Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 41 585
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
При мен,слава Богу, кисеините нааляха. Иначе си купих едно хапче на растителна основа, но така и не съм прибягвала до него. Като цяло, избягвам д апия каквито и да е хапчета различни от тези, които са ми предписани за бремеността.
От днес сум на Еутирокс. Трябва да го изпия, да изчакам час и сле дтова да си пия магнерота и др. хапчета. Да ама 1 час как се чака??? ГЛААААДДД!! Изтраях,де ама ми е трудно сутрин д ане закусвам. А преди първото ми ядене за деня беше в около 13-14ч.
Но пък мъничко е добре. Расте, трупа килца , рита по-осезаемо. От днес съм в 22 г.с Simple Smile

# 706
  • София
Пийкок, аз си имам будилник за 7 часа. Пия си сънена еутирокса и след това си доспивам!  Peace
Елица, видя ли, че няма да какво да се притесняваш. bouquet
Стефи, оправяй се бързо. И аз съм така от няколко дни е ми е много криво. Особено с гърлото! bouquet

# 707
ОО, аз още в 6:30 се събуждам и после не мога да заспя. Още съм в работен режим Simple Smile
Ама ще свикна с този ритъм, няма как Simple Smile
Пък и ни чака по-динамичен след няколко месеца.

# 708
Аз незнам тези киселини дали не са от това,че съм болна.Бухам здраво кашлицата.Досега съм нямала проблеми.Имах си апетит и всичко.А сега като легна ми се запушва носът и не мога да дишам ами и с тези киселини всичко ми се надига в хранопровода. Sick Имам от една лекция,на която бях ходила малко шишенце мостра на някакви билкови таблетки Bianacid neo за киселини и рефлукс,които са предназначени за бременни,но така и не посмях да пия от тях.

# 709
По повод кисилините, вчера една приятелка ми каза, че когато жената имала кисилини означавало, че на бебто му расте косата Simple Smile

# 710
И аз съм го чувала, и за това казах на мъжът ми,че вече очаквам косата на малкото да му излиза вече измежду краката ми... Толков амного киселини имах.

# 711
Хем имам наблюдения от кои храни ми се появяват и пак без да се усетя съм хапнала нещо грешно  newsm78

# 712
PeacockLove, интересно ще е  Joy Joy Joy Така се изхилих като го прочетох, че явно създадох дискомфорт на бебето и така ме изрита, че думи нямам  Joy

# 713
  • Варна
Момичета, знаете ли с какво могат да се третират гъбички по ноктите на краката в периода на бремеността?

# 714
Вие как сте с кафето аз пия по две на ден ,едно сутрин и едно следобед ,незнам има ли някакъв проблем?Вчера в кафето гледах две бременни си поръчаха безкофеиново.Та се замислих дали за не греша някъде.

# 715
Ми и аз пия по толкова... и аз незнам дали е правилно, но с по-малко кафета не се чувствам хич добре. А по принцип знам, че безкофеиновото хич не е хубаво да се пием  newsm78

# 716
  • София
Аз пия по едно на ден, има и дни, които не пия. Знам, че за едно на ден няма проблем. Може да пробваш второто ти да е безкофеиново.

# 717
 Simple SmileЗначи не съм сама.И аз така съм чула за безкофеиновото а и никога не съм го пила .

# 718
Мен не ме засяга нито една от тези реплики и действия, вярвам че хората са добронамерени и всякакви такива коментари приемам без да ме дразнят. Единствено имам един колега, който ми пипа корема всеки път като ме види...сякаш от чужд мъж ми е малко неприятно, да не кажа налудничево, первезно или...нещо такова  Laughing
Аз съм вече на тема лятна ваканция и си мисля какъв ли бански да си закупя, вие някакви идеи имате ли?
Чувала съм, че безкофеиновото има много повече вредно въздействие и на здрав организъм от обработката му...така че лично аз пия едно-две кафета и това е, гледам да не прекалявам.

Четох по-назад в темата за топлата вода, освен нея знам от много близък кинезитерапевт-рехабилитатор, че на бременна жена масажите категорично са противопоказни.

# 719
  • София
Аз от 3-4 кафета на ден сега съм на нула. Първо, че получавам учестено сърцебиене и второ, че бебко прави страшни лупинги от кафенце.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт