Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 41 695
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Ооо абсолютно. Всяка жена иска да изглежда добре стига да иска и да има стимул. Възхищавам се и аз на такива мами и как успяват да се справят със всичко, но всичко идва до организираността на жената. Колкото аме по пошашавени толкова по нещата не ни се подреждат и не смогваме с времето. Но съм забелязала мамите по градинките нямат грам самочувствие(незнам дали си въобразявам) ама все едно са смачкани и уморени от всичко (може и това да е причината) , но някак не ми се вярва,защото имам позната на, която детенцето е с увреждане и там грижите и заниманията, рехабилитациите са мноооого и въпреки всичко успява и винаги е с една широка усмивка . Евала на такива борбени хора . Та така ако има желание всичко се постига

# 61
Да, то в един момент ще стане мъка и рязането на ноктите, затова мъжовете ще трябва да се намесят. А с огледалце долу не знам ще се оправя ли  Rolling Eyes имам чувството, че ще се обърквам с посоките  hahaha Засега се справям, но мисля варианти вече.  Thinking

# 62
Кети няма да имаме избор скоро  Joy освен ако не решим да си отглеждаме горичка и да сме био  Joy hahaha Grinning

# 63
Даааа, понеже съм на 26, имам вече няколко съученички, които са с по едно, две деца... Едната наскоро ми каза нещо от рода на "Е, нали вече родих... за къде да се глася" и аз бях  #Crazy
Като не говоря за това жената да е тунингована от горе до долу... а поне малко от малко да полага някакви усилия за външния си вид, което за мен си е уважение към самата нея.

Кети, малко е странно в началото, ама ще свикнеш  Joy Аз мога по принцип и нормално още, но реших, че трябва да се науча още от сега и така  Grinning

# 64
Тва "ама нали вече родих за къде да изглеждам окей" малко ми звучи като мъжа... Жената вече ми е вързала саще пусна брада, коса к един корем и чудно .. Уфг тия хора . Нищу ние ще сме убави и поне ще правим вятър с мигъли Laughing

# 65
Имам колежка с 3 момчета, 2 от тях са близнаци. Разбирам я, че полудява в тях, но не разбирам как няма да имаш време да си оскубеш веждите и да си минеш ръцете поне  Rolling Eyes Според мен си е до човека, има ли желание, ще се намери начин и време. Не е нужно много, за да й личи на една жена, че се поддържа, за мен дори не е необходимо да е гримирана, стига да има хубава кожа, разбира се, но аз съм си фен на максимално естествената красота  Peace

# 66
Незнам... май е редно тук да кажат мамите, които вече имат деца как са нещата?

# 67
Тука що няма опции да си ЛАЙКВАМЕ съобщенията  Grinning #2gunfire Joy . По пътя на логиката има ли във фейсбук затворена група за октмврийчета, защото виждам за доста други месеци са си направили   newsm78 .

# 68
Ако си с 2 леви ръце (не го казвам с лоши чувства, да не се засегне някой сега) и за всяка разкрасителна процедура ти трябва посещение при специалист...сложно е с малко дете. Всеки час опира до гимнастика, защото с бебе/малко дете не можеш да ходиш. Уговаряш часове, така че да бъде удобно според графика на Малчо, уговаряш кой да го гледа, пък стискаш палци гледачът да не закъснее и т.н. И въпреки това, докато сме в майчинство е лесно. Като се започне жонглирането с работа, детски градини и домакинстване...ето тогава е наистина забавно. Laughing

# 69
  • Варна
Ауу и новата темичка, която сте подхванали много ми хареса. И аз вчера отделях време за педикюра си и покрай това и епилатора влезе в действие. Относно времето. Аз съм с 6 годишна кака, която вече си играе сама и като изключим това, че иска да лакирам и нея иначе няма проблем. Но докато беше малка определено ми беше трудничко. Като бебе гледах да сме все навън, защото така тя беше много спокойна. За целта ставах сутрин и обличах набързо каквото ми падне и хоп в морската градина до вечерта почти. Не мисля, че съм изглеждала много добре, но пък се чувствах добре и спокойна, че малката е ОК. Действително е по-трудно когато започнеш работа и почнеш да жунглираш с детски градини, тренировки, игри навън и грижа за себе си..... А и вечерята да не забравим.... Но май и с това се свиква. Всичко е въпрос на организация. Надявам се много, че ще успея да постигна някакъв баланс и като се роди малчо, но като че ли всичко ще зависи от това дали той ще е спокоен, дали ще спи по повече време или като кака си ще иска да спи на гърдата на мама и оставя ли го ще се буди. Всичко това ще разбера с времето. Важното е всички да сме здрави, а останалото .... ще свикнем и с него.

