Майчин дом Варна - тема 9

• 87 788
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Родих в майчин дом секцио. Операцията беше много добре,ни след това изобщо не съм доволна от акушерките и обслужвашия персонал.Всеки говори различни неща,цупят се че си ги извикал, бебето не го хранят първия ден щот било секцио,което силно ме притеснява.

# 526
  • Варна
Живот и здраве ми предстои да мина на преглед за потвърждаване на бременност, исках да попитам в коя седмица записват за ЖК в МД.Преди 9 години мен ме записаха още в 8-ма г.с. по преценка на тогавашната ми лекарка / бях с рискова бременност/, но знам, че записват по принцип по-късно 10-12 г.с., нали?
Решила съм да се запиша при Яков, предната бременност ми я следи доц. Маркова, но тя вече няма кабинет в МД.Иначе раждах секцио при Яков и на финала ме следи той / Маркова беше в отпуска/.Та сега мисля направо при Яков да се запиша.Видях в сайта, че има часове само следобед, това важи по принцип и за ЖК предполагам?

# 527
  • гр. Варна
Здравейте на всички и честит празник Flowers Evergreen Tree  Моля да ми препоръчате АГ специалист  в Майчин дом за следене на рискова бременност.
Благодаря Blush

# 528
Живот и здраве ми предстои да мина на преглед за потвърждаване на бременност, исках да попитам в коя седмица записват за ЖК в МД.Преди 9 години мен ме записаха още в 8-ма г.с. по преценка на тогавашната ми лекарка / бях с рискова бременност/, но знам, че записват по принцип по-късно 10-12 г.с., нали?
Решила съм да се запиша при Яков, предната бременност ми я следи доц. Маркова, но тя вече няма кабинет в МД.Иначе раждах секцио при Яков и на финала ме следи той / Маркова беше в отпуска/.Та сега мисля направо при Яков да се запиша.Видях в сайта, че има часове само следобед, това важи по принцип и за ЖК предполагам?

.
Записаха ме на ЖК в 12.седмица. Преди това си ходех на прегледи, защото имах едни проблеми. Аз се следя при друг лекар, но преглдите преди ЖК и самата ЖК винаги са в часовете обявени на сайта. Поне при моя лекар е така.

# 529
  • Варна
Аз разглеждах в сайта, който пак както гледам е обновен.Излиза ми секцията за запазване на час през сайта.Явно е за всички независимо ЖК или друг преглед.Таткото искаше пак да присъства на първия преглед, но явно ще е някой следващ път, че часовете не са му удобни.
Ще си запазя час за другата седмица, може би е малко рано, но ми трябва консултация с лекар по повод на мое заболяване и терапията му.Дано все пак се види точицата.По моите изчисления съм в 5г.с. + 1 ден в момента.

# 530
12-13 седмица ме записаха. Часовете си ги записвам от сайта точно, няма отделен график.

# 531
В 12 седмица се записах на ЖК. Мисля , че навсякъде е така.

# 532
  • Варна
Благодаря за информацията.Предния път часовете за ЖК ги даваха на регистратурата директно за следващата консултация.То тогава нямаше още онлайн записване през сайта.И ставаха често и дублиране на часове, което си беше неприятно.

# 533
При мен часовете ми ги запазва акушерката за нея и след това на регистратура ми запазват час за следящия ме лекар. Не съм имала дублиране на часове и не съм си запазвала онлайн, освен при първото ми посещение в Майчин дом. Регистрацията ми беше в 13та седмица.

# 534
Аз ходех с картончето на регистратура, на което Рени ми пишеше датите с часове . Не съм имала никога дублиране и съм влизала точно на часа.

# 535
  • Варна
По въпроса за д-р Яков и д-р Георгиев, аз лично съм с много добро впечатление. Пациентка съм на Яков от 5 години, изроди и двете ми деца, и други манипулации съм правила при него, майка ми е пациент на Георигев, прави и операция, на секциото ми беше втори оператор, впечатлява с позитивното си отношение, личи си, че е професионалист и държи да си свърши добре работата. Яков е по дръпнат, сериозен и мълчалив, но винаги отговаря на въпросите, които му задавам, в времето става по-приказлив. Отделно на това е добър професионалист.
Часовете за консултация може да си ги записвате на регистратура или онлайн, но на регистратура веднага го напасват с този, който ви е дала акушерката, за да не се налага да чакате.
Да, някой от акушерките се държат кофти, но ако от нещо не сте доволни може спокойно да се оплачете на главната акушерка, тази, която записва поръчките за храна от менюто.

# 536
  • Варна
Обсъждано е, но пак да питам тези от вас, които в момента са на ЖК в Майчин дом, в момента колко струва платената консултация, защото в тоя сайт и ценоразпис не намирам. Върти ми се в главата 500 лв. и нещо сякаш.

Аз иначе съм много доволна от Майчин дом с едно изключение, едната педиатърка, която неглижира проблем при дъщеря ми.Но вече знам за какво да следя и няма да допусна да се случи отново.

# 537
570 лв е платената ЖК, 330 лв е по ЗК.

# 538
  • Варна
570 лв е платената ЖК, 330 лв е по ЗК.
Благодаря, точно платената ме интересуваше.

# 539
  • Варна
Някой да е правил серклаж в МД ? Би ли споделил за лекар и как процедират ?

Общи условия

Активация на акаунт