Звездни компромати - 325 част

• 100 320
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не тях, не тях. Посланието, което тези фотосесиите носят ме дразни, изобщо не ги жаля дамите. Която е там, значи иска да е там.

# 256
 Simple SmileНе ме линчувайте, обаче ми харесаха обувките и чантата на макроновица, не бих ги отказала

# 257
  • София
Ето още снимки на първите дами. Определено ген. Деси има напредък, но пак продължава да ми изглежда много ошмулена...
И още една...

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 14:04 от Раче Oсмокраче

# 258
Баба Бети е ходила на посещение в болницата след атентата от концерта на Ариана Гранде:
https://www.facebook.com/bbcnews/videos/10154707022602217/

# 259
Тази розова чанта от къде и е хрумнала, а за слънчевите очила въобще не е момента

# 260
Ето още снимки на първите дами. Определено ген. Деси има напредък, но пак продължава да ми изглежда много ошмулена...

Сърцето ме заболя за прекрасните сандали на Мелания, по този чакъл...  ooooh!

# 261
  • София
Добре е, много добре Десислава Радева.

И другите дами са елегантни. А Мелания...там е ясно. Отдалеч личи кой цял живот работи красавица.

# 262
Баба Бети е ходила на посещение в болницата след атентата от концерта на Ариана Гранде:
https://www.facebook.com/bbcnews/videos/10154707022602217/

Ясно, че няма много какво да каже, но пък да пита дали им е харесал концертът...Само отговор "Да, беше бомба" е подходящ за подобен тъп въпрос.

# 263
  • На топло
Пак ли сте захапали Деси Радева.  Mr. Green
А Мелания не си поплюва, в музея където са ходили е наредила да сменят парфюма в тоалетните и да сложат луксозна тоалетна хартия  Crazy
А  бабето Макрон ми се струва, че не се взима на сериозно, по-лежерно го раздава.

# 264
Simple SmileНе ме линчувайте, обаче ми харесаха обувките и чантата на макроновица, не бих ги отказала
Не са никак лоши, но не са за това събитие и за тази възраст (хайде тук може да се поспори Wink ).

# 265
Съпругът на премиера на Люксембург и той в кюпа на първите дами бил

# 266
Пак ли сте захапали Деси Радева.  Mr. Green
А Мелания не си поплюва, в музея където са ходили е наредила да сменят парфюма в тоалетните и да сложат луксозна тоалетна хартия  Crazy
А  бабето Макрон ми се струва, че не се взима на сериозно, по-лежерно го раздава.

Много яко Crazy тя като разни поп звезди, дето нареждат "Искам бяла гримьорна, с хиляда бели калии и изстудено бяло вино плюс три тънки парченца прошуто" hahaha

# 267
  • Once there was a Hushpuppy...
Ей, ама и вие Grinning
Може Мелания - нарежда!
А, ние, тук, като не можем така - "2 чаши шампанско и половин ягода" Mr. Green - седим и пишем в бг мама как не я срам Naughty hahaha hahaha hahaha

# 268
Освен Деси Радева и Мелания бележи напредък. Онези поглед и постановка на устата ги е изчистила. И тя при кампанията все още не беше, като при нашата, но вече определено е. Само снимките от темата следя, но мисля, че ги няма вече изобщо. Много беше долнопробно.

# 269
Онези поглед и постановка на устата ги е изчистила. И тя при кампанията все още не беше, като при нашата, но вече определено е.
Че Ана Никол Смит е умряла от 10 години сигурно! Какво общо има Мелания от тогава с Мелания от началото на президентската кампания на Тръмп, та до сега.
Оф, това е Виктория Силвстед. Бе усетих, че нещо не е точно така, но пак, снимката е стара. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт