Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 395
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
С фриматора почиствам, но самите пори не се свиват и махат, това е. Дермоабразиото също- много приятно усещане после, гладичко става лицето, може би се обновява кожата, но! самите пори си седят и едва ли ще се махнат. Разбира се, ао ги занемаря да се задръстят, почват и черните точки и пъпките, което вече е кошмар, но просто едва ли ще ги преборя някак. То и хората са така- който си има кофти кожа, маже фдт и това е....

# 406
Имах същия проблем с разширените пори, но откакто започнах по-старателно и редовно да си почиствам лицето, смея да твърдя, че нямам този проблем.
Измивам първо с някакъв лек гел (в момента ползвам някакъв на Биодерма), след това с тоник (използвам на Nuxe за сега) и после нанасям нещо. Това “нещо” е или масло (най-често от гроздови семки) или някакъв крем. Вие може да си нанасяте какъвто си ползвате по принцип.
Също така всяка вечер като се прибера в къщи, първото нещо, което правя е да си обтрия лицето с мицеларна вода.
С фриматора почиствам, но самите пори не се свиват и махат, това е. Дермоабразиото също- много приятно усещане после, гладичко става лицето, може би се обновява кожата, но! самите пори си седят и едва ли ще се махнат. Разбира се, ао ги занемаря да се задръстят, почват и черните точки и пъпките, което вече е кошмар, но просто едва ли ще ги преборя някак. То и хората са така- който си има кофти кожа, маже фдт и това е....

# 407
  • ВАРНА
Има ли някъде повече информация какъв е начинът за почистване с дермоабразио - взех това от Лидл,защото много дами споделят,че са доволни,но ми се иска да прочета преди да започна .Имам чувствителна кожа,с широки пори и розацея и не всички процедури са подходящи.Благодаря предварително на тези,които ще отделят време да отговорят Simple Smile

И за бялото мезо от линка се чудя,такава цена ли държи или се променя? И за колко време пристига ?

# 408
  • В къЩи.
Аз лично гледах това клипче https://www.youtube.com/watch?v=Vj6ep-DgtG0 ,но има и много други.

А моя въпрос е ,как роцедирате след уреда? Измивате ли отново лицетото,тоник,крем или маска за лице ползвате?

# 409
Купих си уреда за дермоабразио от Лидл. Много съм доволна. Лицето се избистри за 2 процедури. За ползването- аз прочетох тук в темата, че препоръката е 4-6 седмици да е веднъж в седмицата и после по веднъж в месеца. Аз имам два въпроса:
Как почиствате самите глави на уреда за дермоабразио?- накисвах само в спирт, но сякаш не се почистиха доре. Малко ги потърках с памук със спирт, но пък захвана власинки. Та, как да ги чистя и да махна власинките?

Другото ми питане е за фриматор. Този от алито дали е хубав? Гледам, че има най-много поръчки и е евтин: https://www.aliexpress.com/item/Ultrasonic-Facial-Cleaner-Skin-C … ;rmStoreLevelAB=5

# 410
  • София
Тези два уреда не са ли с еднакво действие?

# 411
Момичета, от толкова четене на темата, от 2 дни и аз съм горд собственик на бялото  мезо.
Има, обаче, нещо, което ме притеснява. Ползвах го два пъти (първия само червената светлина, а втория червената и жълтата) и на сутринта се събуждам с безумно суха кожа, дори сърбяща от сухост и белеща се на места. На места доста зачервена. Понеже не съм си купила специални ампули все още, използвах едни от ДМ, на Балеа. Мазнички са, ако това има значение.
Моля тези, които имат повече опит с уредчето да споделят дали са имали такива проблеми, или някакви предположения на какво би се дължало това...

# 412
  • софия
Ампулите не трябва да са мазни а на водна основа,ползва ли и контактен гел с ампулите.Аз след процедурите слагам хидратиращ серум и крем.

# 413
Тези два уреда не са ли с еднакво действие?

Ако имаш предвид фриматор и уред за микродермоабразио- не са еднакви. Различни са и се допълват добре, доколкото чета, но нека по-опитните кажат, защото аз наистина съм нова в това.

# 414
  • София
И аз съм "нова" с тези уреди и затова питам. Оттук се "запалих" по тях.  Wink

# 415
Аз също знаех, че не трябва да са мазни, а на водна основа, но тъй като някой тук беше писал, че е ползвал точно тези ампули, реших и аз да опитам с тях. Реших, че най-лошото, което може да стане, е да няма ефект..
Контактен гел не съм ползвала. Как точно се ползва ампула + контактен гел?

Ампулите не трябва да са мазни а на водна основа,ползва ли и контактен гел с ампулите.Аз след процедурите слагам хидратиращ серум и крем.

# 416
  • София
Къде по опаковките пише , че са на водна основа ?
Честита нова 2018г, здраве , щастие , успех , късмет , хубава кожа , готини уреди и много сияйни лица Simple Smile

# 417
  • Русе
Съставът трябва да започва с вода.
С тия мазните процедирам така:  Мажа ампулата, пръскам обилно с розова вода и минавам с мигащата лилава. 5 мин. След това обръщам на червената за още 5. После мажа обилно с крем.
Ако е много гъста ампулата тогава слагам контактен гел + розова вода.

Честита Нова година! Здраве, щастие и късмет!
На "водните" ампули не слагам контактен гел. Само розова вода

# 418
Привет момиета Hug Нова съм в темата и честно казано ми стана доста интересно. За момента нямам уреди от този тип, които да използвам в къщи, но съм решила, че е време да се сдобия. Имам няколко основни проблема, с които искам да се справя. На 24 съм, полагам усилено грижи за кожата си, но уви ефект нулев. Имам ужасни големи пори, които не се свиват от нищо. Друг проблем са ми капилярите- те очевидно са ми наследство от мама Joy Да не говорим, че последно време забелязвам появата на бръчици около очите. Кои от уредите ще ми препоръчате? И съответно с какво козметика ги използвате. От окола 2 месеца съм с Filorga Sleep and peel, Time filler mat и Optim eyes, но особен резултат не забелязвам

# 419
  • варна
За твоя проблем с порите по добре ела в темата за третиноина.Прочети и си за дай въпросите.Аз от уредите имам минимален ефект,а кожата ми е подобна на твоята.

Общи условия

Активация на акаунт