Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-17

• 116 589
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Честно, близките ми не се радват колкото вас...
Много сте ми милички! Hug Hug Hug Hug Hug

# 76
 Лъки, както казват старите хора: Дано всичко да е на добра страна.Лека и безпроблемна бременност ти желая от все сърце. А за близките ти  newsm78#2gunfire

# 77
 Hug Hug Hug

Много оспамихме...малко да се върнем на темата.
Сега като имам много свободно време, мога да стана един брокер. Thinking  Crazy Thinking

# 78
Ех Лъки, честито и от мен, въпреки че аз от друго място знам. Не се вглеждай в реакциите на близките. Аз като видях реакцията на родителите ми и от приятели съм чувала ужасни неща, а после се оказва, че е просто паника и страх да не се прецака нещо. Още една българска черта- не се радваме, защото очакваме, че щом нещо хубаво е станало или ще се провали или ще стане нещо лошо за равновесие. Свиркай си и се обичайте  Party

# 79
Даже можем и залагане да направим за пола на беббето Joy Аз съм за момиченц
е, много са сладки newsm1
Не можах да видя старата тухла в света троица, но видях скица и снимка. 70кв, с малко кофти вътрешно разпределение, 18 кв. подземен гараж, мазе 4кв и таван не се знае, уж нормална стая без скосявания newsm78. Среден етаж, с асансьор и добре поддържани общи части, на тихо и зелено място, до метростанция близо, за 70 хиляди, на първо четене newsm78 Като гледам скицата, ще се избиват две врати през хола 30 кв., към двете спални. Боксът, ще стане дрешник, или баня към едната спалня. Баня и тоалетна ще разширя със затварянето на вратата към стаята и обединяването на двете, дори от коридора може да се открадне. Не зная с щранговете, как ще дойде мръсният канал за кухнята в хола newsm78

# 80
Не можах да видя старата тухла в света троица, но видях скица и снимка. 70кв, с малко кофти вътрешно разпределение, 18 кв. подземен гараж, мазе 4кв и таван не се знае, уж нормална стая без скосявания newsm78. Среден етаж, с асансьор и добре поддържани общи части, на тихо и зелено място, до метростанция близо, за 70 хиляди, на първо четене newsm78 Като гледам скицата, ще се избиват две врати през хола 30 кв., към двете спални. Боксът, ще стане дрешник, или баня към едната спалня. Баня и тоалетна ще разширя със затварянето на вратата към стаята и обединяването на двете, дори от коридора може да се открадне. Не зная с щранговете, как ще дойде мръсният канал за кухнята в хола newsm7

Дали някой се интересува от твоите творчески виждания/евентуални/и най вече мръснития ти канал?

# 81
Не можах да видя старата тухла в света троица, но видях скица и снимка. 70кв, с малко кофти вътрешно разпределение, 18 кв. подземен гараж, мазе 4кв и таван не се знае, уж нормална стая без скосявания newsm78. Среден етаж, с асансьор и добре поддържани общи части, на тихо и зелено място, до метростанция близо, за 70 хиляди, на първо четене newsm78 Като гледам скицата, ще се избиват две врати през хола 30 кв., към двете спални. Боксът, ще стане дрешник, или баня към едната спалня. Баня и тоалетна ще разширя със затварянето на вратата към стаята и обединяването на двете, дори от коридора може да се открадне. Не зная с щранговете, как ще дойде мръсният канал за кухнята в хола newsm7

Дали някой се интересува от твоите творчески виждания/евентуални/и най вече мръснития ти канал?
Аман от неграмотници, чччччестнооооооооо ooooh! ooooh! ooooh!

# 82
Мен ми е чудно тая стара тухла след всичките промени дали ще е продаваема? В смисъл, че кухньохол се харесва от по-младите,  а не знам такива купувачи дали биха харесали старо блокче. Тоя хол 30кв сигурно е с вестибюл? Иначе пък асансьора и гаража са добри предимства. newsm78

# 83
Мен ми е чудно тая стара тухла след всичките промени дали ще е продаваема? В смисъл, че кухньохол се харесва от по-младите,  а не знам такива купувачи дали биха харесали старо блокче. Тоя хол 30кв сигурно е с вестибюл? Иначе пък асансьора и гаража са добри предимства. newsm78
Става и немски преход, от хола към спалните. Иначе всичко е на зиг- заг. Не е блокче, здрав блок си е, с подземни гаражи от Тошово време newsm78

# 84
  • София, Bulgaria
И ние днес ще ходим на 3-ти оглед на един апартамент в Лозенец, където ще трябва да се преустройва. Да се отвори подход към хола, да се затвори друг....уж щранговете са на подходящо място, но ще вземем с нас и един приятел, които има фирма за строителство, да си каже специалиста, какво може и какво не....Ние с купувачите преначертахме апартамента на бързо, ама да не остане само в сферата на мечтите, особено след фалстарта миналата седмица. Аха да купим един апартамент пак в Лозенц...но "греда" ...толкова объркан имот не бях виждала....мазано... то продажби фиктивни, то поправки на НА, то Констативен нотариален акт, то апорти в дружества...и във всеки документ грешки...Констативката беше изготвена от Румен Димитров #Crazy по-нескопосан НА не бях виждала....Спорен имот,  от където и да го погледнеш, нищо че са минали 15-17г.
Ако някой тръгне да купува 3-ст на ул. Богатица да внимава...

# 85
Не можах да видя старата тухла в света троица, но видях скица и снимка. 70кв, с малко кофти вътрешно разпределение, 18 кв. подземен гараж, мазе 4кв и таван не се знае, уж нормална стая без скосявания newsm78. Среден етаж, с асансьор и добре поддържани общи части, на тихо и зелено място, до метростанция близо, за 70 хиляди, на първо четене newsm78 Като гледам скицата, ще се избиват две врати през хола 30 кв., към двете спални. Боксът, ще стане дрешник, или баня към едната спалня. Баня и тоалетна ще разширя със затварянето на вратата към стаята и обединяването на двете, дори от коридора може да се открадне. Не зная с щранговете, как ще дойде мръсният канал за кухнята в хола newsm78
Без да си го виждал, направо преустройство планираш? На майсторите капаро дал ли си... hahaha
Аааа и ако спечелиш от залаганията, една количка Стокке за малакта да ми вземеш. Naughty

# 86
Приятели от Варна, тук какъв наем можем да искаме? 300-350лв?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b14960701888154 … k=2ripkm&f1=1

# 87
Приятели от Варна, тук какъв наем можем да искаме? 300-350лв?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b14960701888154 … k=2ripkm&f1=1

Не разбрах кой ще иска - ти от наемателите, или те ще искат от теб за да живеят в това? Grinning

# 88
Малеее, Лъки, Стокито 3 бондака бре #Crazy И кръстник ще трябва да ме пишеш  Joy. Няма какво да му гледам на един курник, скицата ми е достатъчна, майсторът съм аз Joy

# 89
Малеее, Лъки, Стокито 3 бондака бре #Crazy И кръстник ще трябва да ме пишеш  Joy. Няма какво да му гледам на един курник, скицата ми е достатъчна, майсторът съм аз Joy
Само да е момиче, ще дойда у вас да си търся Стоккето!!! И гледай да не е втора ръка...
За кръстник ще си помисля.

Какво не харесахте на галъбарника ??? Само кусури начииии. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт