Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 204
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 395
Аз не мисля, че жената, която е в двойка с общи цели и си постига стандарта заедно "не полага никакви усилия". Напротив, понякога нетният резултат може да е по-добър, ако има разделение на ролите. Оттам нататък вече зависи за кого си се омъжвала- има мъже, дето няма нужда да им трепериш дали ще направят бебе на друга.

Аз се нагаждам към мъжа си, разбира се. В момента хич даже не дърпам чергата към себе си, за да се веселя с работата си и да разхождам дрешки в офис. Но и не са ме превърнали в слугиня.

В крайна сметка е хубаво човек да е гъвкав, а не да си има план за живота и да стиска до побеляване на кокалчетата, сакън да не се мине. Защото ако се пусне, може накрая да се получи по-добре.

# 1 396
  • Sofia
Laughing Хайде сега, при неравностойни връзки, винаги има едно неписано правило, че по-зависимият се нагажда към този, който печели в пъти повече.

Искаш да кажеш – при "нормалните връзки", защото пак акцентирам, че аз май не познавам двойка, в която двамата партньори имат еднакъв принос към семейния бюджет. Обикновено мъжът изкарва повече, но това в никакъв случай не пречи жената да е властна и изискваща. Казвам какво виждам с очите си. Peace

# 1 397
  • град-държава
Пак говориш за неща, от които нямаш идея и май само ти се иска да е така.
Аз не работя от 2 години и с какво съм зависима според теб? В къщата съм си, гледам си детето, мъжът ми издържа семейството ни по абсолютно същия начин, както и докато съм работила. Защото той така мисли по този въпрос. Защото аз нямам проблем, нито комплекс да имам такъв мъж. Винаги е изкарвал повече от мен, никога не е очаквал и изисквал да бъда нещо, което не съм. Никога не съм се чувствала неравностойна, напротив. На който не му харесва е свободен да си ходи по всяко време. Никой не трепери  и не се страхува от изборите на другия в семейството ни.

# 1 398
Тук има потребителки, които се напишкват от кеф да ти напомнят, че си проста домакиня, хвърля ти по 10 лева на ден и най-късно до 6 мес. вече ще си е намерил по-млада и по-хубава във всякакви аспекти жена (предполага се, че въпросната жена освен всичко 1. ще му роди дете 2. ще е по-интересна от теб, защото също така е кариеристка). Та още чакам мъжът ми да ми изневери с тоя еднорог с невероятна корпоративна кариера и безотказен фертилитет...

Въпросът е какво се случва със следващата, когато и тя остане финансово зависима:)

# 1 399
  • София
Тук има потребителки, които се напишкват от кеф да ти напомнят, че си проста домакиня, хвърля ти по 10 лева на ден и най-късно до 6 мес. вече ще си е намерил по-млада и по-хубава във всякакви аспекти жена

Хаха, не е лъжа  hahaha
Вероятно те самите не са много уверени в себе си и отношенията си.

# 1 400
  • град-държава
10лв!? Аз за 10лв не мога да пия и кафе.  Naughty  
Ами има защо да са във връзки, в които постоянно трябва да се надскачат. На мен ми звучи уморително. Има къде по-добри начини да си прекараме времето с мъжа ми. Не, че в момента имам такова, макар и да съм САМО с едно дете.  Laughing

# 1 401
Laughing Хайде сега, при неравностойни връзки, винаги има едно неписано правило, че по-зависимият се нагажда към този, който печели в пъти повече.

Искаш да кажеш – при "нормалните връзки", защото пак акцентирам, че аз май не познавам двойка, в която двамата партньори имат еднакъв принос към семейния бюджет. Обикновено мъжът изкарва повече, но това в никакъв случай не пречи жената да е властна и изискваща. Казвам какво виждам с очите си. Peace
Трудно е да дадем универсално определение за "нормална" връзка. За мен една връзка е "нормална" , ако не бъда задушавана, ако мъжът ми разбира, че имам огромна нужда да угаждам на собствените си щения - егоист съм, да.  Laughing  Имам си цели, извън семейството.
При всяко едно положение, човек си плаща цената. Ако мъжът изкарва двойно, тройно и нагоре от моята заплата, жената губи идентичност - поне това са моите наблюдения. Е разбира се има жени, които обожават ролята на майка и съпруга. Но хич не е рядкост една жена да се откаже от развитието си в името на семейството - да може само мъжът да си помпа егото колко е велик , каква кариера има, колко деца и т.н.
Ако се разходим из другите теми диагонално , които са ужасно скучни заради оплакванията колко неблагодарна е ролята на една домакиня - да търка, лъска и готви. Ей така, диагонално минете из тези теми и ще разберете какво имам предвид.
Според мен по право се полага на всяка жена сама да избира как да протича животът й, без да преглъща огромни компромиси. Наясно съм, че има двойки, които се чувствам супер с разпределените си роли, но те не са универсално правило за всички. Peace

