Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 291
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 125
Значи бройката жени не е от значение, но ме нарекохте женкар без изобщо да ме познавате:) не знаете нищо за погледа ми, жестовете ми и т.н. И въображението ви стигна само до женкар.

# 1 126
Аз само по стила на писане те категоризирах като ненадежден, дето хвърчи от цвят на цвят. И оная тирада за мисионерската поза---бе какво й е на позата, и с нея се постигат много неща! Предпочитам оргазъм в мисионерска поза, отколкото да се чудя как да не се контузя от акробатика.

# 1 127
Бройка от 100 жени е драматизъм отвсякъде  Simple Smile
Лъха на циничност към женското тяло.
Даже от мъже съм чувала, че не могат да си представят да са с толкова много жени , как не омръзва,как не става циничен човек при такава бройка, особено ако си на 30-40 години.

# 1 128
Значи бройката жени не е от значение, но ме нарекохте женкар без изобщо да ме познавате:) не знаете нищо за погледа ми, жестовете ми и т.н. И въображението ви стигна само до женкар.
Има ли значение? Едва ли повечето дори за повярвали на цифрата.
Проблемът е, че многото връзки по-скоро имат обратен ефект. Не научаваш нищо. Просто защото при еднократните преспивания или кратки срещи за по няколко месеца, повечето хора осланят поведението си на клишета, а те нямат нищо общо с реалността.
Така че в общи линии е научил наизуст някакви клишета, нищо повече.
Загубил си много време, дано останалото използваш по-добре Peace

# 1 129
Нищо работа я, а това, че тя го разведе с жена му и настрои дъщеря му от първия брак срещу него, предполагам не е нищо. Въпросната дъщеря на бизнесмена от първия брак е 1г. по-голяма от сегашната му съпруга.
Ей има си хас да не защитите жената, гарван гарвано око не вади  hahaha
1.  А той къде е блял докато тя го е развеждала ?
2.  Тя го е изнасилила ли ?
3.  Той защо залита по наборки на дъщеря си ?
Много антисекси е мъж да оплюва жената в тази ситуация.  Peace Все жените са ви виновни. Погледнете първо себе си. Peace
4.  Ако тя е боклук и ужасен, гаден , долен човек, той защо си е избрал точно нея за секс ?
Ако може и да ми отговориш на въпросите, ама знам че излишно се хабя.
Богатите не би ли следвало да се контролират и да вземат мерки на де правят деца на разни девойки ?

Коментара ми бе провокиран от начина по който нападнахте BigCityNights, това, че има его, знае какво иска и харесва и го търси, не значи че не разбира секса. За него секса е един, за друг друг. Той въобще може да не търси жена за семейство, може и мормон да е и да се ожени за 5 жени с 5 различни сексуални вкуса. Това хората във форума не трябва да ги интересува.
Аз не я оплювам, а споделям какво е направила една жена в реалния живот. Всеки си има глава на ръменете и не мисля, че трябва да се съдим един друг.
И да, чичака(така му казвах тогава) бе яко влюбен в нея, почивки по цял сват, нова кола, скъпи ресторанти, апартамент и подари и т.н. За всичко той си е виновен той......
Вече може и да са се развели и познатата да е заменена с по-млада, не общувам с тях.

# 1 130
Освен това в тая тема вече обясниха, че с деца не се "връзва" мъж, защото утре може да полудее, да ти посочи врата и да си останеш сама с децата, евентуално с мижава издръжка.
Това е така. Никаква гаранция нямаш за нищо.

Даже появата на деца влошава връзката в повечето случаи, защото е изпитание за свободата да бъдете само двойка и да се наслаждавате един на друг и на света без лимит.

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 19:09 от Анонимен

# 1 131
Моля? Тя го развела? Как стават тия работи- той е голям възрастен човек, да не го е поставила под хипноза или с пищов да го е заплашвала?
Ами ей така. Ако не се е завъртяла покрай него, още е щял да си кюта женен. Сякаш пък не знаете такива случаи.

И оная тирада за мисионерската поза---бе какво й е на позата, и с нея се постигат много неща! Предпочитам оргазъм в мисионерска поза, отколкото да се чудя как да не се контузя от акробатика.
Това пък откога? Нали все трябваше да се усъвършенстваме, да разнообразяваме, да минаваме на по-високо ниво...

# 1 132
Бройка от 100 жени е драматизъм отвсякъде  Simple Smile
Лъха на циничност към женското тяло.
Даже от мъже съм чувала, че не могат да си представят да са с толкова много жени , как не омръзва,как не става циничен човек при такава бройка, особено ако си на 30-40 години.

Става циничен и прегаря. Има едно блогъри-батки, до стоте се хвалеха, след това почнаха да пишат, че нещо са се поизморили и не ги вълнува толкова сексът.

Контеса, много филми гледаш. Не всичко на екрана е истина, знаеш ли...

Нина, нивото не се търси с акробатика, друго е. Даже може да се прави секс в стандартни, удобни пози, иначе как ще се издържи повече време и как ще си достатъчно отпусната за умопомрачителен оргазъм? Всъщност "жената отгоре" е поза, която предлага идеално поле за експерименти, но пък е удобна.

Май има нужда да обясня кое е "следващото ниво". Не, не е акробатика, анален секс, стойки, пози, фистинг и суинг. Друго е. Най-вече в интензитет на усещания, промяна на съзнание, усет за протичане на енергия, емпатия, генериране на любовни чувства, заздравяване на връзката, откриване на нови страни у партньора.

# 1 133
Fire_life , това изобщо не звучи като обвинение, нееееее, хич !

Цитат
Нищо работа я, а това, че тя го разведе с жена му и настрои дъщеря му от първия брак срещу него, предполагам не е нищо. Въпросната дъщеря на бизнесмена от първия брак е 1г. по-голяма от сегашната му съпруга.

Горкият мъж, Тя го е развела, ТЯ  е настроила дъщеря му против него. Как така една дъщеря ще се настрои против добрият си баща ?? Явно просто не е струвал като баща , не че някой външен човек може да развали прекрасните роднински отношения ... И какъв баща е този, който прави секс с наборки на дъщеря си ?  Sick
Пак от мъж съм чувала "Не мога дори да си помисля за секс с толкова млада жена, все едно е дъщеря ми. " - това от баща на дъщеря и още: "Става ми гадно като видя младо момиче и възрастен мъж, сещам се за дъщерите ми" - това пак от баща на дъщери. Wink Ето това за мен са качествени мъже.

# 1 134
  • София
Има и такива случаи, но са малко. Знам какви жени ми импонират най-добре и съответно тях търся.

Аха, постеснихме от " всички жени" на " жени, които ми импонират най- добре и съответно тях търся". Mr. Green

# 1 135

НСЧ, моето мнение се припокрива с твоето отново.

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 19:08 от Анонимен

# 1 136
Сега пък цинизъм... Какво общо има цинизма с това човек да обича секса и да му се получава с отсрещния пол?

# 1 137
Сега пък цинизъм... Какво общо има цинизма с това човек да обича секса и да му се получава с отсрещния пол?
Не е ли кофти да скачаш от тяло на тяло ? Това ако не е цинизъм не знам какво е, ако бройката 100 е реална де...
И защо ги сменяш ? Това пак не е романтика и страст, а цинизъм. Peace

# 1 138
Fire_life , това изобщо не звучи като обвинение, нееееее, хич !

Цитат

Горкият мъж, Тя го е развела, ТЯ  е настроила дъщеря му против него. Как така една дъщеря ще се настрои против добрият си баща ?? Явно просто не е струвал като баща , не че някой външен човек може да развали прекрасните роднински отношения ... И какъв баща е този, който прави секс с наборки на дъщеря си ?  Sick
Пак от мъж съм чувала "Не мога дори да си помисля за секс с толкова млада жена, все едно е дъщеря ми. " - това от баща на дъщеря и още: "Става ми гадно като видя младо момиче и възрастен мъж, сещам се за дъщерите ми" - това пак от баща на дъщери. Wink Ето това за мен са качествени мъже.
Ти правиш ли разлика между оплюване и обвинение? Първо пишеш, че оплювам, после че обвинявам.... а аз споделих за човек от женски пол, който не е направил по различно от коментирания мъж последните две страници. Единия е спал със 100 жени за кефа си, другия се е омъжил за чичик заради милионите му.
И да тя го разведе, след завършването на магистратурата си в чужбина заяви, че не иска беден живот, каквото и да значи това, раздели се с гаджето си набор и започна да излиза по заведения, където се срещат заможни господа. Въпросният явно е имал криза в брака или не знам какво. Та тя бе на 24-25г. без 1 ден стаж в живота. Разведе го, ожени се за него, роди му две деца, всички имоти и бизнес са на двамата на името. А го настрои срещу дъщеря му, за да може всичко де що има да бъде за моята позната и децата и. Въпросния чичик тотално игнорира предходното си семейство, за мен бе абсолютен тъпак заради поведението си.
Няма нормален мъж, който да не се погнуси на това мъж да спи с жена на годините на дъщеря си. На мен дори 20г. жени ми се струват деца, сега на 35г. не мога да си представя да легна с 18-20г., какво остава за 25г. разлика.

# 1 139
Ми не е кофти. Интересно е. Като кутията с бонбони на Форест Гъмп. С малко късмет накрая попадаш на подходящ дългосрочно партньор.

Всъщност не подхождам с идеята да сменям жени. С някои си оставаме прекрасни fuck buddies. Други си намират гаджета и т.н. Ако с една жена ми се получава в леглото най-нормалното нещо е да повторим и потретим докато можем.

Общи условия

Активация на акаунт