Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 470
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Момичета следя ви когато мога, но все пас един бърз въпрос. Бялото мезо ли или ултрясоник за антиейдж да си взема. Бялото мезо го ползвате и за тяло яко не бъркам, нали

# 316
Аз почиствам със сребърна вода и я ползвам за контакт с бялото мезо върху ампула.

# 317
Благодаря ви, момичета ! Ще пробвам и с кърпички и ще си купя и сребърна вода Blush Страхотни сте Kissing Heart

# 318
  • Добрич
Момичета,крайно въодушевена от вас си поръчах най-масово закупувани модел ултразвукова шпатула.Направих едно почистване и след ден един пилинг.Седмица по-късно решавам да я ползвам отново ,но машинката избъжди няколко секунди и се изключва сама.Много пъти се мъчи да я подкарал,но уви....Много съм разочарована.Друг с подобен проблем?

# 319
  • София
Момичета,крайно въодушевена от вас си поръчах най-масово закупувани модел ултразвукова шпатула.Направих едно почистване и след ден един пилинг.Седмица по-късно решавам да я ползвам отново ,но машинката избъжди няколко секунди и се изключва сама.Много пъти се мъчи да я подкарал,но уви....Много съм разочарована.Друг с подобен проблем?
Проблемът вероятно е в захранващия кабел.Уредът има гаранционен срок, касов бон и можеш с тях да отидеш в магазина да го сменят.Но ако е купен от нета, трябва да сърсиш сервиз, който обслужва марката на уреда.

# 320
Здравейте,
обмислям да си взема Дерма ролер, но не съм наясно за размера на иглите, с който е добре да се започне. Кой, според вас, е най-подходящ, предвид че досега не съм ползвала такъв уред - 0.5; 0.75 или 1.00 см?

# 321
  • Добрич
Закупих  шпатулата от AliExpress.Да пия една студена вода и това е май Simple Smile

# 322
  • София
Аз още си чакам моята мезотерапия , много надежди и възлагам и най-вече , искам да работи ! 😂

# 323
  • Zagreb CROATIA
Здравейте,
обмислям да си взема Дерма ролер, но не съм наясно за размера на иглите, с който е добре да се започне. Кой, според вас, е най-подходящ, предвид че досега не съм ползвала такъв уред - 0.5; 0.75 или 1.00 см?

# 324
Благодаря ти, Лотус  bouquet Ще избера размер 0.5.  Simple Smile

# 325
  • София
Закупих  шпатулата от AliExpress.Да пия една студена вода и това е май Simple Smile
Не се отказвай толкова бързо! виж марката на уреда, след това в интернет потърси в твоя град да ли има сервиз, който да обслужва марката.Ако има- поне се обади и питай.

# 326
Здравейте, при мен се получи същото. Ползвах я 10 пъти и изведнъж си промени звука и спря да работи. Включвах я много пъти и само при допир с кожа изгасваше. Писах на продавача- след дълги разговори изпратих и клип, в който хем обеснявам хем се вижда. Пратиха ми безплатно нова машинка и старата я носих на ремонт. Обаче не я оправиха, не можело и ми казаха да си я пазя за части.

# 327
  • варна
Провери кабела.Там където се пречупва при ползване.Аз си го бандажирах с изолиран. Моето е купено от БГ ,но му изтече гаранцията.

# 328
Може наистина да пробваш кабела, но при мен не беше в него проблема. Пробвах с новия кабел, когато пристигна втората машинка.

# 329
  • софия
Ягодка имаш ли спомен кий е продавача?

Общи условия

Активация на акаунт