Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 41 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Изобщо не ме смущават чужди крясъци мен, но отказвам да слушам коя как била раждала с подробности и как едва ли не при мен не може да е добре  Crossing Arms
Да ви кажа как се ядосах днес. Излизах по работа сутринта и в района, в който щях да ходя видях, че има два магазина, в които предлагат количката, която съм харесала. Реших да се поразходя и да я видя, направо търпение нямах. Да, обаче след почти час лутане се оказа, че магазините вече ги няма, на мястото на единия има нов детски магазин, който по думите на продавачките е там от 3 години!  ooooh! Сега написах гневен мейл на фирмата, е, спазих добрия тон, но все пак да си знаят  Crossing Arms Чакам да ми пратят списък с реални магазини. За капак като се прибирах влязох в един любим магазин и вътре какво да видя - една майка с количката, която исках да видя  Joy преследва ме! Каза, че е много доволна, а аз премерих коша, стига ми до малко под кръста, което е супер. Притеснявам се, че много ще я харесам на живо и после няма да мирясам докато не я купим, а още е много рано и не смея...

# 106
Изобщо не ме смущават чужди крясъци мен, но отказвам да слушам коя как била раждала с подробности и как едва ли не при мен не може да е добре  Crossing Arms

Имам познати, които много държат всеки път като се видим да ми разказват за разкритието си, раждането, преносването и незнам какво още. Просто ми е писнало да слушам за това. И това е причината да не се знае, че съм бременна. Няма да изтърпя всички истории!!!

# 107
Мен също не сме смущава раждането,нито нормално,нито секцио,каквото и да е то.Дори ми е интересно.
Колички и аз постоянно гледам,набелязала съм си даже няколко модела.Но ако купя от сега и докато дойде време да извеждам бебето,ще и изтече гаранцията. Simple Smile Затова количка мисля да купувам чак като дойде дългоочакваният момент.А другите неща може и по-рано.

# 108
Не гаранцията ме притеснява мен.. ще гледам да изтърпя поне до юли месец, тогава и сватбата ще е минала и ще съм по-напреднала вече, живот и здраве!

# 109

Деси много лошо, за случката, но щом бебо е добре всичко се преживява . Дано повече бебо да не стряска положението  Hug
 Относно колички и пазар. Направо нямам търпение да пазаруваме , но някак си все съм с резерви  Tired лично аз и не смея не заради гаранции а тъпотиите, които са ми в главата. Живи и здрави да стигнем с малчо до 7ми месец по може да се замисля за пазарче макар, че ще съм една пупанаа и от сега се уморявам за 5 минути пък натам незнам ... ooooh! Живи и здравии сега само набелязвам и после голямото пазаруване  #Crazy

# 110
Направо ви се възхищавам Simple Smile
Аз явно съм от лиглите, макар да се смятам за сериозна жена, ама пусто страх... Ттябва да се науча да не го мисля. Simple Smile

# 111
Много е важно да си настроена положително, защото като дойде момента няма да може да му се насладиш, а ще викаш вцепенена от ужас  Laughing  Приеми го като най-хубавия момент в живота ти - деня, в който най-накрая ще се срещнеш с най-прекрасното създание на света - твоето детенце. Всичко друго няма никакво значение. Болки, сърдити доктори, часове по-късно вече няма да ги помниш.  Hug
Аз много съм се развълнувала за това раждане и чакам с нетърпение  bouquet

# 112
Да бе, няма да помниш. 8 години ми трябваха, за да забравя неприятните моменти около бременност, раждане и първи месеци. И не че съм ги забравила, но да кажем, че съм готова пак да го преживея. Не всичко е прекрасно, но да, заслужава си. Peace

# 113
Аз мисля по-нататък започна с покупките.Дай Боже всичко да е наред,защото и на мен притесненията ми идват в повечко.
Но както беше писала една наша съфорумка в друга тема,не мога да предам точно думите и но ще перифразирам-Бременността си трябва да я изживеем без да ставаме жертва на суеверия и страхове,хубава или лоша,не се знае дали ще се повтори.Затова не трябва да се лишаваме от някои малки удоволствия. Hug

# 114
  • София
Аз незнам защо  ми изчезват мненията от тази тема Mr. Green
Иначе минах ЖК тъпия лекар ме кара да лежа в болница за да ми издаде болничен при положение ,че и няма нищо.Много се п;одразних,отидох и си взех друго направление и ще го сменя.Аман от тариката да точат касата.

# 115
Много странно,защо пък да не ти издаде,какъв му е проблемът?!
Аз дори с лекаря не говоря,а направо на акушерките казвам от коя дата искам болничен и после отивам да си го взема и ми го подновяват.Нито с лекари съм се разправяла,нито по комисии съм ходила.

# 116
  • София
Точат касата това е цялата работа.Затова го сменям с друг който няма да ми върти тия тъпи евтини номера.
Вика ми била съм в мака седмица.Аз съм в 21  Joy

# 117
Момичетааа, днес бях при ендокринолога и чак беше страшно изненадана от факта, че все още работя, понеже трябвало да го карам по-лежерно... как да й обесня, че съм на стол цял ден и за сега нямам нужда да излизам в болничен... Както и да е... новината е, че ми каза, че имам Хашимото... потърсих второ мнение - и то е такова. Най-стряскашо ми се отрази факта, че бебчо като се роди трябвало да го изследваме веднага, тъй като имало наследствена обремененост. Тааа леко ме хвърлиха в оркестъра... но гледам да съм спокойна и да мисля позитивно.

# 118
Как установи, че имаш Хашимото???

# 119
Преглед на жлезата, ТАТ и МАТ доста високи... незнам... в първия момент и аз бях много скиптично настроена, но вече и втория лекар като каза същото... В понеделник съм при друг доктор, та ще видим и тя какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт