Психолози, психотерапевти, психиатри

• 204 491
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 930
Д-р Петър Николов за  Варна препоръчвам
И погледнете и школата по позитивна психотерапия дали ще е подходяща за вас. Те работят много със психосоматика, доколкото при вас става въпрос за това

Здравейте, ще запитам за нещо малко по-нестандартно и се надявам да намеря препоръки. Търся си психотерапевт, спецалист по когнитивно поведенческа терапия от Варна. Става въпрос за тинитус или така наречения шум в ушите. Накратко това състояние няма лечение от съвременната медицина, защото реално е симптом на друго заболяване, което я отрият, я не. На запад все по-често клиниките препоръчват аудио терапия + когнитивно поведенческа терапия, за да се справи човек с този ужас в главата му. В България за съжаление нещата са доста изостанали относно такова лечение, но пък може някой тук да е чувал или пък да даде добра препоръка. Трябва да е добър психотерапевт с доста опит.
Потърсил съм засега в Superdoc и виждам следните хора с добри препоръки - Галина Василева, д-р Стела Атанасова (която е и невролог), Ирина Ставрева, д-р Татяна Аврамова.

# 931
Лош психолог в София, за който искам да предупредя, е Ивайло Белев. Човек с нездрав външен вид, личи му, че самият той има проблеми, с които не може да се справи. Пуши като печка. Не го препоръчвам по никакъв начин. Избухва, кара се, прекъсва, критикува, мачка. На Ивайло Белев мястото му е в черния списък с психолозите и психотерапевтите. Посредствен и нестабилен човек, нещастен, вреден. Човек, който не е разрешил своето минало, не умее да помага.

# 932
Здравейте,

Може ли да ми дадете мнение за др Терзииванова?

# 933
  • София
Здравейте.
Може ли да препоръчате психолог за мен при загуба на съпруг - за София.
Благодаря!

# 934
  • София
Не препоръчвам Румен Георгиев. Абсолютно несериозен. Ходих при него, взе ми телефона, за да ми се обадел за час и повече не ми звънна. Докато бях при него, имах чувството, че иска да ме избута навън.

# 935
Петя Хорозова

Здравейте.
Може ли да препоръчате психолог за мен при загуба на съпруг - за София.
Благодаря!

# 936
  • София
Тя не работи ли с деца или бъркам?

# 937
И с възрастни.

[/b]
Тя не работи ли с деца или бъркам?

# 938
Здравейте, някой може ли да даде мнение за психолога д-р Елена Анзова. Тъй като нещо не откривам много мнения за нея. Добър терапевт ли е, има ли доволни от нея?

# 939
Здравейте, дали може да ми препоръчате добри психолози и терапевти работещи с ОКР за София. И не взимащи прекалено скъпо.

# 940
За ОКР д-р Първанов. Друг в България, а и Европа не мисля, че може да работи с ОКР.
Аз обиколих поне 5 специалиста, вкл.и в Европа и само се влошавах. При д-р Първанов видях светлина в тунела още от първата сесия. Пренаредих си изцяло представите за живота с неговата терапия. ОКР-то дори изобщо вече не е тема на разговор, натрапливите мисли още след втората сесия се научих да "оправям" с неговата техника.

# 941
За ОКР д-р Първанов. Друг в България, а и Европа не мисля, че може да работи с ОКР.
Аз обиколих поне 5 специалиста, вкл.и в Европа и само се влошавах. При д-р Първанов видях светлина в тунела още от първата сесия. Пренаредих си изцяло представите за живота с неговата терапия. ОКР-то дори изобщо вече не е тема на разговор, натрапливите мисли още след втората сесия се научих да "оправям" с неговата техника.

Разкажете каква е неговата техника помогнете и ня останалите

# 942
Здравейте,

Може ли да ми дадете мнение за др Терзииванова?

За Петя Терзииванова ли става въпрос?
Ако да, пишете ми на лично.

# 943

Разкажете каква е неговата техника помогнете и ня останалите

ERP и когнитивно-поведенческа

# 944

Здравейте, с каква терапия работи д-р Първанов? Какви техники използва? И каква му е таксата? Питам защото с моя терапевт не виждам напредък.

Общи условия

Активация на акаунт