Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-17

• 116 892
  • 734
  •   1
Отговори
# 270

Вече сме и на вариант двустаен, тристаен само да не е първи/последен етаж и без север. Има тристайни под 50000, но са в строеж. То има и двустайни НС обзаведени за 58000. Зависи кой как си усеща имота Simple Smile Снощи мернах един двустаен обзаведен за 68000 в Трошево.  Grinning
Момичета, скоро мернах че започват строеж срещу Бриколаж в Младост, не е никак зле проекта и според мен е евтин заради мястото,малко забутано...там вижте какво се предлага.

Това се води Полигона и е супер неудобно, защото има само един вход и изход към квартала и той винаги минава през Цариградско. Метрото също е далече.

# 271

Вече сме и на вариант двустаен, тристаен само да не е първи/последен етаж и без север. Има тристайни под 50000, но са в строеж. То има и двустайни НС обзаведени за 58000. Зависи кой как си усеща имота Simple Smile Снощи мернах един двустаен обзаведен за 68000 в Трошево.  Grinning
Момичета, скоро мернах че започват строеж срещу Бриколаж в Младост, не е никак зле проекта и според мен е евтин заради мястото,малко забутано...там вижте какво се предлага.

Къде на кръстовището между Младост и Възраждане 2 и 3 ли? Там е скъпо май  newsm78
http://www.imoti.com/pcgi/details.cgi?ida=1b149572835977801

# 272

Къде на кръстовището между Младост и Възраждане 2 и 3 ли? Там е скъпо май  newsm78

Не е на него кръстовище, до Дом Младост е. Не знам цени, но видях че са на дупка, и би трябвало да е около 600-700е/м2.
Тия пък 51 000вро за двустаен непостроен. hahaha

# 273
  • София

При това спалнята граничи с асансьорна шахта в нарушение на наредбата за ограничаване на вредния шум. Confused 

# 274

При това спалнята граничи с асансьорна шахта в нарушение на наредбата за ограничаване на вредния шум. Confused  

O, това е проблем само в старо строителство със стари асансьори. Новите не можеш да ги чуеш, че работят, даже и като си в тях.

# 275
  • София

O, това е проблем само в старо строителство със стари асансьори. Новите не можеш да ги чуеш, че работят, даже и като си в тях.
Да, така си е. newsm10 Но просто се чудех как е бил одобрен този проект.

# 276
  • In transit

Не е на него кръстовище, до Дом Младост е. Не знам цени, но видях че са на дупка, и би трябвало да е около 600-700е/м2.
Аз ви казвам, че са подлудели всички...и въпреки това имотите свършват на зелено.  Thinking
Лъки, от коя страна на дом Младост? И аз май това дето Фрейда показа съм гледала... А между другото от другата страна срещу Лидл почват нов комплекс...още не са изкопали първата копка и вече 51 апартамента са продадени! Останали са 19..това нормално ли е? А срока за завършване е след две години?!  Confused

# 277

Аз ви казвам, че са подлудели всички...и въпреки това имотите свършват на зелено.  Thinking
Лъки, от коя страна на дом Младост? И аз май това дето Фрейда показа съм гледала... А между другото от другата страна срещу Лидл почват нов комплекс...още не са изкопали първата копка и вече 51 апартамента са продадени! Останали са 19..това нормално ли е? А срока за завършване е след две години?!  Confused
Shocked Дайте линкове. Мики къде от другата страна на Лидъл?

# 278
  • In transit

Аз ви казвам, че са подлудели всички...и въпреки това имотите свършват на зелено.  Thinking
Лъки, от коя страна на дом Младост? И аз май това дето Фрейда показа съм гледала... А между другото от другата страна срещу Лидл почват нов комплекс...още не са изкопали първата копка и вече 51 апартамента са продадени! Останали са 19..това нормално ли е? А срока за завършване е след две години?!  Confused
Дайте линкове. Мики къде от другата страна на Лидъл?

http://www.vistapark.bg/prodajbi.php на ъгъла на светофара на бул.3ти март като завиеш за Лидл и Кауфланд. Над Орхид-а се пада по диагонал.

# 279

Същото е, това което си показала, само че е по надолу от Възраждане. Младост е, близо до депото на тролеите, ако не се лъжа.

А срещу Лидъл е обрасла поляна, вчера минах от там. Няма дупка няма нищо... newsm78 Народа купува на зелено, после ще стане като Каравела ли беше, без акт 16 доста време, и северните апартаменти са в продажба само дето няма кандидати.

# 280
това е във Варна, нали?

# 281
  • In transit
Да под депото е. По спомен преди месец като звънях имаха само няколко от тия безценните тристайни.
А за Каравела...не само те. И нивстрой са така от 2 години хората чакат А16 на евросити 5. И Лъкихоум също...има и още. Имам дежавю...

# 282
Да под депото е. По спомен преди месец като звънях имаха само няколко от тия безценните тристайни.
А за Каравела...не само те. И нивстрой са така от 2 години хората чакат А16 на евросити 5. И Лъкихоум също...има и още. Имам дежавю...
Oт тази гледна точка допуснах, че продават на ниски цени...но 51000е, за двустаен който може да не се състои. Stop

# 283
Да Лъки до депото е, нещо съм се заблудила. Но там мястото е хубаво, възлово, само дето е на пътя. На две крачки са ясла, градина, училище, дом младост, санита, бриколаж, мола.

# 284
Да Лъки до депото е, нещо съм се заблудила. Но там мястото е хубаво, възлово, само дето е на пътя. На две крачки са ясла, градина, училище, дом младост, санита, бриколаж, мола.
Да, но няма простор, сградата ще е долепена до една панелка на юг, на запад ще е мрачно и прашно от булеварда, само източните ще стават, с гледка към депото...и северната страна има простор, ама север. Иначе да стига се пеша до мол варна, кауфланд...комуникации на спирка младост със целия град. Тристайните по колко ще са, знаеш ли? По добре някой лев повече, и хубав във Лбиринта или Фамилиите.

Общи условия

Активация на акаунт