Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 158
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Сф
Ма защо се натъртва на това- родих му деца?Това е приоритет на жената.Дреме му на мъжа.С деца, мъж на каишка не се държи.

# 1 411
Ма защо се натъртва на това- родих му деца?Това е приоритет на жената.Дреме му на мъжа.С деца, мъж на каишка не се държи.

Ще се изненадаш, но аз лично го казвам, защото в моя случай мъжът ми беше много по-ентусиазиран да има деца. Някои мъже са направени за татковци. Всъщност и първият беше така. Аз съм от тия жени, дето може да си изкарат живота и без деца, но пък ми хареса ентусиазма и родих. С втория мъж можеше с цел "връзване" да се спра на едно, само че аз дадох шанс за две.

И тъй като много му харесаха и му паснаха, няма как да няма допълнителна доза любов и уважение за мен, защото съм ги родила.

По принцип никого не се стремя да връзвам- ако трябва да се връзва, значи е грешен човек и връзката е токсична.

# 1 412
  • Сф
Възможно е, аз по- скоро имах предвид, че при няколко желаещи самеца😀, на чисто биохимично ниво, жената решава кой да избере за баща на децата си.

# 1 413
Е, умните жени не си избират бащите на децата биохимично- има и други фактори.

Аз лично не бих търсила мъж, който няма ентусиазъм за баща. Има такива- имат деца за пред хората, но не са бащи, само оплодители. Децата не са им ценност.

За моя мъж са ценност, която е получил с усилия от моя страна. Затова въобще не се чувствам виновна от съответните облаги, които получавам, защото имам статут "майка на децата".

# 1 414
  • Сф
Усилия???

# 1 415
Силен, не знам за твоя мъж, но моят като прочете темата за чистенето и веднага ме е изхвърлил  от дома. Тоя форум така ме комплексира. Въобще конкуренцията между жените е безмилостно жестока. Направо не знам и аз как още съм омъжена, явно съм родена с късмет и само това ме е спасило до сега.

# 1 416
  • Sofia
   Стига, бе, къде ги тия перфектни жени? Simple Smile Повечето в кръга ми от познати са си посредствени.

# 1 417
Аз винаги съм се чудила хората, които като възрастни жени са чистофайници, били ли са такива и като деца/тийнове. Имам предвид кой те научава да забелязваш и да се дразниш от капки по мивката, нещо накриво постлано/сложено например, или си е част от характера.

Много мразех баба ми как все търсеше нещо не наред в пейзажа и всичко правеше да е трудно откриваемо и достъпно. Кутия в кутия в шкаф, в стая на друг етаж - това си беше кошмар.

# 1 418
Силен, не знам за твоя мъж, но моят като прочете темата за чистенето и веднага ме е изхвърлил  от дома. Тоя форум така ме комплексира. Въобще конкуренцията между жените е безмилостно жестока. Направо не знам и аз как още съм омъжена, явно съм родена с късмет и само това ме е спасило до сега.

А, на темата за чистенето съм й намерила математа...само като си представя колко са дебели една част от чистофайничките и ми става готино. В смисъл- на мъжа май му е по-ценно да има секси мацка с нормални габарити дори след раждане на деца, не му е толкова важно колко бактерии на кв. см. живеят по плочките в банята.

Силен е хубав лапсус:) вакхански някак:)

Тороманова, да, усилия- или викаш бременност и раждане са нищо, след това гледане и възпитаване? Можеше да мина по-леко, да си спестя една бременност, да му родя само едно дете и да го убедя колко е перфектно, златно и достатъчно. Просто направих неща, които нямаше належаща нужда да правя. Влагам усилия, да. Например можеше да реша да не кърмя, защото не ми харесва особено.

# 1 419
 Shocked Въобще не обвързвам чистофайничество с тегло, това са отделни характеристики. Но последните постове ме подсетиха за "Хората, които твърдят, че любовта на мъжа минава през стомаха, сигурно си мислят, че Той ходи при любовницата си, за да яде мусака."  Mr. Green  Laughing

# 1 420
Умната жена от един момент нататък трябва да се светне, че няма да впечатли Миуото с чистене, напротив, може да го стресира и да се превърне в харпия заради подреждане и хигиена. Та умната жена трябва да се сети къде е важно поддържането и къде може да мине метър.

# 1 421
Нищо чудно някои и затова да ходят. Представи си да си мъж на новопокръстена веганка, прибираш се прегладнял, но греда - оказва се, че вечерята ще си я пиеш, защото е тъмнозелено смути с тученица, спирулина и нутриенти. Ако не ти засити, може да си доядеш с пълнозърнести крекери, сушени 72 часа в дехидратора. След седмица на такова хранене и аз бих потърсила някоя, която предлага не чак толкова перверзно меню.

# 1 422
  • София
Нищо чудно някои и затова да ходят. Представи си да си мъж на новопокръстена веганка, прибираш се прегладнял, но греда - оказва се, че вечерята ще си я пиеш, защото е тъмнозелено смути с тученица, спирулина и нутриенти.
StopЕдна позната така си "превъзпита" съпруга. Дори употребява тази дума пред родителите му, пред приятелите му. "Аз моичкия го възпитах да хапва само салатки и сутрин вече сме само на смути" Whistling
Ама той щом приема така да го 'хвали', значи лесно го е превъзпитала, та да не ги мисля

# 1 423
Laughing Хайде сега, при неравностойни връзки, винаги има едно неписано правило, че по-зависимият се нагажда към този, който печели в пъти повече. Изключенията са само да потвърдят правилото.
Ако партньорите се развиват горе долу успоредно, печелят горе долу еднакво - тогава може да се говори за "градене на общ дом" .

Това изобщо не е вярно.
Един мъж, който обича и цени жена си никога няма да я вижда "неравностойна" заради заплатата й. На мъжете по начало рядко им пука колко изкарва жена им освен, ако не се живее в състояние на сериозен недоимък. Може да се говори за неравенство единствено в интелектуален аспект - ако мъжът е духовит и умее да общува, а тя дрънка глупости и го излага пред приятелите му. У нас има доста не добре заплатени професии, които изискват добро образование и въобще не е рядко срещано учителка по математика да взима 3-4 пъти по-малко от мъжа си програмист, което не я прави "неравностойна".

МП изкарва тройно повече от мен, но никога не съм се чувствала "финансово зависима" - аз съм най-вече емоционално зависима от него, защото го обичам. В нашата връзка като цяло той се нагажда повече към мен, отколкото аз към него, макар че и обратното се случва. А относно общия дом... в нотариалния акт пише 50% на Гугъл. От това по-общ не може да ни стане дома без значение кой изплаща по-голям % от него. Сякаш на някого му пука. Заедно решихме да имаме дом. Заедно го избрахме. Заедно го купихме и заедно го ремонтираме. Най-важното: заедно живеем в него.
Впрочем аз имам доста повече възможности да се развивам именно, защото той бидейки зает да печели пари има по-малко време за тези дейности, които ти вдигат нивото било то откъм образование или практика. Имам чувството, че си представяш нещата доста изкривено.

# 1 424
  • София
Не си ги представя изкривено. Просто тук има една малка непредставителна извадка, ня която се предполага, че мъжете са крайно свестни. (Допускам го, окей.)
След години брачен живот и проблеми и деца много малко са хората (не само мъжете), които не отдават никакво значение на това кой колко внася. Имам чувството, че живеете в розов облак и това, че някой е намерил хубав човек, не прави вашия начин на живот норма и често срещаното и неизкривеното. Peace

Ако единият печели наистина много, то на подсъзнателно ниво се фиксират едни роли, които за някои жени може да не са особено изгодни.
Ако пък печели доста повече от партньора, но все пак не стигат за съвсем безметежен живот, а понякога има финансови проблеми, в един момент натежава. Най- вече заради нуждите на децата. Не е нужно да са за роклЕта и кафета.

Ще ползвам твоя пример. Семейство с 3-4 деца. Тя- учителка, той- програмист. Ама не им стигат за някои неща и се опитват да кърпят от тук и там за по- едрите. Естествено, че ако тя отказва да се хване след 5-те си часа в даскало да дава някакви допълнителни уроци с аргумента "сори, аз съм си завършила висше, ама държавата толкова дава", ще възникне напрежение в семейството. 

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 20:02 от The Catcher in the Rye

Общи условия

Активация на акаунт