Психолози, психотерапевти, психиатри

• 204 390
  • 1 294
  •   2
Отговори
# 945
Не знам изобщо д-р Първанов дали работи, защо не пробвате с д-р Владимир Пожарашки- той е насочен точно към ОКР и има издадена и книга за ОКР , което означава, че все пак разбира същността и механизма на състоянието.

# 946
Здравейте и Честита Нова Година!
Търся препоръка за наистина добър семеен констелатор, от когото лично сте доволни. И ако може да не е на космически цени!

# 947
За ОКР д-р Първанов. Друг в България, а и Европа не мисля, че може да работи с ОКР.
Аз обиколих поне 5 специалиста, вкл.и в Европа и само се влошавах. При д-р Първанов видях светлина в тунела още от първата сесия. Пренаредих си изцяло представите за живота с неговата терапия. ОКР-то дори изобщо вече не е тема на разговор, натрапливите мисли още след втората сесия се научих да "оправям" с неговата техника.

Здравейте, с каква терапия работи д-р Първанов? Какви техники използва? И каква му е таксата? Питам защото с моя терапевт не виждам напредък.
Писала съм по-торе: ERP (излагане на натрапливите мисли) и когнитивно поведенческа. 70 лв на час е.

Д-р Първанов работи ежедневно и с пълна сила. Но се чака за ред при него, понеже има много желаещи и много пациенти. Аз чаках около месец. Преди това бях при поредната клинична психоложка, с която не само, че не се подобрявах, ами се и влошавах. Даниела Кръстева. Може би за паник атаки и тревожност ще бъде ок (въпреки че не съм сигурна, но да не заклеймявам), но за ОКР няма никакви познания.

# 948
Може ли мнения за психолог Марина Панайотова от Кърджали?Четох че помага много за паник атаките.

# 949
Имате ли мнение за Мая Михайлова от "Физис"?

# 950
Здравейте, дали може да ми дадете мнение за д-р Венета Кемилска – Сексолог. Има ли доволни от нея, каква и е таксата?

# 951
  • София
Не знам изобщо д-р Първанов дали работи, защо не пробвате с д-р Владимир Пожарашки- той е насочен точно към ОКР и има издадена и книга за ОКР , което означава, че все пак разбира същността и механизма на състоянието.
Вие имате ли лични впечатления от Владимир Пожарашки? Има ли някой, който е ходил при него, във връзка с ОКР?

KPP, д-р Първанов къде приема (не работи ли в Плевен)?

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 14:07 от Mini Rebel

# 952
Първанов работи онлайн

# 953
Здравейте , поради ОКР получих еректилна дисфункция. Може ли да ми препоръчате добър и не много скъп Сексолог за София? Ще съм много благодарен за мнения.

# 954
Здравейте страдам от тревожно разстройство натрапливи мисли и повръщане следствие от силен стрес, как да се справя с това

# 955
Смятате ли, че психотерапии  ОНЛАЙН имат същия очакван резултат, както срещите на живо? За деца става въпрос

# 956
Здравейте , поради ОКР получих еректилна дисфункция. Може ли да ми препоръчате добър и не много скъп Сексолог за София? Ще съм много благодарен за мнения.

?

# 957
Смятате ли, че психотерапии  ОНЛАЙН имат същия очакван резултат, както срещите на живо? За деца става въпрос

За дете не мога да кажа, но от позицията на възрастен мога да кажа, че онлайн терапия помага само донякъде. Живият контакт има много по-силно въздействие, а и така се изгражда връзка със самия терапевт.

# 958
Моята терапия е изцяло онлайн и е изцяло работеща

# 959
  • София
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали психотерапевт за гр. София. Става дума за тревожност, ниска самооценка, трудно справяне с житейски ситуации, депресивно състояние, проблеми в семеен план, детски травми.
Направих 2-3 месеца срещи с клиничен психолог, но мисля че задълбочиха проблема.
Препоръчаха ми няколко имена, но цялостно добрите специалисти са все заети и не поемат нови клиенти/пациенти.
Специалитите, които ме насочиха бяха Елица Великова, Анастасия Грозева, Златка Михова, Венета Данчева.

Общи условия

Активация на акаунт