Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Другото, което си мисля е, че серумът оксидира и боядисва, ще го пробвам и без мезотерапията...

# 151
Момичета, дали има уред за домашна грижа, подходящ за бременни? Благодаря Ви

# 152
Пък аз си имам проф. уред за мезотерапия и не съм толкова доволна Sad боцка.., наглед изпива всичко,  но крайния резултат не е като след салон.
Обаче,  от Silk n revit съм много доволна! При все,  че ми се ще силата на вакуума да е по-силна. И дермаролер си взех, сега ще следя за резултат.
От silk n facetite има ли доволни?

И аз се интересувам от Silk'n titan. Гледах клипове, четох за уреда, почти съм готова да го взема. Ако го имаш вече, би ли споделила впечатления. 

# 153
  • Горна Оряховица
Момичета, не виждам някой да си прави йонофореза, мина ли и "модата" или не е толкова ефективна ?
Питам защото намерих такъв уред в къщи и съм решила да го използвам. Майка ми си го е е купила нкога  ,и не е видяла ефект . Някой има ли наблюдения ...?

# 154
  • гр.София
Дарсонвала се използва само на суха кожа!
Благодаря!

# 155
Радиочестотен лифтинг е най-общо загряване на кожата. Първия уред не е радиоч.лифтинг,нито втория.
Мезотерапия е
Такъв е първия уред,който аз имам и ползвам ежедневно и тук в Б-я както всичко  Mr. Green струва тройно. Втория мисля че е на същия принцип.

Да разбирам, че първият е въпросната бяла мезотерапия от Алиекспрес, която там струва поне три пъти по-малко, нали?  Достатъчна ли е за целите ми или по-добре нещо радиочестотно? Замислих се и за Facetite на Silk'n.

# 156
Вече имам и silk n facetite. След няколко процедури мога да потвърдя за лифринг ефект, НО и прекомерно изсушаване на кожата поне при мен. И не става по-плътна. За скулптиране на лицето става.

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 09:11 от bubanka

# 157
Момичета, дали има уред за домашна грижа, подходящ за бременни? Благодаря Ви

# 158
Със сигурност от този тип не! Във всички упътвания изрично пише да не се използват от бременни и хора с трансплантирани органи.

# 159
Разбрах от какво е жълтото - ултразвуковият гел, който ползвам е син, а не безцветен и някак си оцветява в кафяво-жълто. Явно има логика гелът да е безцветен Simple Smile

# 160
Със сигурност от този тип не! Във всички упътвания изрично пише да не се използват от бременни и хора с трансплантирани органи.
Зори, много благодаря за отговора. Дали бременна жена може да ползва уред за домашна мезотерапия (на ток) с различни масла? Никакви процедури и терапии не съм правила откакто съм бременна, а така ми се иска малко да се поосвежа...

# 161
Alma Rodrigez , и безиглената мезотарапия влиза в това число. Шпатули, мезотерапии, ултразвукови и радиочестотни уреди - не! Освен това те не се използват с масла, а с водоразтворими серуми, кремове и ампули.
Можеш да ползваш чисти масла - провери точно кои. Става въпрос за базови, етерични през бременността също не е удачно.

# 162
Скрит текст:
quote author=sladurka link=topic=979306.msg35392948#msg35392948 date=1502218445]
Пък аз си имам проф. уред за мезотерапия и не съм толкова доволна Sad боцка.., наглед изпива всичко,  но крайния резултат не е като след салон.
Обаче,  от Silk n revit съм много доволна! При все,  че ми се ще силата на вакуума да е по-силна. И дермаролер си взех, сега ще следя за резултат.
От silk n facetite има ли доволни?

[/spoiler]И аз се интересувам от Silk'n titan. Гледах клипове, четох за уреда, почти съм готова да го взема. Ако го имаш вече, би ли споделила впечатления.  
[/quote]

Аз го имам и съм много доволна, изчезнаха ми бръчки след един курс процедури.

# 163
Зори, много благодаря, че ми отговори. По време на кърмене мога ли да ползвам домашна мезотерапия или отново не може?

# 164
Никъде в упътванията на уредите не съм срещала, че НЕ може, така че би трябвало ДА може Simple Smile. По време на бременност не се използват, защото могат да предизвикат контракции, спонтанен аборт и отхвърляне на органи при трансплантирани, докато при кърмене няма такава опасност. Но пък идеята на тези уреди е да вкарват в дълбочина разни съставки, колко от тях преминават в кръвообръщението, а с това и в кърмата и до колко е полезно това обаче, не мога да коментирам, тъй като не съм на ясно.
Надявам се някой по-компетентен да се включи. Пък ти би могла да се консултираш в някой голям козметичен салон, където предлагат подобни услуги.

Общи условия

Активация на акаунт