Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 41 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
И аз планирам един ендокринолог скоро, че да видя и аз как са нещата

# 121
Момичета, колко често е нормално според вас да усещам бебето, в 21 г.с? Ден с ден няма еднакъв, дори има такива, в които почти нищо не се случва и се притеснявам. Дали е нармално в тези седмици да не рита толкова често и силно? Все още усещането е като пукащо балонче.

# 122
Ами добре е да идеш, мен ме изпратиха заради високо TSH. Твоето как е?

# 123
Тони, при мен е същото с усещането на бебето, един ден е по-изразено, друг ден почти никакво го няма.
Всеки, с който го изкоментирам ми казва, че е нормално.

# 124
Ами добре е да идеш, мен ме изпратиха заради високо TSH. Твоето как е?

Мисля, че беше 2,6.

Тони, при мен е същото с усещането на бебето, един ден е по-изразено, друг ден почти никакво го няма.
Всеки, с който го изкоментирам ми казва, че е нормално.

Аз напоследък като хапна череши (което е всеки ден) и става доста активно Simple Smile Явно и то ще ги обича като мен

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 09:39 от PeacockLove

# 125
Ще си имаме момиченце!
И ме изписват, всичко е наред, бебенцето е 409 г. И ще си видя голямото момче, което днес е рожденник! Да е жив и здрав!
И на всички нас само здраве и всичко да е наред, с най-прекрасният дар от живота през Октомври!
Аз моето го усещам предимно вечер като легна и то късно, даже много късно.

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 10:04 от dessince

# 126
Бравооо!!! Весел празник и да ти е здраво и безгрижно детенцето!!

# 127
И при мен всеки ден е различно с усещанията и като не го усещам започвам да се притеснявам.
Един ден бебчо е много активен и цял ден бута,блъска,рита,върти се  Grinning а на следващия ден го отдава на почивка.

Деси,честито! bouquet

# 128
Деси, честито момиченце и честит рожденик!  bouquet

# 129
Деси, да ти е много здрав и щастлив рожденикът Hug
И дано вече не ти се налага да се тормозиш така, както последните два дни  bouquet

# 130
Деси, честит рожденик, да ти е жив и здрав и поздравления за добрите новини!

И аз не усещам бебчо всеки ден по много. Някои дни е активно, други - по-рядко се обажда. Забелязах, че будува като мен в 4 сутрин, което е сигнал, че ще бъде забавно като се роди. :mrgeeen:

# 131
Браво Деси хубава новина тази сутрин . Да ти е жив и здрав рожденника и много да обича идващата сестричка  Hug

# 132
  • София
Деси, да ти е жив и здрав баткото и много послушен. Браво за добрите новини.  bouquet
Не се притеснявайте за усещанията, бебковците са още малки и е нормално да не са винаги много активни. Аз като се притесня много, ям череши, нещо сладко или пия капучино.
Вчера бях в спешното с контракции след ужасен ден. Поне всичко е наред с бебко и съм по-спокойна.
Приятен дъждовен ден от София. Hug

# 133
  • София
Точат касата това е цялата работа.Затова го сменям с друг който няма да ми върти тия тъпи евтини номера.
Вика ми била съм в мака седмица.Аз съм в 21  Joy
Това се прави еднократно. Плащаш 50 лв за болничен престой и може и да не лежиш, ако не искаш. В деня на изписването си получаваш болничния и след това вече ти го подновяват. И аз бях изненадана, но не беше кой знае какво. Но ако не ти е приятно, естествено можеш да си смениш лекаря. Simple Smile

# 134
Unknown, да си пазиш нервите повече! Че вчера в другата тема направо ми идваше да ти се накарам как се връзваш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт