Нищо, ще гледам да наваксам, за да се впиша в критериите на Мамасита.
..
И какъв е секса с разширяването на границите?
Всичко останало. Може да се получи Уау!, може да е по-зле от обичайното, но е нещо ново и носи своите позитиви.
Но включва елемент на експериментиране и някакво удължаване на времето, не просто нещо да се пробва за 10-ина минути. Да има изследване на усещанията, да се заучат нови усещания; неща, които преди това са били странни или дори неприятни като усещане да се тестват, с цел да се превърнат в приятни при загуба на задръжки.
А за книги на сексуална тематика бих броила The Delta of Venus, Memoirs of a Young Rakehell и подобни. Едно време и Ulysses се е смятала за скандално сексуална книга.
Google76, вземи да родиш 1-2 деца и после ми разправяй има ли място биомеханиката в секса;)
А дори в стандартни случаи ако човек малко е чел и нещо малко не е наред, може лесно да се позамисли и да пусне едни изследвания за нива на тестостерон и пролактин, основните хормони, които участват във формиране на либидото.
И откъде тази убеденост, че сексуално теоретично подкованите се скъсват от експерименти в леглото?
Това, според мен, обогатява връзката много повече от бързането и възможността да изпробваш всичко в първите 5 години....
) Да кажем наистина, че се абстрахираме от "иронията" - според мен си я прочела грешно.