"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 31

• 64 149
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, от доста време следя темата и днес реших да се запиша и аз.Имам два мисед аборта предишните две години.Симптомите и при двете бременности бяха едни и същи, най-вече болката в гърдите.Сега обаче имах болка до деня,в който трябваше  да се появи цикъла.След това болката и напрежението изчезнаха, но и цикъл няма вече, вече 2-ри ден закъснение. Смятате ли, че е възможно да съм бременна? Ще направя тест, но чакам да видя още няколко дни дали няма да дойде.

# 616
Щом правиш секс винаги има вероятност да си бременна!

# 617
Laughing Laughing LaughingТака е, права си.Аз не уточних, че след втория аборт за няколко месеца ми спря цикъла, след това уж всичко се нормализира, но незнам дали отново не се връща проблема.Исках да разбера дали някоя от вас е имала подобен проблем.Притесняваме, че всички симптоми изчезнаха в деня, в който трябваше да ми дойде, а го няма

# 618
Защо просто не си направиш тест. Няма как някой да ти каже. А пък и някой да ти каже, какво, ще повярваш ли? Като имаш закъснение направи тест.
Успех Simple Smile

# 619
Laughing Laughing LaughingТака е, права си.Аз не уточних, че след втория аборт за няколко месеца ми спря цикъла, след това уж всичко се нормализира, но незнам дали отново не се връща проблема.Исках да разбера дали някоя от вас е имала подобен проблем.Притесняваме, че всички симптоми изчезнаха в деня, в който трябваше да ми дойде, а го няма
Всеки човек е различен и няма как да сравняваш усещанията на другите с твоите, а пък подробностите че ти закъснявало, че пък не знам си още какво нямат никакво значение!
Вече ти казах, че след като правиш секс всичко е възможно!
Аз мога да ти кажа, че е възможно, а друг да ти каже че не е и в двата случаи ще сме прави!
Направи си тест! Тук никой не е баба Ванга!

# 620
Момичета, здравейте
Искам да посетя гинеколога си, защото имам подозрение, че съм бременна - тест си направих 2 черти, но нали тези тестове не са на 100 % .
Искам да ви попитам като отида на гинеколог - с кръвен тест ли ще провери дали съм бременна и също така някакви други изследвания ще ми бъдат ли направени ? Съшо така - ще ми правят ли цитонамаска и дали изобщо ще ми "бъркат" отдолу ?
( Извинявам се за вероятно тъпите въпроси, но не зная какво следва)

# 621
Две черти са бременост! Изчакай да ти закъснее 2 седмици и тогава отиди на лекар! Преди това е безмислено, освен ако нямаш излишни пари.

# 622
Две черти са бременост! Изчакай да ти закъснее 2 седмици и тогава отиди на лекар! Преди това е безмислено, освен ако нямаш излишни пари.

Много благодаря, закъснява ми с 8 дни, вчера направих тест - т.е. предлагате да изчакам поне още седмица и тогава : )
Ехограф могат ли тогава д ами направят , нещо ще се вижда ли ? newsm78  И остава ми питането за изследвания и манипулации ,които ще правят  newsm78 newsm78

# 623
От кръвен тест не мисля, че има нужда освен ако няма опасения за нещо. Бременността се установява с вагинален ехограф. Вижда се плоден сак.

# 624
От кръвен тест не мисля, че има нужда освен ако няма опасения за нещо. Бременността се установява с вагинален ехограф. Вижда се плоден сак.
Благодаря, с направление ,ако съм - ще трябва пак да си платя отделно ехографа нали?

# 625
Благодаря, с направление ,ако съм - ще трябва пак да си платя отделно ехографа нали?
От здравна каса нищо не разбирам, днес си взеха за втори път в живота направление. Мисля, че не се заплаща отделно, но може и да зависи от болницата. За моята ми каза приятелка, че не е плащала нищо.

# 626

[/quote] Взимаш направление,отиваш при гинеколога и казваш,че си с положителен тест за бременност и те ще те прегледат.Принципно гледат с вагинален ехограф и не се заплаща нищо отделно,но зависи дали не си отишла някъде на частно.

# 627

Взимаш направление,отиваш при гинеколога и казваш,че си с положителен тест за бременност и те ще те прегледат.Принципно гледат с вагинален ехограф и не се заплаща нищо отделно,но зависи дали не си отишла някъде на частно.
[/quote]

Мноогооо благодаря  bouquet bouquet bouquet

# 628
Ехографът се поема от здравната каса, ако си отишла в кабинет, който работи със здравната каса. Плаща се 2.90лв такса. Както казаха и другите, по-добре изчакай още десетина дни, сега нищо няма да се види, ще се панираш и има шанс да си "изхабиш" направлението. С неизползвано направление можеш да отидеш на преглед до месец след датата, на която е извадено.

# 629
  • 2860 км северно от Екватора
Честито.
Щом си с 8дни закъснение вземи си направление и можеш и тази седмица да идеш. Не се страхувай. Ще се види точица.

Общи условия

Активация на акаунт