Психолози, психотерапевти, психиатри

• 199 687
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 140
– В индийската култура слонът се смята за символ на богатството. Сложете си слонче за пари на рафта и ще си имате слонче на рафта.
– А парите?
– А парите трябва да се спечелят.

Така и с аналитичния процес. Wink

# 1 141
Здравейте. Дали някой може да ми даде отзиви за Милена Манова? Благодаря.

# 1 142
  • София
Бях при Румен Бостанджиев. Крайно разочарована съм. Успях да кажа по какъв повод съм при него и последва  тирада от клишета, които всеки среднограмотен човек може да прочете в интернет. Нещо като да пуснеш запитване в Гугъл. Не ме изслушваше, беше груб. Питаше и ме прекъсваше на половината на изречението, за да си отговори сам. Проблемът за мен е сериозен и е в неговите така рекламирани компетенции. Това са най-глупаво похарчените ми пари /таксата му е на ниво/. Беше първата ми среща с психолог и навярно ще е последната.

И аз така от неорайхианския терапевт Антон Тодоров Даракчиев, бивш лекар, който явно е решил да се изявява като терапевт, котиран от Мадлен Алгафари, защото той е превел една книга с нея. Вайбът му беше от самото начало на някого, който има нещо срещу жените, който не само като вайб, но и от неадекватните му коментари си личеше, като "майка ти, като че ли пък много мъже са я предследвали"- нещо, което аз никога не съм споделяла колко мъже са преследвали майка ми...Често имаше вменяване на вина от самия терапевт, а когато исках да обсъдя нещо в интимна сфера или връзки, той веднага си сменяше изражението, все едно сега ще разказвам нещо много пикантно, на което той проявява голямо любопитство...аз не се чувствах спокойна и той не ми изглеждаше неутрален за такива теми...честно казано, той има много малко опит в тази сфера, анализът е базиран на някакви клишета, които може и на лекциите да са му казани, без да е адаптирано в дълбочина към проблематиката на клиента плюс много проекции от негова страна (потвърдено и от настоящия ми терапевт)...последната сесия завърши зле, защото той се разсърди, че аз исках да отида при негова колежа, чието име той настоя да узнае и се сравни с нея (самата тя е много добра, с 15-20 годишен опит). Да не говориме, че се оказа, че характерът, през който той ме е интерпретирал, е погрешен. Сегашният ми терапевт има доста по-различен поглед върху нещата, от това, което ние сме "работели" с този терапевт. Просто при него беше (малко грубо ще се изкажа), но "изливане на неговите комплекси върху клиента". Явно той самия трябва още да мине своята лична терапия. Аз исках да се махна поне 4 пъти от него, моя грешка, че не го направих още след първото съмнение...Иначе взима сума, която даже някои терапевти с 15-годишен опит не взимат, предполагам, само защото е Д-р.

Освен това, като заключение, казват, че е важно човек да се свързва с хора, които са щастливи и успешни в своите връзки.. и смятам, че това е важно...като мой съвет, гледайте и терапевтите ви да имат удовлетворяващи и успешни връзки, защото така ще могат да ви дръпнат напред....в описаната ситуация това не беше така...

П.П. Някои терапевти са си просто груби, като го извиняват с това, че клиента "проектира" и те самите не поемат отговорност за техните бъгове в системата...това трябва да ви е показателно за нивото на терапевта и при избора ви на терапевт.

Здравейте,
Единствено и само защото цитата,  включва и отпратка към Румен Бостанджиев ще си позволя да споделя впечатлението си от него, като целта ми не е да го свързвам с другия ми коментар.  Мен съшо ме прекъсваше в някои случаи и включваше коментари, но няма как да не изразя благодарността си от срещата с него, от професионалната обратната връзка, която получих,  от споделения  професионален  опит, познания, емпатия и отношение,  от които имах нужда в онзи момент. 

Споделям недоволството си от психотерапевтичното отношение на  д-р Антон Даракчиев, на база на   моя опит с него.
Наложи ми проблем , свързан с негово тълкуване на моя сексуална травма, което го облагодетелства личностно и професионално, а осакатява мен, и който няма  когнитивно, емоционално и телесно решение ,  води ме  към разрушение на личността, произхождащо от неговата визия мен и поставя живота ми в невъзможност да бъде пълноценен и нормален. Трансформира проблем, свързан със взаимоотношенията ми с него, на база  на различното му  тълкуване и разбиране за сексуална травма от миналото ми,  което бе напълно противоположно на моето такова , като мой личностен проблем и неразрешим конфликт. Пренесе с психотелесни средства, въздействащи върху несъзнателните аспекти на психиката, ума и тялото ми , своята собствена   визия, ценности, влияние върху сексуалността и  идентичността ми, като такива, произтичащи  от родителите и от авторитетите от миналото ми, което не отговаря на реалността, и е напълно конфликтно  и неразрешимо за мен от всяка гледна точка без неговата намеса и прекрати терапия без никаква отговорност.
 Този проблем не ми дава възможност да оцелявам в живота и да мога да  съхраня границите ,  душата, тялото , ценностите си и да имам с положителна изява на сексуалността едновременно , каквито възможности имах преди неговата намеса.  Вместо да анализираме и да намерим компромисно когнитивно, емоционално и телесно решение,  на този проблем, каквато нагласа изгради в мен ,че има желание, готовност и възможност да направи, се оказа, че в продължение на 9 месеца ми налага неговата визия, без да разберем, осъзнаем и намерим общо консенсусно и компромисно решение за факторите, които я правиха конфликтна за оцеляването ми.
Първо не можа да разбере, че в процеса на психотелесна работа  по агресия и граници,  отпределени мои телесни реакции, които се отключват  са в резултат от сексуална и професионална едновременнно травма в миналото ми. Те  се проявяват след нарушаване на  различни мои граници ми от всеки човек и във всяка една сфера от живота,  а може би  ги е  приел , като персонално мое отношение и сексуален интерес към него персонално. Подобно разбиране от своя страна бе напълно конфликтно за целите на психотерапията ми, за личността ми, свързани със самоусъвършенстване за преодоляване на някои травми в последните години, които не разбирах откъде произтичат и какво следва да променя.
Не се съобрази с дистанцията, която поддържах с него  в едновременната работа  за сексуалност и лично , духовно самоусъвършенстване, чрез която овладявах, контролирах  и управлявах интегритетта на личността ми със защитна реакция от сексуалната ми травма в миналото. На база на тази дистанция и граници в отношенията, можех да контролирам и насочвам  реакциите си към духовните аспекти съвместната работа, а не към сексуални такива, които не бяха адекватни и съвместими с целите и формата на взаимоотношенията помежду ни. Преодоля  дистанцията и границите ми в отношенията с него с психотелесно с докосване на гръдната ми кост над върха на тимусната жлеза с десния си юмрук,  което поради отслабените телесни граници  и неизвестно за мен последващо въздействие допуснах. Оказа се че е навлязъл в личните ми граници много дълбоко, мощно и с продължително действие, което не подозирах, че възможно и  по- дълбоко и мощно ,  от колкото можех да управлявам и контролирам  ефективно с тялото и ценностите ми едновременно  както преди, в резултат на  сексуалната ми травма. Преодоля защитните ми механизми за подкрепа на отслабените ми телесни граници със засилени ценности, в някои аспекти, преди да допусна човек в сексуална близост до себе си, за да се чувствам в безопасност. Така си живех със сексуалната ми травма, без да осъзнавам дори, че съм преживяла травма, защото защитите ми позволяваха да се фокусирам върху позитивните ефекти от нея и да я преодолявам ежедневно успешно със защитните ми механизми.
Наложих си вътрешна граница в отношенията с него във вътрешния ми свят на ценностно ниво, която да замести преодоляната телесна и емоционална такава,  като го приех  в ролята на духовен родител и изключих сексуалния компонент в мислите си, като напълно неприемлив и невъзможен, в рамките на професионалното взаимотношение, разчитайки на терапевтичната рамка и норми, за да управлявам двата конфликтни аспекта, резултат от травмата ми в миналото, като съхраня интегритета на ума, душата и тялото ми, за да продължим към целите на терапията, които бяха много важни за мен. Бягството ми от терапията нямаше да ми помогне да ги постигна. Тъй като не можех да си обясня рационално, а само емоционално  случващото се, нямаше как да формулирам критерий за себе си за промяна в психотерапията, за да предприема подобна промяна. Но той не се съобрази и с тази моя граница.  Нито ми помогна да разбера случващото се с мен от това психотелесно взаимодействие в процеса на работа.
В края на тренинг по психотелесна психотерапия,  в който той освен мой терапевт, бе и треньор, събрах смелост да потърся професионална подкрепа от него в задълбочаване на изследването на мои реакции от тренинга,  в ролята му на духовен родител, психотерапевт и с пренос със баща ми.  Той  не изслуша докрай  и не разбра тази молба за подкрепа, като духовен родител, пренасочи разговора за личната терапия след тренинга,  а след тренинга в личната терапия започна да ме отхвърля  грубо, арогантно на личностно ниво, което от позицията на духовен родител  ме травмира, без да разбирам причината за това, поради задействаните  защитни  механизми от сексуалната ми травма.  В опита ми да разбера, каква е причината за личностното ми отхвърляне, не ми даде никакво рационално когнитивно обяснение. Различна гледна точка от моята, представена ми само с въздействие на несъзнавано ниво през  емоциите и тялото и невербално поведение  бе неразбираемо и травмиращо от  позицията на активирани травми и защити в мен, изключващи с ценностите и вярата ми темата за сексуалност, поради водешите духовни и роителски аспекти във взаимотношенията ни и много силни преноси с баща ми и найка ми .
 Изказана реплика от него в един момент, че след като съм я преживяла веднъж, мога да я преживея отново, като единствена вербална обратна връзка за случващото се , ме шокира при мисълта, че може да мисли така за  травматичната ми  комплексна   инициация ,като жена.  Бях готова да прекратя терапия, ако се потвърди  разбиране от негова страна за сексуални подбуди от моя страна  за провежданата психотерапия,. Не се съобрази с изразеното ми нежелание и визия, че сексуалните компоненти в работата ни, като фокус са напълно неприемливи и изключени за мен, поради естеството на миналия ми опит,  на начина ми да се справям с  него и на наложените ми възприятия за него катп духовен родител и учител, със силни преноси с майка ми и баща ми, във връзка с което бях готова да прекратя терапия, вече осъзнавайки потенциален разделителен в разбиранията ни проблем.
Вместо това в хода на разговор за травмата, в който ме помоли да опиша случилото се в нея, отключи  с движение ключ несъзнавани спомени от травмата ми с психотелесни методи –, и тя се пресъздаде изключително живо и реалистично с негово  участие  , като жив участник в нея по нов начин, което се оказа конфликтно за ума, душата и тялото ми и  повод за  разпад между тях.
Благодарна бях, че прояви отговорност и пожела да продължим заедно, за да коригираме проблема, който от позиция на травмата ми и  пренебрегнатите ми защити,  бе станал отново неразбираем и изключен за мен.
Правя уточнение, че сексуалния ми партньор – доктор от миналото в професионално  взаимоотношение, след идентифициране на негативния ефекти от  комбинацията на сексуално и професионално взаимодействие, плод на недоразумение помежду ни, вкл. на незрялост от моя страна и блокирането ми на момента, ( в опит да се справям сама в живота  в условията на  отдалеченост  от родителите  на 150 км, в процес на  обучение в друг град ), след като видя неочаквания напълно разрушителен за мен ефект , изрази своето съжаление, цели и ме помоли за шанс да промени  това възприятие с положителен спомен. И ми остави силен такъв, който бе продукт на  взаимно осъзнат и приет компромис от двете страни, на  признаване на грешката помежду ни, като нецелено и от двамата недоразумение  и коригирането и до колкото  бе възможно в личностно и живото утвърждаващо преживяване  след предходното напълно противоположно такова. Така , въпреки грешката, от която никой не е застрахован, той ми върна вярата в хората, в професионалистите, хуманността  в лекарската професия , в спасението и в Бог. И този спомен бе изключително важен и силен за мен. Той ми даваше възможност на база на изборите и контрола над себе си в настоящето да имам живот, който съвместява и ценностите и емоциите и сексуалността ми , когато имам увереността, че партньора ми ще оцени и ще се съобрази с границите ми, ако имам потребност да поставя такива, както и  ми даваше положителна нагласа   и възможност да  защитавам границите си, душата, тялото, ценностите , личността си  в социалните взаимоотношения, разчитайки на ценностите,  вярата  и самоконтрола над себе си в подкрепа на тялото,  които  ми помагат да преживявам асоциативно  утвърждаващия, вместо унижаващия травматичен спомен в социалния си живот.
След като бях стимулирана да отхвърля  в терапията ми с агресия към дюшек сексуалния ми партньор -  агресор и спасител едновременно, а в последствие с движение ключ на ханша  към вербалното ми окуражаване да давам изява на сексуалносттта и агресията си, след което  конфликтно за ценностите ми започнах да приемам Антон Даракчиев в представите си като сексуален партньор вместо този от миналото ми, освен като духовен родител и спасител  за травмите ми в конфликт със спомените от баща ми,, последва разпад на единството на ума, душата и тялото ми.
Очакваните и търсени от мен обсъждания, анализ  и преодоляване на конфликтните аспекти, за да се намери адекватното решение , в продължение на 9 месеца бяха приемани от него  негативно, включително и ме обвини веднъж след неуспешен опит за представяне на двата конфликтни за мен аспекта, че  флиртувам с него. Той ми налагаше собствената си визия с много силно въздействие над емоциите ми след психотелесно  емоционално свързване помежду ни, което се бе случило с психотелесни техники през емоцията гняв , който резонираше по  определен от него начин  в тялото му и се връщаше към мен през споделена с него емоция,  с което надгради вече съществуващото  такова след докосването на върха на тимусната жлеза над гръдната ми кост и ,чрез които се създаде много силна емоцинална професионална връзка помежду ни, с която  да отработваме травмата с огромно количество допамин в неин резултат и насочвани свободни асоциации и визуализации в тази посока. В този период, той не пожела и/или не можа  да разбере причините за защитата ми в психиката и тялото ми и да ми предложи когнитивно разбираема за мен в позицията на травматична реакция тяхна алтернатива в психотерапията и в живота, които да ми позволят да оцелея и  да съхранявам границите , душата, ценностите, вярата, сексуалността си едновременно  и интегритета на личността си.  Бидейки в  силни  емоции и в позицията на травма, аз не можех да разбера, какво се очаква да променя в себе си, за да свърши кошмара ми.
В резултат  след биоенергиен масаж за намаляване на контрола, стимулира  ескалирането на травмите и  конфликтите в личността, тялото, емоциите и ума ми, породени от неговата намеса в пресъздаването по нов начин на отключената и преработвана по негова инициатива и концепция сексуална  травма от миналото ми в игра с емоциите, психиката, тялото , въображението ми със стимулирани асоциации и визуализации  - друг психотелесен инструмент за работа, като въплъщаваща всички мои характерови травми ( отхвърляне, изоставяне, унижение, предателство, несправедливост) по нов, нехуманен , разрушителен за ритъма на живот и за личността ми начин с неговото участие, като жив участник в тях. В този начин, задоволяването на базовите човешки потребности, включително на ескалираните нагони към живота и смъртта, асоциирани с нето в хода на пресъздаване на травми по нов начин в терапията, бе противоествено прекъснато на етап, в който връщане назад е невъзможно и , блокирано като  физически, физиологично, емоционално, когнитивно, социално , морално, етично, професионално неприемливо за мен, за него.  Асоциира  създадените мускулните блокажи в тялото ми от това емоционално споделено преживяване с дихателна практика с неговото дишане, емоции, енергия, сетивност, глас, визия, воля и подчини на това въздействие, отключените в  групова сесия за биоенергиен масаж на цяло тяло несъзнаваните телесни спомени от майка ми преди формирането на неокортекс и рационалното ми мислене и прекрати психотерапия.
По този начин постави личността ми в психотелесна зависимост от неговата воля и визия  и в невъзможност за оцеляване без никаква морална, етична, професионална отговорност.
 При това  без когнитивна, емоционална и телесна възможност да бъдат преодоляни,  без да бъда напълно осакатена сексуално със сексуална кастрация и личностно от инстанцията на вътрешния родител и вътрешното дете в мен, което научих след консултации с различни  психотерапевти и психиатри и изследване на проблема.
Разбирам, че възприятията ми могат да се считат за субективни и нереалистични. Затова ги описах писмено и му ги изпратих за преглед, обсъждане и корекция, заедно с въпроси за визията му за отблокиране на блокираното от него задоволяване на базовите ми потребности.  Липсата на на отговори на и коментари, всъщност утвърждава посланията от психотерапията.
Не пожела да отговори на отправените към него въпроси и да  коригира моите  възприятия с адекватните според него стимули в  проведената психотерапия,  , въпреки професионалните и етични норми,  в които се обясняват правилата и принципите на психотелесната психотерапия и всички закони, харти и конвенции , обясняващи равните човешки права, неприложени на практика.  Избягвайки  личен  контакт с мен, с психотелесно въздействие на  Тодор Стефанов и Мадлен Алгафари, ефектите от психотерапията ми бяха ескалирани и задълбочени.
Липсата на регулаторен и контролен орган в психотерапията не дава възможност за неутрално разрешаване на конфликтни взаимоотношения между клиент и терапевт в психотерапия.
Опитите ми да потърся  конструктивно професионално решение на проблемите от психотерапията ми с Антон Даракчиев неочаквано за мен срещнаха хуманно, професионално и етично отношение от страна на мното психотерапевти и съм  благодарна за него. 
За съжаление обаче такова не можахме да намерим  въпреки инвестираните  хиляди  в психотерапия, включително и консултации и психотерапия и психиатър/психотерапевт, поради формираната психотелесна зависимост и нежеланието на Антон Даракчиев да я коригира.
Специфичното психотелесно въздействие от терапията  в психиката , през входа на тялото , отключваха и необясними за терапевт в друго направление телесни реакции при опит за работа по корекция  на някои аспекти с други терапевтични методи, което се оказа реална пречка в друг тип работа освен емоционална подкрепа.
Никой уважаващ себе си психотерапевт не  би представил официално писмено становище  срещу свой колега, защото всеки професионалист , разчита на подкрепа от професионалната си гилдия.
Адвокат не може и няма никакъв интерес да защитава клиент, без професионално становище и в конфликт с интересите на професионална  гилдия.
Това поставя ме поставя като клиент - жертва на психотелесната психотерапия с Антон Даракичев в позицията на  кучето  в клетка без контрол на Селгман и Майер, което е подложено на напрежение без контрол над него,.
Поставя ме в положение на  наложена ми принудително от Антон Даракчиев сексуална и личностна кастрация и подмяна на идентичността ми в нейната противоположност, погубване на душата и вярата ми.
Проявеното отношение бе, като в религиозна секта, но много по -жестоко, Свързване, използване, прекъсване на подкрепящата връзка от близките,. Само че случващото се е в рамките на   психиката , тялото , емоциите, вътрешния ми свят ,. Създадените и наложени ми  от Антон Даракчиев конфликти се  случват без концепция за край и за мир в душата, тялото , умам ми, както в живота, така и след смъртта, ако човек е склонен да приеме  идеята за задгробен живот .
Има ли коректив  в обществото, който може да защити правата на клиента в психотерапия в България  в този и подобни случаи освен интересите на психотерапевт? Не знам.
Има ли някой интерес да има коректив в  обществото, който може да защитава  неутрално интересите и на двете страни? не знам
Има ли други случаи в практиката с подобно напълно разрушително и унизително въздействие над личността, идентичността, сексуалността,  смисъла от живот, не знам.
Най-удобното терапевтично решение се оказва,  да бъда стимулирана да полудея и да поема цялата вина и отговорност от проведената психотерапия, заплащайки за нея с парите, душата, здравето, вярата и живота си. Такива са моралните , професионални и етични норми , налагани ми в психотерапията ми с Антон Даракчиев без алтернатива.
Дали това са водещите ценности, морални , професионални и етични норми на практики,  които да се налагат т в обществото, като морални,, етични, професионални, законосъобразни, утвърждаващи професионална власт и влияние, налагащо се над всички утвърдени норми и институции в обществото, включително и над вярата на човек.  Не знам. Зависи от професионалната гилдия, клиентите, обществото, институциите.

Дали този споделен опит, би могъл да бъде полезен на някого и да доведе до нещо по- добро в прилагането на тази благородна професия,  не знам, но споделянето му  се оказва единственото нещо, което мога да направя.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 12:23 от Daisy6

# 1 143
Daisy6, съжалявам за преживяното! Много добре те разбирам. Аз също потърсих терапевт и опитах с  тяхната школа, именно поради травми свързани с насилие. И именно защото се водеше психотелесна, затова се насочих към тях. За жалост в тази школа, не смятам че има добри терапевти. Може би само теоретично, но те самите реално нито са отработили личните си теми, нито могат професионално да ти дадат такава помощ. Даже не мисля, че и могат. Нарушават граници. Много повече инвзаии и щети нанасят, както за психиката, така и телесно. Говорят се общи клишета и съвети, които можеш да ги прочетеш и получиш и от книга или в гугъл. Няма как и да получиш каквато и да е защита или да можеш да се защитиш, дори и да имаше закон. Та разбирам безсилието ти.. Те са гилдия и си се пазят. Моят съвет е да се насочиш към друга школа и защо не опиташ работа с жена терапевт..и да се работи върху всичко, което се е случило в тази терапия с този "психолог". Но най - вече да усетиш наистина дали е подходящ за теб и твоя случай.

# 1 144
  • София
moonlight1  Благодаря за съчувствието.
 Първото нещо, което направих бе да потърся мнения и  решения, както в същата школа, така и в други школи и други терапевти с над 20 различни психотерапевти, клинични психолози,  психиатри  във всички познати ми школи и модалности вкл. когнитивно поведенческа терапия, психодрама, констелация, хипнотерерапия, хипотерапия, енерготерапия, денс терапия, арт терапия, ТЕС и др..за над 10 хил. лв  Благодарна съм за разбирането,  проявеното  хуманно отношение, за ясно поставените граници в отношенията и за етичните и професионални позиции , които получих в търсенето на конструктивно алтернативно решение  на проблемите от терапията  без да споменавам дори името  на терапевта.  Оказа, че нито те, нито конкретната техника, може  да коригира източника на проблема. Той произхожда от  Антон Даракчиев, който  ми наложи собствената си визия за моята идентичност и сексуалност, противоречаща на моите потребности и воля, през професионално въздействие над несъзнателните процеси, в тялото, психиката и ума. Но не  самостоятелно от негово име и негово лице, като психотерапевт с неговата си идентичност,  като застане зад вижданията и позицията си, а  завоалирано и скрито през участието си  в ролите на  родител,  сексуален  и професионален партньор едновременно в  пресъздаването на несъзнавани телесни спомени от миналото ми  по нов начин в психотерапията в игра с емоциите, тялото, въобръжението, енергията,  с участието на неговото тяло, емоции, лице, глас психотелесно въздействие,  който начин противоречи на човешката природа, морал, професионални, законови и религиозни норми и възможностите за социално функционирене.  След което нямаше доблестта и смелосттта да се отграничи от ролите ,  а   ги остави грубо и ароагнтно да продължат да се развиват с прекъсването на отношението ми с него, което е равносилно прекъсване на отношението ми с майка ми, баща ми, сексуален партньор, по начин пресъздаващ всички характерови травми, като променя  личността  и живота ми без  да отговори на поставените му писмено от мен  въпроси с цел корекция на възприятията  ми и на въздействието му  и без никаква отговорност за действията му.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 05:10 от Daisy6

