Майчин дом Варна - тема 9

• 87 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Аз също се чудех за помпата, тъй като имам желание да кърмя, но бих искала да се изцеждам и да давам от шише. Със сигурност ще я взема, но и на мен ми мина през ума как и кога ще се стерилизира.. Smirk

# 481
  • Бургас
А стерилизатор не може ли да ви донесат близките? Ако е електрически, ще можете да си стерилизирате помпите сами. На мен първия ден ми я донесоха стерилизирана. После я давах вечер около визитацията и ми я връщаха по-късно. Ама това преди две години, сега не знам как процедират.

# 482
  • Варна
Стерилизират, носиш я и после си я взимаш, но някога се изчаква повечко.

# 483
Аз тъй като не съм от тук, но ще раждам тук, заради мъжа ми и вече сме в града, бих искала да ви попитам имате ли представа как стоят нещата с меренето на тонове?! До сега се следях в друг град, термина ми е на 03.03 и бях последно  на преглед и тонове преди 2 седмици. Бих искала тази седмица да отида да ме прегледат. Дали е достатъчно просто да си запиша час при някой лекар? Тъй като до сега видеозона и пускането на тонове го правехме на различни места..

# 484
Болна съм, настинка, лекувам се в нас с бабините илачи, ама става по-зле положението май. ЧУдя се на личната ли да потърся или да звънна лекарая от Майчин дом, който ми следи бременността? И по-точно самия доктор ли да потърся или акушерката?

# 485
Аз бих се обадила на гинеколога си. Simple Smile

# 486
Бях в 6тия месец , когато се разболях от грип. Звънях на следящия ме доктор , за да ми каже какво да пия.

# 487
  • С изглед към морето

Бях в 7 месец, когато ми се случи. След като над 7 дена се лекувах с природни средства и хомеопатия, просто отидох при личната да ме прегледа. Изписа ми АБ и въпреки че ѝ се доверявам, за всеки случай звъннах на Рени (следящата ме акушерка) да ми потвърди и тя, че изписаният АБ е ок при бременност.
Девойката утре става на годинка Simple Smile

# 488
Преди една седмица правих ранен БХС, а преди две ми взеха кръв и урина за стандартните изследвания.  Казаха ми,че резултатите ще ги науча на следващата консултация, която е чак на 16.03.
Нормално ли е това? Ами, ако има проблем, не дай си Боже, аз как ще разбера?! За първи път ми е и ,да си призная, леко се притеснявам. Ходя при Снежи, ако има някакво значение.

# 489
И аз чакам 1 месец до следващата консултация и ще разбера резултатите от изследванията, явно таква в практиката. Казаха ми, че ако има някаъв сериозен проблем ще звъннат. До сега не са, следователно св успокоявам, че всичко е  наред Simple Smile

# 490
Такава е практиката да, ако има проблем те ще те потърсят и няма да чакат да мине месец. Ако не можеш да изтърпиш просто се обади на акушерката, не мисля че би ти отказала информация - поне моята не го е правила никога.

# 491
Благодаря Simple Smile Значи,ще се надявам да не ми звъннат. На акушерката й нямам номера, така че ще си чакам прегледа.

# 492
На картончето, където ти записват часовете не е ли записан?

# 493
  • Варна
Можете да си видите резултатите на сайта на лабораторията, линкът е на предната или по-предната страница.

# 494
Въпрос към момичетата записани на ЖК-
Кога се изследват вагинален секрет и цитонамазка? При регистрацията ли?

Общи условия

Активация на акаунт