Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 569
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 630
Да, това тук е коментар на ситуацията - нали не си мислиш, че някой човек в реала се изразява така директно. Същите неща са, тук само ги формулирам кратко, иначе при жива комуникация се показват/насочват по съвсем различен начин. Никой не върви подир никого.

Но иначе наистина с времето си има и придобиване на емпатия, и очакванията се комуникират. И към мен има очаквания, разбира се. Даже си имаме бяла дъска и софтуер с бележки за краткосрочни и дългосрочни цели- не, не са моя идея, негова са, един вид подход към живота като при проджект мениджмънт, какво да го правя, професионално изкривяване. Нали това е целта- да се развиваме заедно, не да мухлясваме.

НСЧ, има и обедни почивки, ако е толкова зле работата. Иначе до 4 клас няма втори смени.

А при будно дете, което няма да се нарани или да направи пожар, нямам драма да врътна ключа на стаята.

# 631
Деца на 7, 8 и 9 заминават на училище в ранни зори...
Сериозно? При нас пък има 2 смяна. Греда. Започват в 13:30 и свършват в 18:30 ч. Извънкласни към 11 ч. Събота и неделя са дни за почивка, абсолютно сме забранили друго, освен учене за училище и излизане с приятели.
От друга страна никога не бих правила секс при будно дете на възраст 10+ в съседната стая. Колкото и да е тих човек, колкото и съм откровени на тази тема (а сме откровени до крайност), но всяко нещо има граници.
Ако някой ме събуди в 4 сутрин, за да си говорим, защото трябва да запълним 2 часа, със сигурност ще чуят съседите, но не и секс.

П.П. Не се оплаквам, има си време за всичко, само подчертавам колко различни са хората и че всичко е индивидуално.
Припокрива се и с моето мнение напълно!

Янечек, това донякъде е така, но не напълно.

Сирен, пиши пак когато това стане!
Съжалявам, но не смятам,че с едно дете на 9 сме все едно като без дете. Дивотия отвсякъде.
 НСЧ, въобще не говореше за ключа, а за това, че дете на такава възраст поназнайва някои неща и не е удобно. Не че няма как и къде и т.н.

# 632
Ами разбира се, че все едно е без дете. Да не би случайно да събаря вази, да ръси трохи навсякъде и да реве нерационално, очаквайки да я успокояваш 2 часа? Или търси да суче? Или пък хвърля тоалетна хартия в тоалетната, докато я запуши и после прави наводнение? Съмнява ме...и сигурно не я влече да скача през прозорци, да яде хартия, няма да рисува по стените с гримовете ти...тоест- все едно няма дете, а още един що годе разумен човек, който може да се занимава сам.

По отношение на секса е точно все едно няма дете в къщата. Освен ако стените не са като от хартия.

# 633
НСЧ, има и обедни почивки, ако е толкова зле работата. Иначе до 4 клас няма втори смени.

Не всяка професия има обедни почивки, и да има, ако е на 20 км, ще се видите, ама друг път.
Не знаех това за вторите смени до 4 клас. Сигурно нашето училище е на чужда територия  Laughing

А при будно дете, което няма да се нарани или да направи пожар, нямам драма да врътна ключа на стаята.
В смисъл не ти е проблем детето ти да ви чува? Образно казано дете, защото на 12 са си вече момък/девойка. Сигурно е така. Лично за мен е недопустимо, като пак казвам, с нея сме откровени до болка, когато става дума за теория.

# 634
Какво ще чува- не живея в панелка или в хартиена къща.

Някои малки училища са на едносменен режим.

# 635
Не мога да си представя Сирената да издава каквито и да било звуци по време на секс. От написаното от нея си представям нейния секс като делово занимание в поза морска звезда.

# 636
Какво ще чува- не живея в панелка или в хартиена къща.

Някои малки училища са на едносменен режим.
Като човек, живял във всички видове строителство на територията на страната, всичко се чува  Laughing особено ако минеш през коридора.

Някои да, повечето - не.

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 22:14 от Не се сърди, човече

# 637
Някои хора си говорят ей така за спорта. Но вникване никакво не се наблюдава.

Повечето хора сутрин бързат да оправят обеди на децата, закуска, дрехи, душ и водене до у-ще/градина и след това са на работа. На обедната почивка обядват, пазаруват или тренират (ако въобще спират за почивка).