# 1 402
То ако трябваше да си живея според своите щения, нямаше да си взимам съпруг. Да, от една страна си промених плановете за развитие. Иначе ако беше до моите щения, щях да се занимавам всяка вечер с айкидо, всеки уикенд да съм на планина, а през работната седмица да правя докторантура по лингвистика. Този режим по принцип хич не е съвместим със семейство. Та така, наистина съм различен човек, но не вярвам чак да съм "обезличена". Защото в рамките на двойката и двамата търпят развитие. Понякога именно като се оставиш да те променят малко откриваш, че се развиват някои ценни аспекти от характера.

Та така, гъвкавост трябва, смешно е и издава несигурност да се държиш с всички сили за "това, което аз искам", защото в повечето случаи може да се окаже, че трябва да поискаш и други неща, да пораснеш, да развалиш стария си свят и да си направиш нов.

Да, съзнавам, че не съм толкова "интересна", колкото млада и нахъсена кака. Съзнавам още, че това интересното от ерата на младостта до голяма степен е и малко смешно.

# 1 403
  • София
Има домакини И домакини. Аз поне правя разлика, нищо, че общото помежду им е, че не ходят на работа.  Wink

# 1 404
  • град-държава
Да ти кажа съпругът ми не го е страх, че ще си счупи китката да се позавърти из къщи. Кофти и мързелива домакиня съм, както сроделих.  Laughing
Аз пак не разбирам за какви роли става въпрос. Не съм руса, но ми е трудно да разбера, аз ли съм ограничена или  розичката, на която 'и се иска да е така, както го нарежда и толкова, точка?

# 1 405
Номерът е да си намериш мъж, на когото му пука по-малко от теб. Обратното е бедствие. Сегашният ми мъж има какво да учи за поддържане на ред, но поне не му пука, когато и аз не поддържам. Ако имаме приоритетна задача, чистенето отпада. Ако има нещо много интересно за изчитане или научаване- също.

# 1 406
  • София
А, защо, моят мъж повече вижда праха и мръсотията, но като го дразнят, си ги оправя. Аз пък повече от него се дразня от разхвърляна натурия и като така, разтребвам повече. Номерът е никой да не очаква, че друг му е длъжен да му обслужва маниите.

# 1 407
  • град-държава
И двамата обичаме да ни е чисто, за това и двамата поддържаме при липса на помощен персонал.
Намирам за изключително жалко мисленето, че само парите, които изкарваш ти придават стойност, заради която да бъдеш ценен, уважаван, обичан, равностоен и важен за друг човек.

# 1 408
  • München, Deutschland
...по-млада и по-хубава във всякакви аспекти жена (предполага се, че въпросната жена освен всичко 1. ще му роди дете 2. ще е по-интересна от теб, защото също така е кариеристка).
Съкратих цитата, да не е километрично. Wink
Това ли са изискванията? Да кажем, че 2 може да се чете по милион начина, но 1 за задължително ли се приема? Защото по тази логика, от всичките ми приятели и приятелки, нито един нямаше да си има партньор... Но случаят не е такъв. Близки познати и разширения приятелски кръг дори не го споменавам, но и там щяха 90% да са без гаджета / приятелки / жени.

Добре, че няма и изискване брак, че тогава и събралите се щеше да трябва да се разделят...

# 1 409
Ми защото ако е само любовница, нещата са спасяеми, ама тука ме заплашват, че мъжът ми не само ще избяга, ами и ще ходи да пръска гените си, за да стане още по-многодетен:)

Бе не знам, нека тия потребителки, дето ме развеждат през 6 месеца, да обяснят каква жена се търси, след като ти е омръзнала твоята...

Общи условия

Активация на акаунт