Майчин дом Варна - тема 9

• 87 773
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Доста е дълго за обяснение, затова ви пускам линк към страницата, където бях писала за случая. На тази и следващата има няколко мнения за Анна Атанасова.
Странното е, че създава крайно различно впечатления у пациентите си - или много лоши, или много добри и в частност, че е много мила. Е, и с мен беше мила в началото, не мога да отрека. След въпросния преглед, мнението ми коренно се промени. Както и на мъжа ми. Преместихме се при др.Яков и съм много доволна!
Тъй като той беше в отпуска, записах час при друг лекар, за да ми каже все пак някой какво става.
Пита ме къде ме слядят, казах и отговора беше :
Че кой те е ядосал така там? Анна Атанасова ли?
След кратка пауза добави " или Капка? Няма кой друг да е в Майчин дом."
Ето и линк.
http://m.bg-mamma.com/?topic=978967.375
antoanetastat, сега видях, че точно с теб сме коментирали и стария ми пост. Ако ходиш при нея, би трябвало вече да си си изградила мнение.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 07:13 от Purple_Pink

# 571
Моето мнение за нея е изградено, да, но нямам нищо против да прочета и други гледни точки.

# 572
Искам да питам има ли някой следял се при Боян Георгиев и раждал ли е съответно при него. Всякакви отзиви ще са ми от полза. Simple Smile

# 573
  • С изглед към морето
Radeva92, аз съм се следила И раждала при него два пъти, но той си е моят лекар по принцип. При него имам и аборт по медицински причини, както и лапароскопска операция. Питай, ако имаш по-конкретни въпроси!

# 574
Radeva92, аз съм се следила И раждала при него два пъти, но той си е моят лекар по принцип. При него имам и аборт по медицински причини, както и лапароскопска операция. Питай, ако имаш по-конкретни въпроси!

Ами тъй като аз се следя при друга лекарка, но тя не изражда отдавна и за това съм се насочила към него. Даже тя ми го препоръча с един вид. Остава ми още малко до заветната дата(юни) и трябва да се спра на някой.

# 575
Случайно попаднах в темата и изчетох всичко с интерес, аз съм с термин 12.05 следя се при др Яков имам едно нормално раждане при него от преди 5 години тогава бях по доволна сега е  доста изнервен и натоварен и често е в лошо настроение.
Не знам дяли и този път ще имам шанс за нормално раждане по медицински причини и взех да се интересувам за секциото, допадна ми това което чета за секцио по метода на Щарк и това че др Георгиев го практикува.
Всички коментари ми бяха много полезни и ще следя с интерес темата за Майчин дом почти всички лекари и персонала познавам вече от дългите години където ползвам услугите им и като цяло съм доволна.

# 576
  • Варна
Викинг, ако имаш възможност поразпитай лекар за метода на Щарк !
Моето Аг вчера ми каза 2-3 думи, че не е толкова УАУ колкото са общите обяснения ! Разбрах, че при него все пак трябвало да се чака да тръгне раждане, а не е толкова планувано както си го мислим и каза нещо от рода на , че при изкарването на бебето трябвало нещо да се изчака ... не я разбрах много, но тя не беше много за него.
Ако имаш повече информация, ама от лекар би било полезно да споделиш тук ! Simple Smile

# 577
Др Георгиев е в отпуск до 12 април като се върне мисля да го разпитам за този метод, но това че той го практикува със сигурност много ще ми го похвали, докато си следя бременността до края мисля да разпитам и други доктори в Майчин дом какво мнение имат по въпроса и ще споделя подробности, така или иначе на мен скоро ми предстои да избера и всяко мнение ще ми е от полза!

# 578
Искам да питам има ли някой следял се при Боян Георгиев и раждал ли е съответно при него. Всякакви отзиви ще са ми от полза. Simple Smile
За жалост, моето мнение за Анна Атанасова е коренно различно. В нейния кабинет може някой да ме вкара отново само под пълна упойка. Ако бях обърнала внимание на отрицателните коментари за нея, нямаше да се запиша при нея, съответно нямаше да се разочаровам. Смених я своевременно.
Хармони, радвам се, че на теб е помогнала.

Аз пък при георгиев ще вляза само с пълна упойка, пък нека си го хвалят.

# 579
Здравейте! Бихте ли ми казали какво трябва да подготвя за раждането в Майчин дом? Ако може някакъв списък с неща. Не са ми дали още от регистратура...

# 580
  • Бургас
Чехли, с които да може и да се влиза в банята, минимум 2 нощници, козметика, бельо. Превръзки дават, но такива без крилца и на мен не ми бяха удобни. За бебето по време на престоя не е нужно нищо. Аз бих си взела и помпа за кърма, защото по отношение на кърмене не очаквай каквато и да е помощ - само констатират имаш или нямаш, но нещо да ти помогнат, забрави.

# 581
  • Варна
Аз бих казала минимум 3 нощници. Аз имах 3 в чантата, но отидох за преглед само, влязох за спешно секцио и ползвах тяхна нощница. Другите три всичките ги използвах - къде защото се потях и преобличах, къде се мокреха от спонтанно изтичане на кърма... та е хубаво да имате за смяна. Някаква жилетка, чорапи - от хормоните постоянно или се потях, или ме втрисаше и се обличах Grinning Приятелки раждали нормално ме бяха посъветвали да си взема някой шоколад, но до него не стигнах. Зарядното за телефона не си забравяйте.
Ако ще влизам за второ - бих взела ръкавички бебешки само. Казаха ми, че са им кът и трудно ще намерят, в крайна сметка намериха, де. Но моят син много се дереше по лицето и си бяха нужни.

# 582
  • Варна/Филаделфия

не очаквай каквато и да е помощ - само констатират имаш или нямаш, но нещо да ти помогнат, забрави.
Далеч не е вярно това. И на мен, и на момичето с мен в стаята, помогнаха страшно много, аз с естествено раждане, тя със секцио. Показаха ни как да държим бебетата, как да захапват правилно, различни пози за кърмене, как да се оригват, казаха ни какво да ядем за повече кърма..
Отделно отговаряха на всякакви въпроси с усмивка. И това във всички смени, които хванахме.
Благодарение на тях кърмя вече 7 месеца.
Помпата за кърма мисля, че няма къде да се стерилизира, ако има е добра идея. Аз лично ползвах бебчето Grinning (въпреки че умирах от болка)

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 08:52 от Mery D Eve

# 583
  • Варна
Мога да споделя същото като Mery

# 584
Моята помпа ми я стерилизираха те, не са ми отказали. За съветите относно кърменето- питала ли съм нещо, отговаряли са ми, показваха ми пози, дадоха насоки и за храненето.
Не всеки път беше с усмивка, но го отдавам на това, че имаше страшно много раждания всеки ден и бяха натоварени.

Общи условия

Активация на акаунт