# 1 145
Егоцентриците втълпяват на обекта, че други хора са виновни за страданията и неуспехите му и той трябва да им тегли една ... за да си реши проблема и да живее по-добре.
Аналогичен случай с мой близък приятел: терапия базирана на неорайхиански анализ.
Беше ентусиазиран все едно живее втори живот.
Думите на терапевта още бяха в съзнанието му.
5 г по-късно оказа се въпросната терапия е нанесла на живота му повече вреди отколкото ползи, защото егоцентричните терапевти лесно казват от какво да се откажеш, но не казват как да продължиш.

# 1 146
Може много еретично да прозвучи мнението ми, но аз бягам, като чуя за неорайхианци. За няколко човека вече знам, на които им се е отразила съсипващо. При всеки от тях е имало подчертано преминаване на лични физически граници, травмиране, неетични и крайни коментари. А и все им казвали, че флиртуват с ,,терапевта". Явно това е част от обучението. За мен такъв метод не може да е терапевтичен.

# 1 147
При мен единият от неорайхианците, при които бях, настояваше много силно, че първо трябва да правя секс! Без това нямало да станат нещата! 😆 Нали при тях май сексът е най-базовото ниво в пирамидата на потребностите.. Предлагаше ми да вляза в тиндър и т.н. Да не говорим как не можех да взема думата от него! Та, имахме 2 срещи 😆 Другата - много по-приемлив вариант, ама и тя нещо ми наруши границите в един момент и.. до там. Изхвърли някакво паднало листенца от растението на масата в чашката ми от кафе, празна вече, но.. wtf!

# 1 148
При мен единият от неорайхианците, при които бях, настояваше много силно, че първо трябва да правя секс! Без това нямало да станат нещата! 😆 Нали при тях май сексът е най-базовото ниво в пирамидата на потребностите.. Предлагаше ми да вляза в тиндър и т.н. Да не говорим как не можех да взема думата от него! Та, имахме 2 срещи 😆 Другата - много по-приемлив вариант, ама и тя нещо ми наруши границите в един момент и.. до там. Изхвърли някакво паднало листенца от растението на масата в чашката ми от кафе, празна вече, но.. wtf!
Може би сме били при един същ неорехианец, който настояваше да правя безразборен секс с различни мъже и ми предлагаше тиндър .

# 1 149
Възможно е 😆

Може би сме били при един същ неорехианец, който настояваше да правя безразборен секс с различни мъже и ми предлагаше тиндър .

# 1 150
Нямам думи какви неща раказвате. Преди години приятел психотерапевт беше споделил, че негов пациент е бил при известна тогава терапевтка-неорайхианец и го е карала да й чисти жилището като форма на трудова терапия. За съжаление вече не помня името.

# 1 151
Това и аз съм го чувала..

Нямам думи какви неща раказвате. Преди години приятел психотерапевт беше споделил, че негов пациент е бил при известна тогава терапевтка-неорайхианец и го е карала да й чисти жилището като форма на трудова терапия. За съжаление вече не помня името.

# 1 152
Здравейте!
Аз искам да насърча споделянето на имена на терапевти, от които сте недоволни. Прочетох потресаващи неща и според мен ще е от полза, ако споделите имената на тези "терапевти", за да може да не се подлъгват и други хора да си дават парите и времето на вятъра, а срещу това дори и да получат повече щета отколкото помощ.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 22:39 от LittleSunshine22

# 1 153
  • София
Голямо лечение ще падне с безразборния секс...

# 1 154
Голямо лечение ще падне с безразборния секс...
Да … преживявах доста тежко една раздяла и той ме посъветва да пия всяка вечер да обикалям барове сама и да си търся мъже за секс, защото все след някоя бройка съм щяла да забравя бившия …

Общи условия

Активация на акаунт