Когато свършват работа бързат да си вземат детето да не стои 12 часа някъде и в къщи готвят, чистят, проверят домашно, свършват неща по списъка за отмятане, водят до тренировки/кръжоци, вечерят, почистват, душ , разговор, филм и сън.

Уикендите са за семейството и не е време за кръжоци, занимални и бабин дом, защото реално само тогава имат време спокойно да общуват.

Така са едни 90% от хората, но наша  Сирен дава предписания за заетост, умора и логистика от нечия друга галактика.

# 638
Махаш чистенето и филма и си топ...що да си губиш времето с кино-бози? Душът се съчетава със секса и готово. Разговорите- между другото. Тоест- има си време и вечер. Един филм е 90 минути- как точно го няма времето за секс?

В България рядко се прави обяд за дете, ходят на стол или си купуват нещо, или се прибират у дома.

То ще го изкараш, че на практика с деца в училищна възраст сексът е точно само за рожден ден и за Коледа...

На мен едно време точно събота сутрин ми беше време за курсове и уроци. Идеално си е- художническо ателие 4 часа сутрин, или английски, или нещо друго. През седмицата курсове и уроци са убийство за всички, но в почивен ден са приятно занимание, да не се чудиш какво да правиш.

Предполага се, че деца в училищна възраст не слухтят по коридора, а са си в стаята и пукат Майнкрафт или Пактът или друга някоя електронна простотийка.

# 639
То ще го изкараш, че на практика с деца в училищна възраст сексът е точно само за рожден ден и за Коледа...
Глупости, просто не е когато децата са будни и в съседната стая. Нито с навиване на будилник. Нещата са прости, не е нужно да се правят сложни.

# 640
Глупости, просто не е когато децата са будни и в съседната стая. Нито с навиване на будилник. Нещата са прости, не е нужно да се правят сложни.
Именно.

Ако  да' пукат Майнкрафт или Пактът или друга някоя електронна простотийка' е за теб нормата за прекарано време със семейството всяка вечер няма кой знае какво повече да си говорим.

Иначе има достатъчно теми за кутията за обяд на децата в у-ще, за режима на сън, за кръжоците, извънкласните занимания, ходенето сам на у-ще със съответните смени и за всичко за което говоря.

Пак казвам, че за майка в майчинство с малки деца всичко е в пъти по-лесно и има  толкова много време, че да се чуди какво да да прави отколкото за  една работеща майка с деца по институции.

# 641
  • където ми харесва
Ама теоретично го изкарахте сложно.
Пак питам, вие правите ли секс, когато детето ви е вкъщи? Или само като е заспало? А от къде сте сигурни че спи, или че няма да му се допишка и да мине през коридора в сюблимния момент?
Хайде моля ви! Значи, едно време се криехме от родители, сега нямам нерви са се крия от децата, честно. Нито крещя все едно ме кормят, нито ми скърца леглото. Секс ще правя когато имам желане. Наличието на децата ми в нас не ме притеснява.

# 642
Честно казано, не разбирам "време със семейството". Семейство сме, правим нещата в близост един до друг, това е, всяко врме е "време за семейството". Чак специално да се строим и де да знам, да се гледаме ли, що ли...нито аз, нито порасналото дете издържаме да си говорим повече от 15 мин.

Не виждам как вегетиране на дивана пред холивудска боза е по-качествено прекарано време.

Въпросът е, че с едно дете, ако ще на 5 школи да ходи, има много повече свободно време и възможности. А ако толкова пречат школите- ами ще се спрат, някои неща са по-важни.

Наистина не разбирам- от една страна ще се строим "като семейство", от друга ядрото на семейството- майката и бащата, ще трябва да внимават за секса и да го поставят едва ли не на последно място след закуските, чистенето, логистиката...

# 643
Чак специално да се строим и де да знам, да се гледаме ли, що ли...нито аз, нито порасналото дете издържаме да си говорим повече от 15 мин.

Това ми е неразбираемо.
Аз обичах да говоря с майка ми понякога с часове или да гледаме филми заедно, и да ги обсъждаме. Говоря за времето, когато бях на 11-12-13 години.
То общуването не е само да си давате отчет кой какво е направил днес, а и да разсъждавате заедно, да си споделяте мисли, идеи... С пораснало дете има толкова много какво да си кажеш особено преди да е влязло с гръм и трясък в пубертета и действително да те избягва.

# 644
Сирен, надявам се да не ми се обидиш, но именно заради такива мнения изказвам съмнения, че имаш въобще деца, които отглеждаш.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт