Майчин дом Варна - тема 9

• 88 391
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Обличат ги с боди с къс или дълъг ръкав и с ританки.
На нас ни показаха как да ги мием, чистим и да сменяме памперса, няколко часа след раждането.
На изписването го облича акушерка и после като се приберете си правиш каквото прецениш.
На нас с другото момиче ни обясниха всичко много добре, показваха и отговаряха на въпроси.
Първо дете ми беше и за изписването се чувствах абсолютно сигурна и подготвена за прибиране у дома!
А ! Забавното беше, че дъщеря ми я обличаха в неутрални цветове беж, зелено,а на другата жена синът й го обличаха с розови бодита с къдрички по ръкавите . Два пъти се случи,но тя беше в потрес хахха. Само се молеше мъжът й два метра и 100 кила да не забележи.😂😂😂

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 20:57 от Pipppa

# 211
Те разполагат с дрехи. Попринцип в деня на изписванеъо ти се обяснява всичко,но когато и да попиташ винаги ще ти кажат.

Пипа,  моят младеж ми го донесоха в лилав комплект Hello Kitty 😆.

# 212
  • Варна

Пипа,  моят младеж ми го донесоха в лилав комплект Hello Kitty 😆.
Хаха ! Представям си го малко сладко мъжленце с Хелоу Кити! 😂😂😂

# 213
  • Варна
Разсмяхте ме, момичета. И аз чакам момче.

# 214
  • Варна
Разсмяхте ме, момичета. И аз чакам момче.
Еми да си знаеш! Ако ти го донесът с панделка да не се чудиш! 😊
Успех и леко раждане!

# 215
Здравейте, някоя мама да изкаже мнение за д-р Митко Митев от майчин дом

# 216
  • Бургас
Здравейте, някоя мама да изкаже мнение за д-р Митко Митев от майчин дом

Беше втори оператор на последното ми секцио. Много мил, внимателен, шегува се, успокоява. От негови пациентки само хубави неща чух. Но за съжаление го оставиха сам да ме затваря и е допуснал грешка (оставил незашит кръвоносен съд). На другия ден оправиха нещата, но на мен ми остана кошмара от ревизията, по-трудното възстановяване и кръвонасяданията, които се разнасяха с месеци. Много го харесвам като човек, но като специалист съм с резерви, въпреки че съм наясно, че грешки стават.

# 217
Дами, някоя от вас да си е премахвала фиброаденом(доброкачествено образувание) при Мая Брюкнер?

# 218
  • Русе
Аз съм оперирана от фиброаденом, но не при Мая Брюкнер, а в Русе и беше може би най голямата ми грешка. Съветвам те да не се оперираш, освен ако не е много голям и да ти пречи по някакъв начин. Моя съвет е да отидеш на преглед при д-р Росен Хинев, изключително добър специалист! Останах очарована от неговото внимание и професионализъм!

# 219
  • Варна
Дами, някоя от вас да си е премахвала фиброаденом(доброкачествено образувание) при Мая Брюкнер?
Майка ми се оперира от фиброаденом при нея. Това беше преди няколко години. Нейният беше доста голям и има сериозен разрез, но като цяло няма оплаквания и е доволна.
За по-малки фиброаденоми и аз съм чувала, че може и да не се оперират, но лекарите преценяват.
Хинев пък оплеска майката на една приятелка,но става въпрос за друга диагноза, така че... пак колкото хора толкова и мнения!
Успех!

# 220
  • Varna
Знаете ли от колко до колко часа са свижданията.

# 221
От 15:00 до 16:00.

# 222
  • Варна
Някой беше питал за доктор Митев по- нагоре. Въпреки, че не ми води женската консултация, попадах на него два пъти като дежурен в отделението и спешния кабинет. Изключителен подход към пациентите, човек с опит.. Направи ми много добро впечатление

# 223
Здравейте, аз попитах .Случайно попаднах на него и затова попитах, при първия преглед ми допадна обясни всичко, но исках да знам като специалист е добър. Записах се на женска консултация при него, акушерката Снежи малко троснато се държа , но ще видим на 18 как ще е .

# 224
Преди 3 седмици родих в Майчин дом. Свижданията бяха от 15.30 до 16.30.

Общи условия

Активация на акаунт