Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • sofiq

Как почиствате самите глави на уреда за дермоабразио?- накисвах само в спирт, но сякаш не се почистиха доре. Малко ги потърках с памук със спирт, но пък захвана власинки. Та, как да ги чистя и да махна власинките?

Аз мия приставките с вода,измивен гел за лице ,след това подсушавам и поливам с малко спирт.

# 421
  • Варна
В този сайт четката на Ремингтон е намалена на 120лв. http://ibuy.bg/
Чудя се дали да им се доверя и да поръчам.
Някой да си е поръчвал нещо от там?...

# 422
В немския амазон е 49 евро. Взех моята от там.

В този сайт четката на Ремингтон е намалена на 120лв. http://ibuy.bg/
Чудя се дали да им се доверя и да поръчам.
Някой да си е поръчвал нещо от там?...

# 423
Здравейте момичета, днес си поръчах бялото мезо от Алито (някой беше пуснал линк с намаление -сърдечно благодаря Heartbeat) Влизам с молба да ми кажете какви серуми и гелове да си купя за него и от къде.Следващата ми покупка ще е шпатулата.

# 424
  • Варна
Anastacia, би ли пуснала линк, моля, не я намирам за 49 евро..Или си я поръчала отдавна?.

# 425
Здравейте момичета, днес си поръчах бялото мезо от Алито (някой беше пуснал линк с намаление -сърдечно благодаря Heartbeat) Влизам с молба да ми кажете какви серуми и гелове да си купя за него и от къде.Следващата ми покупка ще е шпатулата.

Виж в първият пост има линкове към сайтове от които можеш да си поръчаш ампули.

# 426

Преди около месец беше.. Сега пуснах сърч, но явно са вдигнали малко цената.
Пробвах в ebay, и гледам, че има оферти:

https://m.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m4084.l1313&a … ton+fc1000+reveal

Anastacia, би ли пуснала линк, моля, не я намирам за 49 евро..Или си я поръчала отдавна?.

# 427
  • ВАРНА
А шпатулата откъде се закупува и на каква цена ?

# 428
  • софия
От Алиекспрес -диапазон 30-50лв,на българския пазар са над 100-150лв

# 429
  • ВАРНА
От Алиекспрес -диапазон 30-50лв,на българския пазар са над 100-150лв

Благодаря - може ли линк за Алиекспрес за читав продавач,не съм поръчвала оттам досега,но мисля да пробвам Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 22:04 от morgana07

# 430
  • софия
Търсиш такъв с диаманти и положителни коментари,моят вече не е активен.

# 431
Извинявам се за въпроса, но ми пристигна мезото, както и дермоабразията. За нея знам, че не е добре да се ползва лятото, но за мезото не намерих информация.

Още, някой има ли наблюдение на ефекта за акне и какви продукти са подходящи за пубер.

# 432
  • гр.Видин
Търсиш такъв с диаманти и положителни коментари,моят вече не е активен.
Какви са тези диаманти ? И аз искам да поръчам шпакличка.

# 433
  • sofiq
Извинявам се за въпроса, но ми пристигна мезото, както и дермоабразията. За нея знам, че не е добре да се ползва лятото, но за мезото не намерих информация.

Още, някой има ли наблюдение на ефекта за акне и какви продукти са подходящи за пубер.

Аз съм с акне,макар одавна да не съм пубер,от 15-16 годишна имам много проблемна кожа и главно заради това освен всички други грижи започнах да купувам и уреди за домашна грижа.
Конкретно на въпроса ти мога да отговоря за абразиото -не трябва да се ползва върху участъци с възпалени пъпки или рани от разчоплени такива.Аз успявам вече няколко години да подържам кожата чиста и никой не може да повярва,че съм с акне.В един момент си мислях ,че вече е отшумяло с възрастта (на 34 години съм),но това лято за съжаление боледувах тежко и бях 2 месеца на легло ,нямах възможност да ставам,да не говорим за грижи специални за лицето,акнето се върна във цялата си "прелест".След като се вдигнах пак на крака започнах отново с грижите,ежедневно миене сутрин и вечер с подходяща козметика която редувам,почистване с електрическа четка за лице,тоник за лице,локално третиране на пъпки,мазане с подходящ крем,веднъж седмично ръчно почистване на лицето,не на последно място прием на хранителни добавки.Едва когато кожата ми се поизчисти започнах пак с абразиото,то освен за това което вече съм писала много ми помага и за по-бързото заличаване на петната и неравностите по кожата които остават след пъпките.

Борбата с акнето е доста трудна и няма един продукт или уред ,който да реши проблема,трябва комплексна редовна грижа.

# 434
  • В къЩи.
Да,с дермабразиото върху акнеична кожа трябва да се внимава.
Аз си взех това от Лидл,изчаках няколко дни ,за да позавехнат няколко ранички от пъпки,който имах,но през това време цъфна една с бяло връхче и като минах с уреда,веднага я разрани и започна да кърви.Но пък ,май я изчисти добре,че не се появи отново. Laughing
Взех го основно за акнето,но сега се чудя как да го ползвам ,като почти винаги имам по някоя и друга пъпка. ooooh! Ще ги заобикалям освен. Mr. Green

Ще прекаля ли ,ако почиствам два пъти седмично кожата с абразиото?

Общи условия

Активация на акаунт