Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 41 711
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ето моите приложения:

# 91
Вики, чудно се изрази- разбрах те Laughing
намерих гооооо Wink

много благодаря  Heart Eyes

# 92
Третото го ползвам и аз. Опростено е и ми е много удобно. Само снимки да можеха да се качват.

# 93
В интерес на истината аз го харесвам най-много! Има много хубаво инфо.

# 94
Ей мамита . Мноу сме модерни  Joy то не са приложенияя, сайтове, форуми. Направо незнам какво са правили бабите и майките ни едно време  newsm78 . Добре, че сме от новото поколение  Hug  hahaha Party

# 95
Единствено ме дразни, че алармира за влизането в нова седмица, веднага като си хванеш телефона. И като погледна през нощта колко е часът, дрънне, та ме стресне. Mr. Green

# 96
Не могат ли да се изключат известията?

# 97
Могат, но тогава няма да ме известява изобщо. Приятно ми като ми каже "Вече си в 19 г.с.", само ако можеше да не е през нощта. Няма пълно щастие.

# 98
И на мен ми вибрира през нощта  Mr. Green

# 99
Да споделя и тук от снощи съм в болница с контракции и болки /като по време на цикъл/. Цяла нощ съм на системи и инжекции. Важното е че нещата се нормализираха, нямам вече контракции и не ме боли. А ако знаете тази нощ за първи път бебчо е ритал истински. Виждаше се как ми мести корема.
Само ми е кофти, че другото ми дете утре има рожден ден и аз най вероятно няма да присъствам! Днес имаше тържество и в градината и на снимките е един тъжен! Снощи по телефона ми каза поне три пъти, че ме обича много! Душицата ми!

# 100
Страхотна темичка....ама мнооооого сте изписали, немога да наваксам  Grinning
Аз съм с две породени деца и мога да кажа, че само в началото (първите две-три гидини) ми беше трудно, да не кажа невъзможно да съм добре поддържана, по простата причина, че дори незнаех дали съм жива или умряла. Многи трудно ми беше, липсваше ми сън. Година преди да се върна на работа обаче си влязох в крачка и сега и дума неможе да стане да ходя неподдържана. Не е лесно, но не е невъзможно. Сега правя всичко сама, но от този месец тръвам на кола за теиъгълника.
В 21-ва сесмица съм и усещам двужения и ритничета мнооого рядко и не много силно : -(
Във вторник съм на лекар, нямам търпение.
amalina, при кого ходиш във Вита, аз раждах там и двата пъти?
Някой има ли желание да ходи на йога?

# 101
Деси, жив кошмар си преживяла. Добре че се е разминало. Жалко за рождения ден, но какво да се прави, ще гледаш да компенсираш като се успокоят нещата. Серклажът наред ли е след снощи?

# 102
Всичко е наред. Още снощи ме отпусна, през нощта даже поспах.

# 103
dessince, важното е че всичко се е нормализирало и да сте добре с бебчето Simple Smile
Кофти наистина ако не можеш да присъстваш на рождения ден, но важното е сега да сте добре с бебчо!  Hug Hug

# 104
Като заговорих за раждане да ви кажа, че днес преживях първи шок, относно това. Сутринта, докато чаках за прегледа, от горния етаж (родилно) се чу такъв крясък и ръмжене, че косата ми се изправи. В следствие на което почна да ме наболява корема и такъв страх ме обзе, че като му дойде времето за раждане сигурно ще припадам от шубе. Незнам дали се лигавя или просто е нормално... ММ каза, че направо ми се е сменила физиономията Grinning

Общи условия

Активация на акаунт