# 70
  • София
Леле, момичета, какво сте направили? Изписали сте света!
Благодаря за новата темичка и отивам назад да чета!

# 71
Мерси и честито за новата темичка!

Wild poppy, мерси много за книгата, поръчах я, междувременно прочетох дипломната работа на авторката и доста ми допадна. Сега с нетърпение чакам книгата Simple Smile

Маникюри, педикюри, козини и коси си ходя в салон, щото съм от тия с двете леви ръце. Пък и хич не ми се занимава вкъщи, само да губя време и да чистя после. Ще видя как ще го организирам по-нататък, че и баби нямам, ще трябва да помага таткото или да си гледа йети вкъщи Laughing

И моят термин е един такъв плаващ, всеки път се мести. Тръгнахме от 27 Октомври, после стана 20, по едно време 16, накрая ще стане септември, както е тръгнало. Чакам ФМ да кажат с някаква сигурност кога се очаква събитието.

Вече получавам отчетливи ритници Crazy Не съм очаквала, че така ще се вълнувам. Голяма радост, голямо нещо. От онзи ден постоянно си гледам в корема и броя, тотално съм се вманиачила, всеки път като ритне, пращам съобщение на мм. Мисля, че и Нобелова награда да спечели отрочето някой ден, все ще му викам А ПЪК КАТО РИТНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ Grinning

Някой има ли впечатления от Св. Лазар? Мисля да си запазя следващия месец консултация там, да разгледам отделенията и самата болница и да поговорим с лекарите за т.нар. "естествени раждания" и имат ли почва у нас. Ако ми хареса, мисля да си преместя цялата ЖК там.

# 72
Мами аз от скука сама в София без приятелки ,само с един работохолик у дома се научих и ноктите да си правя с гел и т.н  ,и мигли си лепя ,че и кола маска сама си правех 😂 Дано беба ,като се роди да не ми изчезне мерака . А относно веждите - преди няма и година си ги правих. Лично мен ме боля и ефекта не мисля ,че си струваше болката и паричките.почти нищо не си личеше 2-3 месеца след това. Надявам се да е от кожата ми и другите мадами да са доволни

# 73
Лелеее, хора не мога да ви насмогна, бре!  #Crazy Joy
Голямо писане и всичко това, само докато се прибера от прегледа!
Деси, благодаря за новата тема! Heart Eyes

Бързам да се похваля, че днес бях на ЖК и си видях чавенцето най-после! Първо минах през акушерката и за първи път слушахме сърчицето на доплер, теглиха ме, мериха ме и после при доки. Понеже днес ми се полагаше 4D преглед, ме заведоха в друг кабинет на друг ехограф. Първо му разгледаха подробно всички органи, страхотен беше този ехограф, всичко се виждаше много отчетливо. За първи път получавам толкова обстоен преглед - около 30 минути, в които подробно гледахме мозъка, сърцето, стомаха, бъбреци, мехур и т.н. След това ми пуснаха бебо на 4D, ама той срамежливко голям явно се оказа, тъкмо се видя леко в профил и завъртя гръб към нас Joy Дадоха ми запис на диск на този момент, пуснах си го сега няколко пъти - трудно се вижда лицето, но все пак получих някаква представа и видях носленцето, очички, устичка Simple Smile
После на посещение при моята приятелка, която роди преди няколко дни и още е в болницата и така. Доволна съм. Другия път съм след 20 дни и ще ми пускат кръвни изследвания както и антитела.

Блузи нося широки, но нищо не крия, просто за удобство ги нося такива. Ходих в моловете тези дни и нищо не си харесах, а имам спешна нужда от още парцалки Mr. Green

# 74
Лизи, супер новини, само така занапред  Hug

Аз много обичам да се занимавам с ноктите си, голям кеф ми е само време да имам. Сега се ограничавам заради химийката, нищо че гледам да ползвам маска. И дрги процедурки обичам в нас да си правя, май само на фризьор ходя  Mr. Green

На бързо да си кажа, че от това, което разбирам от изследванията всичко си ми е в норма, пу-пу, все още си чакам резултатите за антитела, но ме предупредиха, че може и утре да са готови. Дано и там всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт