Психолози, психотерапевти, психиатри

• 200 096
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 630
Някой да препоръча нлп специалист? Освен Георги Балджиев.

# 631
Здравейте,
След смъртта на моята скъпа баба от преди 10 дни съм в много тежко състояние. Какво ще препоръчате: психотерапия или да си дам малко време? Изпадам в дълбока депресия..

# 632
Здравейте,
След смъртта на моята скъпа баба от преди 10 дни съм в много тежко състояние. Какво ще препоръчате: психотерапия или да си дам малко време? Изпадам в дълбока депресия..

Малко професионална помощ от терапевт никога не е излишна. Съболезнования.

# 633
ЛЛ и познати ми препоръчаха Деанксит, аз се въздържах от АД,но вече се замислям за него....

# 634
ЛЛ и познати ми препоръчаха Деанксит, аз се въздържах от АД,но вече се замислям за него....

Според мен не трябва да прибягвате към самолечение. Потърсете професионалист.

# 635
Някой има ли информация за това каква е цената на сесиите при психолог Елена Атанасова от Пловдив? Тя има частен кабинет, отделно работи и в онкологията. Моля, ако някой знае, да сподели

# 636
Здравейте, някой има ли актуална информация колко взима Мимоза Димитрова, психоаналитик? На час ли е таксуването или? Не съм запозната изобщо с тези неща.

# 637
Някой може ли да препоръ4а добър психолог/ терапевт мъж от София? Не мога да намеря свободен Flushed

# 638
Здравейте! Тъй като именно в тази тема преди повече от година и половина открих своя психолог, с днешна дата искам да я препоръчвам и аз. Тя се казва Даниела Балджиева и реших да й се обадя, защото постът на жената бе много искрен. Тя я бе нарекала "слънчице". Това наистина е така, но освен това, аз мога да добавя, че Даниела Балджиева е много целенасочен терапевт, с отлична компетенция и при мен винаги успява да "извади" най-доброто от мен. На нея дължа и най-големия си успех досега.
Тя няма нужда от реклама, но и аз исках да продължа веригата и да кажа, че именно от тук съм я намерила и е наистина почтен терапевт, който иска да е от помощ на клиента!

# 639
  • София
Идеи за достъпен терапевт, който да има опит в София?
По възможност първата (опознавателна) да не е платена,  понеже не с всеки се напасва човек...

# 640
Здравейте.Може ли мнения за д-р Керанова в град Добрич.Доколкото знам тя вече приключва работа,но направи компромис и ми записа час.Имам голяма нужда,ходих и на психолог но вече търся помощ и от друго място.

# 641
Извинявам се, ако въпросът ми е неуместен, но знаете ли дали допълнителното здравно осигуряване, което големите фирми предоставят на служителите си покрива разходите за психотерапевт?

# 642
  • София
Извинявам се, ако въпросът ми е неуместен, но знаете ли дали допълнителното здравно осигуряване, което големите фирми предоставят на служителите си покрива разходите за психотерапевт?
попитайте фирмата

# 643
Някой отзиви за Пламен Димитров?

# 644
Здравейте,
Пиша с проблем, свързан със здравето на майка ми. Има диагностицирано БАР и последните месеци слоупотребява с алкохола. Скоро я открихме след няколкодневен запой безпомощтна. В момента е в период на абстиненция,  от продължителната употреба на алкохол е получила полиневропатия и е трудно подвижна.
Имаме нужда от добър психиатър за София. Моля ви за препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт