Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 266
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 170
Не знам за (обща) култура, понеже натърти, че му е важно дали има на последния етаж, а и самият той си личи, че не е глупендер, ми стана интересно от какви прослойки са жените му.

Академични и творчески основно. Актриси, музикантки, художнички, модистки, преподавателки и др. Има и изключения, разбира се. Лекарки, адвокатки. All walks of life, както се казва.

# 1 171
Не знам за (обща) култура, понеже натърти, че му е важно дали има на последния етаж, а и самият той си личи, че не е глупендер, ми стана интересно от какви прослойки са жените му.

Да ти кажа, с ръка на сърцето съм по-склонна да повярвам, че актрисите имат по-богата обща култура от хора в далеч по-сериозни сфери, които обаче не виждат по-далеч от носа си и всичко извън кариерното им развитие е нерелевантно. Или в такива сфери, които сякаш изискват известен непукизъм към света.
Актриси не познавам, от вторите обаче - бол, та не бих говорила за прослойки.

Допадна ми и описанието на Сирената, но пак смятам, че зависи от конкретния човек. Някои се задоволяват с повърхностна обща култура, други си избират области и задълбават сериозно.

# 1 172
С изкл. на лекарките...повечето са на една крачка от непочтеното. И определено не бих ги нарекла "интелектуалци".

# 1 173
.

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 19:06 от Анонимен

# 1 174
  • София
Академични и творчески основно. Актриси, музикантки, художнички, модистки, преподавателки и др. Има и изключения, разбира се. Лекарки, адвокатки. All walks of life, както се казва.

Интересно, нито една от тях не намери в теб нещо, което да придвижи отношенията ви по- далеч от леглото!? newsm78
Нито ти успя да намериш? newsm78

# 1 175
  • София
Не говоря, нито твърдя newsm78
Попитах просто. Нямаше подтекст, наричам ги актриски, защото ми е неприятен маниерът на "артистичното заблейване" в хоризонта и част от жестикулацията.

# 1 176
Попита за прослойки, аз точно с корелацията между прослойка и интелектуална бездна не се съгласих.
Беше отправна точка за коментара ми, не критика.

# 1 177
  • Сф
Цитат
Тук вече не позна, познавам доста музиканти и художници, а самата аз свиря и рисувам. Точно сред хора на изкуството ми е една от приятните среди, когато имам време, разбира се.

Не си завършила Академията, нали?

# 1 178
Не, но няма да се намеря в небрано лозе при разговор за изкуство, култура, живота, вселената и всичко останало. И мога да свиря доста повече от Зайченцето бяло и да рисувам повече от човече и пате...

Изобщо, нещо не ти се получи да ме пратиш в отбора на вмирисаните на манджа, говорещи за битовизми лелки. Просто не съм от тази среда.

И пак ще кажа- артистичните натури не са точно интелектуални титани, доста от тях са инстинктивни хора и не стават за разговор, изкуството им се случва на невербално ниво и не знаят какво знаят. Както вече писах, не стават за интелектуален спаринг.

# 1 179
Сирен, то реално малко хора стават за вербален спаринг.

# 1 180
  • Сф
Ти просто нямаш ниво да правиш маргинални констатации.Не само за музика, рисуване , а и за секс. Само голословие и 0 постижения.
Това , че може би си композирала една детска песничка или си накарала мъжа ти да не свършва(
  OMG) е ок за теб, а не общовалидно правило и световно постижение.Всъщност на мен ми приличаш на посредствена във всичко.Вкарай си енергията някъде с резултат обаче.

# 1 181

Обясни ни какво е невербален спаринг, моля. Като вземете да въвеждате нови категории и понятия по късна доба направо чупите тъпомера. А уж сте умни потребителки.

# 1 182
  • Sofia
Обясни ни какво е невербален спаринг, моля.

Надявам се, че този въпрос не е сериозен. Peace

# 1 183
Не бе, пианистка съм, сериозно, малко над средното любителско ниво.

Big City Nights, нали си много умен, би трябвало да разбираш за какво става въпрос, ясно го обясних. Има хора, които минават за интелектуалци, но всъщност не могат да назоват нищо. Тоест правят там нещо, но инстинктивно и занаятчийски, не могат да говорят леко за традиции, откъде идват, накъде отиват, защо го правят.

А разликата е ясна, в България разговорите клонят към континенталната философска традиция. А аз съм все пак нещо като американски възпитаник и като разговарям, го правя по правилата на аналитичната философия- разплитане и заплитане на аргументи, деконструкция. Съответно хора, които са свикнали да хвърлят в пространството някоя мислА и да зареят интелектуално поглед въобще не знаят какво е аргументиране. И се засягат, ако отсреща чуят, да, ама...

Та така, някои хора искат само да хвърлят мисли, не могат да коментират как са стигнали до тия мисли, откъде идват, какви са последствията- съвсем обикновенички елементи на интелектуалния спаринг.

# 1 184

Обясни ни какво е невербален спаринг, моля. Като вземете да въвеждате нови категории и понятия по късна доба направо чупите тъпомера. А уж сте умни потребителки.
  hahaha
При нас е все още ранен следобед.

Сирен, американски възпитаник ли?
Отивам да гледам малко холивудска боза и БГ кино реализъм.

Общи условия

Активация на акаунт