Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 41 580
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
ФМ ми с коремен ехограф ми я правиха.  Стиска палци да получиш много добри новини Peace

# 676
Аз мисля, че както го свикнете детето, така ще си отиде. Мои познати  свикнаха детето да спи с майка си, а мъжът в отделна стая. И така, докато навърши 8 години.. Отделно и секса беше мираж поради тази причина , когато го оставяха на бабата беше цял празник з атях...

Тъй, тъй....много вярно!

# 677
На една лекция,на която ходих коментираха че след 3 месец било добре детето да спи в отделна стая.А дотогава в спалнята при родителите.

# 678
Леле момичета, хемоглобинът ми е 109 при реф 120-155. Хематокритът и той е малко надолу, СУЕ пък е завишено! Пълна каша и съм в ужас. А АГ можа да я видя чак в сряда Sad

# 679
Това със спането на малко бебе в отделна стая никога не съм го разбирала. Ако има друго дете е едно, а самичко не мога да си го представя. И на приказки е много лесно да ги приказват по лекциите тези неща, но майките с 1 или повече деца знаят колко трудно се отделя детето в отделна стая. Нашият син спа с нас в нашето легло до 3 годишна възраст. След това в леглото си в нашата стая и на 4 години за първи път се почувства сам готов да бъде отделен в неговата си стая. И до ден днешен има моменти, в които го е страх от тъмното и т.н...Всяко дете е индивидуално и това с отделянето също. Има бебета, които не искат да си спят в кошарите с месеци наред, други сами се присписват и заспиват в тях, без дори да ги люшкаш...

# 680
Няма страшно Тони.И моят е толкова.Реф.стойности са различни за бременни.Сигурно ще ти изпишат железен препарат.

# 681
Да, няма да се разминат лекарствата явно. Но първите ми изследвания бяха много добри, а сега няколко показателя не са в границите и се притеснявам доста

# 682
И моите първите бяха ок,но в тези месеци вече много неща се променят.Не се притеснявай. Hug

# 683
Колкото по-близо е бебето до майката, толкова повече сън ще си осигуряват и двамата. Peace Въпреки че щерката рано започна да спи по цяла нощ, все се случваше да се пробуди чат-пат, да промрънка. Ако не бях там да реагирам с шъткане или потупване веднага, а трябваше да ставам до другата стая - нито аз, нито тя щяхме да се наспиваме. Да не говорим като тръгнат зъби и т.н. Затова сега пак така мисля да бъдем - на една ръка разстояние. Heart Eyes

# 684
  • София
И при нас ще е бебето,моят мъж мисли,че синът ни не е плакал хич,но аз ставах само като мъцне.Спеше си нормално дори не ме усещаше като ставам да го храня.Моят сън се разби много ядеше на 3 часа аз се цедях и така 6 месеца.

# 685
Връщам се от ФМ за пръв път научих пола момчеее,всичко му е наред даде ми снимки ,диск и лист с описание на всички органи,тежим 340 гр.По случая с таткото се почерпихме кафе и торта.

# 686
  • София
Супер много хубава новина.На мен в 12 седмица ми казаха пола силно се надявах на грешка,но уви не. Joy

# 687
И на мен в 12 ми казаха пола, но аз си го знаех още като видях втората черничка Laughing Дори така му го съобщих на таткото, защото бях в командировка като си правих теста - снимка на порожителния тест и Честито, втората чертичка е синът ни 😂

# 688
И на мен в 12г.с.ММ искаше син и се радвам,че ще сбъдна тази му мечта.Аз нямах предпочитание или предчувствие.Първо си мислех,че ще е момче,после че ще е момиче.. Simple Smile Сега обаче се виждам като мъжка майка и дори си мисля,че ако някой ден си имаме още едно детенце,пак ще е момченце.

# 689
В началото нямах никакви предчувствия за пола, но към 3 месец сънувах два пъти, че кърмя момченце Simple Smile
От тогава бях сигурна, че ще е момче и с генетичните изследния, които правихме се потвърди на 99.9 %
Таткото имаше предчувствие и може би му се искаше момиченце, но сега е щастлив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт