Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 157
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 425
С четири деца изобщо не мисля, че ще си клати краката извън петте часа в даскало и може и да им излиза по на сметка да не работи на още 1-2 места.
Нищо чудно някои и затова да ходят. Представи си да си мъж на новопокръстена веганка, прибираш се прегладнял, но греда - оказва се, че вечерята ще си я пиеш, защото е тъмнозелено смути с тученица, спирулина и нутриенти. Ако не ти засити, може да си доядеш с пълнозърнести крекери, сушени 72 часа в дехидратора. След седмица на такова хранене и аз бих потърсила някоя, която предлага не чак толкова перверзно меню.

hahaha  Joy

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 13:34 от Nickkie

# 1 426
А по-умната учителка със заможен мъж ще поработи малко в училище, колкото да се пробва, но след това може да мине само на вълна частни уроци: доста по-платено и по-малко стресово.

# 1 427
Нищо чудно някои и затова да ходят. Представи си да си мъж на новопокръстена веганка, прибираш се прегладнял, но греда - оказва се, че вечерята ще си я пиеш, защото е тъмнозелено смути с тученица, спирулина и нутриенти.
StopЕдна позната така си "превъзпита" съпруга. Дори употребява тази дума пред родителите му, пред приятелите му. "Аз моичкия го възпитах да хапва само салатки и сутрин вече сме само на смути" Whistling
Ама той щом приема така да го 'хвали', значи лесно го е превъзпитала, та да не ги мисля
И сигурно всички тайно се подсмихват, защото знаят, че на път за работа той тъпче баници и тутманици... Mr. Green Тя и една тук се хвалеше, как на мъжете вкъщи много им харесвала веганската диета, на която ги е подложила, сега пък хвали НВ ВМХ...явно не са издържали.

# 1 428
В интерес на истината доста семейства, в които се е яло до момента по български- от всичко и по много, решават да пробват с някакъв вид вегетариански и вегански стил и имат доста добри резултати. В смисъл- ако дотогава не са ставали от маса, и мъжа, и жената свалят излишните 20 килограма бухнали сланини, драстично си променят вида, а понеже имат толкова резерви, веганският режим не им тежи, поне в началото.

# 1 429
  • София
Точно в началото най- трудно се минава от тежко хранене към нещо доста изчистено. После организмът свиква. Не визирам някакви крайности, дори може да няма никакви излишни кила. Просто за мен е смехотворно мъж да го изхранваш на смутита и салати или ти като си на диета, всички у дома да ръфат предъвкват овесени трици.

# 1 430
Не разбирам половото разделение - като не сме мъже, да не видим пържола ли?  hahaha Имам приятели мъже, които спазват разнообразни стриктни режими повече от жена, съобразени с разни спортни цели. Та изхранването на мъж може да има доста различно значение, в зависимост от конкретния мъж.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 20:15 от Nickkie

# 1 431
И аз честно не го разбирам тоя почин жената да яде като птичка, а мъжът да се тъпче, че и да му се радват, като подпухне.

# 1 432
  • София
Кой говори за подпухване Shocked
Една дребничка 45- килограмова женица може лятото да кара на плодове и слатки, без да се ограничава умишлено и да изпитва глад/нужди. Не познавам мъж, който да го може това, дори хърбовците Confused

# 1 433
И аз не познавам мъж, който живее на смутита, салати и веган кюфтета.

# 1 434
Моят мъж го прави- през лятото минава наистина главно на салати. Но понякога има и дни, в които яде главно месо.

Но си е истина, че някои жени са си тренирали метаболизма да работи на почти никакви обороти. И аз не го разбирам това с карането на пакет солетки или една вафличка на ден, честно.

# 1 435
Аз познавам двама дребчовци с фина структура, които ядяха доста символично. Явно наистина е до размер. Единият е вегетарианец.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 14:02 от Nickkie

# 1 436
Кой говори за подпухване Shocked
Една дребничка 45- килограмова женица може лятото да кара на плодове и слатки, без да се ограничава умишлено и да изпитва глад/нужди. Не познавам мъж, който да го може това, дори хърбовците Confused
https://www.google.bg/search?q=jeffrey+rose&tbm=isch&img … c=z5OcGr-evgRTEM:

Ето да се запознаеш с д-р Роуз, а "хърба" е последното, което важи за него. Веган е. Съмнявам се да се ограничава, предвид мускулната маса.

# 1 437
Сега ако кажеш, че е бил веган цял живот или повече от 10 години...щото има хора, дето от 1 месец са вегани и вече се представят като такива. Но след някоя и друга година си признават, че от време на време дори "зареждат" с месо и яйца.

# 1 438
Сега ако кажеш, че е бил веган цял живот или повече от 10 години...щото има хора, дето от 1 месец са вегани и вече се представят като такива. Но след някоя и друга година си признават, че от време на време дори "зареждат" с месо и яйца.

Да, с години практикува веганството. Не е от месеци със сигурност.

# 1 439
  • Sofia
   Е, хайде сега. Wink Много ясно, че има и дългогодишни вегани. По принцип, хич не е невъзможно да живееш и функционираш без месо и други животински продукти, ако се стремиш да си набавяш всички нутриенти с разнообразно хранене и прием на качествени добавки. Друг е въпросът, че поради чисто вкусово-чревоугодни причини, малко хора са способни да се откажат от месото, рибата, млечните и яйцата. Аз съм сред тях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт