Психолози, психотерапевти, психиатри

• 200 136
  • 1 295
  •   3
Отговори
# 705
Здравейте, някой има ли отзив за Нели Запрянова? Психолог ли е, психотерапевт ли е, не съм сигурна...

# 706
Аз препоръчвам Весела Огнянова
+359877798008
здрасти, можеш ли да поясниш що за човек и специалист е тя. И с какво точно ти помогна

# 707
  • София
Здравейте, някой има ли отзив за Нели Запрянова? Психолог ли е, психотерапевт ли е, не съм сигурна...
Психолог и то от пловдивския, не е терапевт, в момента се обучава в една школа

# 708
Търся доказан EMDR терапевт с опит или добър в когнигтивно поведенческа терапия, за София. Бихте ли помогнали с някое име. Най известните според Гугъл Севда Шенкова и Цвета Топузлиева нямат скоро часове за нови клиенти.
Случайно някоя група да има по КПТ или психодрама, проверих няколко сайта, но се оказа, че трудно се сформитат групи и няма засега, особено в кризата с короната.

# 709
Каква е заявката? Психодрама и когнитивно поведенческа терапия са твърде различни подходи. (не че имам препоръка.. )

# 710
За EMRD терапевт бих Ви препоръчала Милена Манова

Тел. +359 899 175 517
positumbg@gmail.com

А за когнитивно-поведенчески терапевт д-р Петър Василев
0898 20 91 75;
e-mail: peter.vassilev@abv.bg

Търся доказан EMDR терапевт с опит или добър в когнигтивно поведенческа терапия, за София. Бихте ли помогнали с някое име. Най известните според Гугъл Севда Шенкова и Цвета Топузлиева нямат скоро часове за нови клиенти.
Случайно някоя група да има по КПТ или психодрама, проверих няколко сайта, но се оказа, че трудно се сформитат групи и няма засега, особено в кризата с короната.

# 711
Съжалявам, че ще се намеся, но личните ми впечатления от Петър Василев като терапевт са изключително разочароващи и не бих препоръчала на никой да си прахоса времето и парите при него.  Никаква заинтересованост, на моменти надменно и подигравателно отношение, при това на доста солена цена.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 17:14 от TafTaf

# 712
Елфичка, лутаме се в момента за съжаление.
Severuna, благодаря за препоръките,
Ще проверим вариантите.
За Петър Василев, като, че ли някъде пак четох негативен коментар, ще видим.

# 713
Пиша на психолога, при който ходя сега, след втора среща с това усещане, 4е ве4е съм супер фалшива на тези срещи, направо изграждам фалшива самоли4ност, което става и в реалността де, и не знам дали трябва да продължавам защото до къде ще стигне това?! И той ми отговори просто 'Ще видим.' Нещо не ми хареса този отговор, какво мислите?

За Петър Василев и аз съм 4ела негативни коментари.

# 714
Да, потвърждавам за Петър Василев, че е комерсиален.Като терапевт какъв е нямам наблюдения! Но съм склонна да вярвам на това, което пишат за него...парите развалят хората!
Алтернативно име за когнитивно-поведенческа терапия е Ирина Лазарова
Тел. за контакт: 088-873-7915

Елфичка, лутаме се в момента за съжаление.
Severuna, благодаря за препоръките,
Ще проверим вариантите.
За Петър Василев, като, че ли някъде пак четох негативен коментар, ще видим.

# 715
Как мога да проверя даден 4овек доколко е 'психоаналитик' за какъвто се представя? Няма никаква информация за него в нета, а, освен, 4е е в управата на някаква ай ти фирма! Rolling Eyes

# 716
  • Варна
Как мога да проверя даден 4овек доколко е 'психоаналитик' за какъвто се представя? Няма никаква информация за него в нета, а, освен, 4е е в управата на някаква ай ти фирма! Rolling Eyes
Ами те такива са съвсем малко в България. По голяма е вероятността твоя човек да не е психоаналитик.
А и за какво ти е психоанализа!?

Търси психотерапевт от по
краткосрочните модалности в сравнение с психоанализата...

# 717
Ами той ми беше 'назна4ен' за терапевт от този кабинет.бг, който беше постнат тук с безплатни няколко на4ални срещи.. ина4е не търся специално психоаналитик..

Ами те такива са съвсем малко в България. По голяма е вероятността твоя човек да не е психоаналитик.
А и за какво ти е психоанализа!?

Търси психотерапевт от по
краткосрочните модалности в сравнение с психоанализата...

# 718
  • Варна
Ally_,
ако искаш му кажи името.
Някой може да знае нещо повече за него като образование, следуниверситетски обучения.
А при търсене в Интернет не излиза ли каквото те интересува...
Ако разбирам правилно безплатни са само първите няколко срещи, а не изцяло...

# 719
Ally_,
ако искаш му кажи името.
Някой може да знае нещо повече за него като образование, следуниверситетски обучения.
А при търсене в Интернет не излиза ли каквото те интересува...
Ако разбирам правилно безплатни са само първите няколко срещи, а не изцяло...

Ивайло Фердинандов. Някой да знае нещо за него?
Пет безплатни сесии.
Доколкото разбрах основатели на 'кабинета' са Давид Йерохам и Цветелина Йосифова, а те са си имена, така 4е нещата би трябвало да са сигурни.. ама знам ли..

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 22:57 от Ally_

Общи условия

Активация на акаунт