Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 41 706
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Лизи, Кети, това са страхотни новини. Аз утре съм при ендокринолога да видим какво ще ме прави с тези мойте резултати. Да се надяваме всичко да е наред   Simple Smile

# 76
Супер новини, Лизи!

# 77
Стискаме палци всичко да е наред при всичкии  Praynig Hug Heart Eyes

# 78
Леле, мамчета, доста сте изписали  Hug
Връщам се да чета всичко подробно от началото...
П.С. Страхотна темичка, както винаги  Wink

# 79
Някой беше споменал за мобилно приложение, в което могат да се качват снимки. Това, което съм си свалила, е удобно, но няма такава опция. Сеща ли се някой за такова?

# 80
В pregnancy+ има къде да се качват
Аз ползвам ovia pregnancy и там също има къде

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 09:41 от PeacockLove

# 81
  • София
В nurture има за качване на снимки!

# 82
Благодаря ви, ще ги погледна.

# 83
Ама защо всички са на английски?!? Искам някое и на БГ, дето и снимка да си кача и да е шаренко  Laughing Laughing Laughing Laughing Joy

# 84
Бременност tracker. На БГ е или по скоро е преведено някой думи са странно преведени но се разбира всичко. Има за снимки и инфо за всяка седмица .

# 85
Нещо не го намирам. С каква картинка е? Simple Smile

# 86
Записвам и аз да ви следя, много е хубава темичката  bouquet

И аз ползвах Pregnancy +, но след 15 седмица не ми отваря статиите за седмицата и за деня и не иска да ми показва примерни снимки от ултразвук освен ако не си купя приложението. Ще имат да вземат...

# 87
Здравейте прекрасни!
Бързам да се отчета от прегледа- както се изрази АГ, имаме си прекрасна, срамежлива, мързелива кифла! Simple Smile На момата всичко ѝ е перфектно за седмиците ( 17 + 1) , не ме излъга 6-тото чувство😍...
Измести ми се термина от 29.10 на 02.11.
А Аг спомена, че според нея ще пренасям  поне с 1 седмица, ама Божа работа. Иначе куклата е 180гр. и 15см. И бях обещала да питам за ниската плацента, ами вдигнала се е и се е оформила много добре по предна маточна стена, което било предпоставка за по- късно усещане на ритничета, някъде след 19гс. Та аз и тази тема вероятно няма да съм ги усетила... Simple Smile

# 88
В приложението 280 days от календара за всеки конкретен ден може да се качва снимка Simple Smile

# 89
Рали в оранжев фон и с една мама е с розова блузка снимано все едно отстрани  като го напишеш в гугъл плей е 5тото подред и пише календар на бременността 😂 (жестоко се изразих)
Амалинка супер новини. Щом всичко е наред и ритниците ще дойдат . И ние си ги чакаме още  Hug Погали пупата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт