Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 42 419
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Моето днес е много активно в бълбукането. Явно има някаква програма, която си изпълнява Simple Smile Онзи ден мъжът ми стоя с ръка на корема , ослушваше се ама..нищо Sad ни крак, ни ръка..

# 211
Пийкок, още мъничко и при тебе ще се вижда как мъника шава  Heart Eyes.
Даже си мисля, че по нататък ще.искаме пък да са по кротички, че както чувам за ритници в ребрата и пикочния мехур и че стават доста силни с напредването на бременността. #Crazy

# 212
На мен ми е много мило,когато бебчо си сменя позата и започне да се върти.Образуват се издутини по корема ми.Стоя,гледам си го и се усмихвам.И някакси ми действа като успокоително.Simple Smile Много е сладко усещането докато се движи.От утре съм 21 г.с

# 213
Днес цял ден ме боли корема. Но не ниско долу, а при ребрата. Чудя се дали е защото от няколко дни не съм ходила до тоалетна..? На ФМ съм чак в сряда Cry

# 214
Ами аз вече изпитвам леки ритничета по пикочния мехур и да ви кажа мисля си, че занапред, ако продължи да ме поритва там и вече по-силно, ще е истинско предизвикателство да не се изпусна..  Blush Вчера, явно повлияна от моите емоции, душицата ми не спря цяяял ден, днес е по-кротичка, но сутрин вече нямям нужда от будилник, имам си в коремчето  Mr. Greenпоне ме оставя да поспивам до 9-9:30  Heart Eyes

# 215
Лелеее, от кога не съм спала до 9ч Sad Така искам да си поспя повече, но по-късно от 8 няма шанс. А преди как хубаво си спях до 14, като бях тийн.

# 216
Кети и аз съм така.И вечер по 3 пъти ставам до тоалетна. Grinning

# 217
Ние вчера с моя мъж унищожихме половин диня преди лягане и очаквах да не се спи ама беше поносимо Simple Smile Само 2 пъти ставах

# 218
Даа, и аз ставам често, въпреки че преди да заспя ходя 4-5 пъти за около 40 минути  Joy
Peacock, диня преди лягане повече не консумирам, откакто една вечер почти не спах  Mr. Green Като тийн и аз спях до следобяд, ееех... А ти като спреш да ходиш на работа, ще ти се намести режима и ще поспиваш повече  Wink При мен поне така стана.

# 219
Да, и аз се надявам да мога да поспивам повече като остана у дома. Сега това ставане в 6.30 ме убива!

# 220
Ето още един плюс на това, че чакаме дечицата през Октомври- Догодина по това време ще са по-стабилни. Знам, че не трябва да ми е криво, знам кое ми е по-важно, но все пак така рязко смених ритъма си...

Ох,не мога да спя от сега- не мога да се обръщам нощем, тялото ми тежи. Краката ми и те са буци вечер като се прибера,а още не е топло...
Пий повече вода и ще спаднат, защото ще пишкаш повече Wink

# 221
Оооо, моя син в напредналите месеци ме риташе по дебелото черво на моменти. Многооооо неприятно усещане Joy В момента мъника ме рита често по мехура.

# 222
Това с дебелото черво ми е много  познато  Simple Smile ,но още е малък бебчо и ритничетата там засега не ми създават необходимост от допълнително ходене до wc по голяма нужда. Laughing
Пишкането обаче ми е начесто.

# 223
Аз също не пропускам нощното ставане до 00, обаче 2 вечери подред не съм ставала и няма такъв кеф! Проблема е, че като стана и после трудно заспивам. А тези нощи спах непробудно до сутринта.

Преди малко се прибрах от открит урок по математика на баткото. Едвам изтърпях да седя толкова време на едно място, че и сгъната на ниските пейки (детски формат). Преди това ходих до акушерката - оставих си картона и каза да дойда на 30.05. да ми даде болничен. Така че, от 01.06. и аз официално ще съм в отбора. Laughing Помолих да си пусна изследване на урината, че още ми се струва мътна. Лаборантката пък явно беше станала с гъза нагоре, държа се много грубо - кой ме бил пращал, какво точно трябвало да ми изследва, то небило отбелязано, нямало да може да чакам за резултата, най-рано след 40 минути да съм дошла. Накрая си тръгнах и докато се върна акушерката си беше взела резултатите и си тръгнала. Така и не разбрах как и какво е положението, утре ще звъня.

# 224
Въобще не чакам вече да ми дават направление. Не, че някога са ми отказвали, даже мисля, че доста изследвания направих. Но последният път аз си назначих няколко изследвания и си ги платих. Пък и урина едва ли ще ти излезе скъпо и не е нищо особено. Вземаш си контейнерче, пълниш, носиш. Хич не им обръщай внимание.

Напоследък се усещам,че и аз не мога да стоя дълго време седнала. Дори и да сме на заведение по някое време ставам да се разходя около масата. Просто не ме свърта и тялото ми натежава.

Общи условия

Активация на акаунт