Кюретаж и забременяване след това - тема 73

• 60 553
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Това е направо ужасно,мога само да си предствавям как се чуства SadАз онзи ден в пристъп на гняв казах,че ако този път отново не се получи аз се отказвам въпреки,че нямам нито едно.Просто дори немога да си представя да премина през това отново та камо ли 4 пъти.Тази жена е наистина силна!

# 256
Ех, Рени. Направо не мога да си представя какво е преживяла приятелката ти. Такова нещо би сринало всяка жена. Наистина ако все пак решат да пробват пак веднага я пращай при Сигридов. Дано да имат силата да продължат и да се сдобият с така мечтаната рожбичка. Заслужават го след всичко, през което са преминали.  Praynig

# 257
Sad Sad Sad това е голямо нещастие, нямам думи, и при мен нещата не са розови и много ми се плаче, особено и като чувам такива истории, още повече се депресирам

# 258
  • Пловдив
Рени, много съжалявам за приятелката ти. Дано намери сили след тази загуба.
Аз ви пускам по едно око от време на време, за да не ви изпускам. Минавам да ви позамервам с мръсни момичешки памперси и стискам палци за щастливо развитие при всяка от вас!

# 259
Рени, много съжалявам за приятелката ти. Дано намери сили след тази загуба.
Аз ви пускам по едно око от време на време, за да не ви изпускам. Минавам да ви позамервам с мръсни момичешки памперси и стискам палци за щастливо развитие при всяка от вас!
Пупу дано. Заставам под памперсите, че и момичешки, не че има значение пола разбира се, но предпочитам розовко.

# 260
Леле, това е жестоко... и то когато е в по-късен етап е просто .... дано намерят сили и го преодолеят и не се случва повече ...
Честно казано аз също живее в постоянен страх от нещо подобно... за съжаление се случва Sad

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 14:39 от Ало, ало слънчице

# 261
Благодаря ви момичета.Първото което бих направила за нея на този етап е да и покажа този форум.За да види че не е сама и че подкрепата от други преживели подобно нещо жени,мн.помага.Но знам че ще и трябва време,много време.Дори не смея да и се обадя.Бременеехме заедно и си споделяхме и сега ако при мен всичко върви нормално сигурно ще и е мн.гадно.Както и да е.Аз за себе си също съм рещила,че ако нещо се случи,няма да опитвам повече.Късмет ви желая момичета.Аз съм с деца на море и ...ужас е,това не е почивка Simple Smile

# 262
  • В една слънчева къща...
Рени, не мога да си представя такава болка, но знам за роднина на ММ, която има 5 загуби след 20 г.с. Благодарение на Сигридов сега си има здраво детенце. Надявам се и приятелката ти след време да намери сили и да има късмета да стане една щастлива мама  bouquet

# 263
Рени, съжалявам за приятелката ти. Но моят съвет е да и запазиш час при д-р Сигридов по-скоро. Аз имам 2 загуби и сега съм бременна за 3ти път в 32г.с. благодарение на доктора. Желая им успих от сърце Simple Smile

# 264
  • Пловдив
Да, не е лошо да запазиш час, защото така или иначе няма да бъде в близките дни. А дори и да не иска да отиде, винаги можеш да го откажеш или преотстъпиш на друга жена.
Не си мисли как на нея ще й е гадно, ако при теб всичко върви добре. Както ти скърбиш за нейната загуба, така би била и тя. Щади себе си, радвай се и бременей спокойна (до колкото е възможно, разбира се). Аз имам приятелка, с която почти заедно загубихме нашите звездички. Аз забременях първа и съм убедена, че тя се радваше с мен от сърце. Сега и тя е бременна и съм безкрайно щастлива за нея.

# 265
Момичета, луда работа, винаги съм се страхувала от К и след прегледа вчера вече знам и защо.
След 3 месеца адски болки по време на М, се прегледах при друг лекар и той да ме осведоми, че понякога се получавали слепвания на шийката и видиш ли това причинявало адски болки, а ако имаш глупостта/по препоръка на предния лекар/ да пиеш спазмалгон, просто лекичко си докарваш и кръвоизливи Simple Smile  Така че, извод- винаги търсете и второ мнение и не се предоверявайте.
Плюс от цялата работа е, че при забременяване  слепването може да е от полза. Ако ли пък не... супер болезнена процедура по време на и без това болезнен цикъл. Grinning  Be positive Wink

# 266
момичета тези дни имах среща с имунолог. Препоръча ми разни изследвания. Може би голяма част от нещата, които са на първа страница. Може би сте го обсъждали, но нямам възможност да се ровя назад в темите заради липсата на време. Моля някоя, която е правила наскоро всички тези неща, всичко ли се заплаща или може да мине нещо и по каса. Направих основен пакет тромбофилии, нямам предразположение.
Сега би трябвало да правя оценка на яйчников резерв заради възраст
хормони на щитовидна жлеза
НК клетки
Микробиология на цервикален / влагалищен секрен ( не си спомням точно кое беше)
имаше и още нещо , но понеже препоръките не са до мен, ще мога да ги видя по-късно, не си спомням сега.

Всичко това съвсем ще ме откаже май

# 267
  • София
Грозда, я напиши точно какво пише за тромбофилията, ако имаш мутации може да "няма предразположение" но да се наложи терапия.
От гореизброените изследвания само ТСХ и микробиология можеш да направиш с направление.
Но то така или иначе тях е добре да ги правиш и без бременност.
Останалите изследвания направи когато можеш. Няма място за отказване.

# 268
направих основния пакет от 4 маркера. Не съм си взела все още резултата, казаха ми по телефона и препоръчаха още 2 неща. При мен колебанието е ,че бях бременна с еднояйчни близнаци и само по себе си това е проблемна бременност, не ми отне много време да забременея около 6 месеца.

Последна редакция: сб, 24 юни 2017, 21:33 от грозда

# 269
  • София
По това което ми казваш вероятно имаш мутация и те карат да изследваш още два фактора. Пиши като си вземеш изследванията и като пуснеш и другите два фактора. Явно не е съвсем безпроблемно, освен това с годините проблемите могат да се увеличат. И да, има смисъл да се изследваш, аз също съм на 42, и ако знаех за тромбофилията по-рано щях да си износя бебето с терапия. Може да пуснеш и Антимюлеров хормон да видиш какъв ти е яйчниковия резерв.

Общи условия

Активация на акаунт