колко време ви тече след операцията?

# 504
  • Варна
Здравей, Лили! Кръвотечението при мен беше като нормален цикъл по продължителност, но по-слабо. Не го мисли. След около месец ще имаш първия нормален цикъл. Не го мисли това, почивай и се възстановявай. Пожелавам ти много сили!

# 505
Здравей, Лили! При мен също цикълът беше по-слаб ,но със същото времетраене ,както обикновено. Както ти е написала Светли, сега най-важното е да си почиваш и да се възстановяваш психически ! Hug

# 506
Здравейте!За съжаление и аз се включвам в тамата.Става въпрос за сестра ми.На 12.02 и направиха коремна операция за извънматочна.Отрязали са и дясната тръба за да извадят плода и лекаря казал че е сложил някакви изкуствени пипала и по този начин се запазвали свойствата на тръбата-знаете ли нещо повече за това.А другата тръба била възпалена,това различно ли е от запушена.За възпалената тръба са казали че може да се лекува с кални бани.Знаете ли някой добър център за подобно лечение.Благодаря ви предварително

Съжалявам за сестра ти, дано се възстанови по- скоро  Hug Къде и е правена операцията, че ми стана любопитно за тези "изкуствени пипала"?
Аз да се похваля, от днес съм с нормален цикъл,  дойде ми седмица по-рано от колкото очаквах, така ще мога да си направя по-рано хормоналните изследвания и да пусна документите в ЗК. Успех на всички ви момичета  Hug

# 507
операцията е направена в АГ-Варна от д-р Илинденов и д-р Атанасов.Какво имаш в предвид под интересно(не си чувала за такива ли,аз не съм много запозната).И да те питам още нещо -два дни след операцията  и е потекла кръв но не обилна,това нормално ли е предполагам че не е цикъл. Радвам се за теб и успех!

# 508
кръвотечението при мен беше 5 дена, след това нормален цикъл дойде след около 45 дена, уж нормален, но без болки в гърдите. Сега чакам втори, но пак нищо не ме боли.
Денди, браво слънце. Толкова се зарадвах за теб, че ти се размина!  Hug

# 509
aldania, това имах предвид, че за пръв път чувам за такива пипалца, тъй като аз съм оперирана лапароскопски пак в Аг от д-р Александров, направен е малък разрез на тръбата, и премахнат плода. Относно кръвотечението и при мен беше няколко дена, като първият по- обилен след това зацапваше.

Общи условия

Активация на акаунт