Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 229
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 260
Значи грижата за мъжките вежди е тежка метросексуалност, така ли?
Тоест, да разбирам, че си падате по натурално окосмени мъжаги с една вежда и гъсти топки космимежду крака и под мишници?

# 1 261
Зависи от "бижутата". По някои можеш да познаеш кой - какъв стил музика предпочита. Едно са злата и други  гарджовски лъскавини, друго са  естествени материали. И пак си зависа от цялостното излъчване - понякога  бижутата го допълват, друг път - отнемат от него.

# 1 262
Ако видя някой с дебел ланец и гривна, ще го питам каква специалност има и в коя болница работи. Не знам защо лекарите така се кичат...

Не на всеки мъж отиват бижута и трябва да се погледне отстрани и да види как стоят.

# 1 263
  • София
Ще го гледаш в междувеждието и ще му броиш косъмчетата, за да прецениш дали ги е скубал тая или миналата седмица?  newsm78 (Без майтап, искам и аз да мога да си скубя веждите веднъж на две седмици и да изглеждат идеално)

Не, естествено, не издребнявай. То при жена си личи, ако сте на една маса, а за мъжки вежди съвсем. Чаровно е да е "позабравил" да си пипне веждите. Това говори, че не са му само те в акъла. Ако през ден два е пред огледалото- не мерси.

БигСити, аз лично не говоря за оправянето на веждите като оправяне. Ако имаш една вежда, окей е да я пооправиш. А за психологическите стимули и респективно честотата на тази и подобни грижи.

# 1 264
Ако видя някой с дебел ланец и гривна, ще го питам каква специалност има и в коя болница работи. Не знам защо лекарите така се кичат...

Не на всеки мъж отиват бижута и трябва да се погледне отстрани и да види как стоят.

Rolling Eyes Sick

По-добре го питай от коя чалготека са го изтървали!!!
Никога не съм виждала подобен лекар.  Shocked

# 1 265
  • Sofia
   О, има много, виждала съм и аз. Peace

# 1 266
Ми не знам, някои много добри лекари, които съм виждала, имат точно вид на месари и носят ей такива ланци. Може да е пловдивска мода...

А най-добрия месар, когото познавам, има вид на мозъчен хирург:)

Толкова за вида на хората и познаването на характера...

# 1 267
Стимулът ми е да изглеждам добре. Кое е ненормалното в това да обезкосмяваш мишници, чатал и да се грижиш за лицето си?

# 1 268
Според мен, ако един мъж е прекалено окосмен, е добре да направи нещичко по въпроса. Не ми е странно и ненормално на мен. Разбира се, че всеки иска да изглежда добре. Понякога за това са необходими повече усилия. Имам познат, който си оформя веждите, така да се каже. В противен случай би изглеждал като с една вежда, което не е за предпочитане. Или пък друг с косми по гърба.  Sick

# 1 269
Бе и аз познавам лекари, ама повече от хубав часовник не съм забелязала да носят...Пък и аз уж съм от Пловдив Rolling Eyes

# 1 270
  • София
Стимулът ми е да изглеждам добре. Кое е ненормалното в това да обезкосмяваш мишници, чатал и да се грижиш за лицето си?
Нищо ненормално няма.

# 1 271
Ми тогава не ми говорете за симптоматична метросексуалност. Много обичате да се хващате за определена дума и да циклите като развален грамофон.

# 1 272
  • София
Казвам кое е неприемливо за мен, няма нищо общо с теб и твоите вежди, които нямам грам идея как и колко често са обгрижвани, че да си бътхъртнат Grinning

# 1 273
 BigCityNights, циклещият си ти - тъкмо заговорим за нещо различно от твоята прелест и затропваш с краче да ти се обърне внимание. Ми ето - бравооо, че си чистиш  ...там квото си чистиш Grinning

# 1 274
  • град-държава
Хора има всякакви и добрата новина е, че голям процент изглеждат добре и адекватно с природните си дадености.
Мен лично мъж с ОСКУБАНИ вежди, може единствено да ме подмокри от смях и със същите ме губи от раз, при това без да си падам по Буги Барабата.
Както казах, всеки с предпочитанията си, а най-добре е човек да е първо на земята и наясно къде се намира.

Общи условия

Активация на акаунт