Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 829
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • ВАРНА
За дермабразиото - моето е от Лидл,на суха кожа се ползва нали,без нищо да се маже предварително ? След самата процедура миете и нанасяте серум/крем ли ? А ползвате ли крем с фактор за следващите дни ? Знам,че слънчевите месеци не се ползва...Имам го от месец и още не съм се престрашила да го ползвам,все ми се струва,че пропускам нещо ...

# 571
  • Русе
Zest, а твоята каква е? Шубе ме от този уред  Tired Кожата ми е доста суха и тънка и все си мисля че ще заприличам на Франкенщайн.

# 572
  • София
Да, използва се на сухо (поне моето). Нямам понятие кой модел може да се използва на мокра кожа (нали има всмукване и филтър, който не се ли мокри?).
То, сега му е времето, че после може да се пигментирате от слънцето. Крема ми има филтър, така че не слагам допълнителен слънцезащитен крем, но се препоръчва използването му.
Ели, пробвай с по- фина глава (ако има). И моята кожа е тънка, но имаше само зачервяване, което след серума се нормализира

# 573
  • В къЩи.
За дермабразиото - моето е от Лидл,на суха кожа се ползва нали,без нищо да се маже предварително ? След самата процедура миете и нанасяте серум/крем ли ? А ползвате ли крем с фактор за следващите дни ? Знам,че слънчевите месеци не се ползва...Имам го от месец и още не съм се престрашила да го ползвам,все ми се струва,че пропускам нещо ...

И моето е от Лидл. И аз се страхувах да го ползвам,първия път се изпотих направо от нерви и напрежение. Laughing
Ползвам го два пъти в седмицата,едния ден с приставката за чувствителна кожа,а след 3-4дни  с по-грубата. Аз измивам лицето ,изчаквам хубаво да изсъхне кожата,минавам с дермабразиото,почиствам с тампонче с тоник или мицеларна вода и си нанасям по-богат крем. Околоочния контур не минавам,това вече ми се струва опасно.
МИсля да го ползвам още месец,най-много два. Peace
Слънцезащитен крем не ползвам,но аз не прекарвам почти никакво време на вън. Sad

# 574
  • На брега на реката
Това си взех. Основно ползвам най-малката глава с кристали и третата от пластмасовите. Другите създават много вакуум на лицето и не ми е комфортно. С най-голямата си минах дупето Stuck Out Tongue Winking Eye Страхотен резултат даде, гладка и нежна кожа. В инструкциите пише коя глава за коя зона е. Като тази голямата я дават за стрии, та ще видим. Пак от инструкциите четох за употребата по време на душ. Моята кожа е с много несъвършенства. Мазна Т зона, бузи, склонни към лишеи и петна около устата, останали още от бременността. Имам и два големи спукани капиляра на носа и бузата (от некадърна козметичка). Но резултатът е впечатляващ и не виждам за сега негативи от ползването на машинката.
Иначе процедирам така: мия с измиваща пяна, минавам с машинката и като изляза от банята, намазвам лицето с хидратиращ серум.

# 575
  • Русе
Мерси  Hug Сега го похвали и за целулит (ако имаш де)   Crazy

# 576
  • На брега на реката
Имам, как да нямам. Ама аз вода не пия, не мога да очаквам нещо такова да ми оправи целулита. А и самия обем засмукана кожа с уреда, е малък. Виж, ако взема прахосмукачката Joy

# 577
  • Русе
Значи на мен Рейнбоу ще ми трябва  Joy

# 578
Може ли да споделите от къде си купувате Триполар стоп. Няколко съфорумки тук споделиха добри отзиви за него, но във всички сайтове ми излиза изчерпан.
Или уред за радиочестотен лифтинг от който да сте доволни. Разглеждам този но изобщо не мога да се ориентирам.
http://condiciashop.com/portativen_aparat_termag
Успях да изчета подробно само първата тема. Тази и предната още ги чета..., та моля да ме извините ако вече сте обсъждали.
Скоро си поръчах ултразвукова шпатула от алиекспрес и сега я чакам с нетърпение, дотогава искам да я допълня с още нещо.
http://www.bg-mamma.com/?action=post;quote=36256960;topic=979306 … 5a7ecc#nature_set
http://www.stop2pose.com/special-offers?utm_source=newsletter&am … c020c22-452045757
това е сайта на триполар
Моят уред е купен от българска фирма, но впоследствие нещо в условията на дистрибуция се е променило и фирмата вече не го внася. Затова от сайта на триполар са поръчах гел, когато моят свърши. В момента имат и някакви намаления.
Благодаря!

# 579
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,момичета.Искам да попитам дали този серум става за мезотерапия и дали евентуално някой го е ползвал https://www.dermacodebg.com/serumen-filar-s-dinalift-7-10-ml.html?

# 580
В описанието на серума пише, че :

Цитат
След почистване на лицето с продукти на водна основа серумът се нанася на тънък слой мануално или апаратно.

Което на мен ми говори, че може да се ползва с уред за мезотерапия  Hands Thumbsup.

Иначе като описание звучи интересно, сподели по-нататък за ефекта му.

# 581
  • София
И аз да се включа с отзиви за микродермоабразио. Имам такова на Beurer. 2 пъти съм го ползвала.  През 3 дни. Понеже почти всеки ден си мия лицето с етзимен пилинг, преспорагам за това не ми падна почти нищо от лицето. Накрайниците бяха почти чисти накрая, направо се бяха чисти. Но лицето ми беше доста поруменяло. Надявам се да има хубав ефект някога. Целя изглаждане на порите, избистряне на тена и по-стегната кожа... След абразиото намазах с гел от алое и после с арганово масло. Втория път си сложих стягаща маска на др Джарт.
Много се чудя на уреда за околоочен контур на Талика. Някой ползвал ли го е? Можете ли да препоръчате нещо за околоочния контур?

# 582
  • София
Изчетох цялата ви тема, дори и повече от половината от първата. Страх ме е от всякакви уреди с ултразвук, ток и т.н екстри, които няма къде да прочета дали не влияят зле на организма като цяло. За това се спрях на четка за почистване, като ми се иска да има и глава за масаж. Чудя се дали да е с батерии или презареждаща се. Притеснявам се да не е много слаба и да не върши работа, когато е на батерии, а когато е презареждаща се - бързо да спре да се зарежда добре. Гледам в амазон има по 12-20 паунда. Ще се радвам да ми препоръчате, в началото не искам да се хвърлям на скъп уред, защото при най-голямо желание ще я ползвам два-три пъти седмично като за дълбоко почистване. Благодаря предварително.

# 583

Много се чудя на уреда за околоочен контур на Талика. Някой ползвал ли го е? Можете ли да препоръчате нещо за околоочния контур?

И аз много го заглеждам. Яд ме е, че не си го взех моналата година като имах ваучер за подарък, а си взех кремове, дето така и така щях да си купя Simple Smile Поръчах ето това
 https://www.love-my-skin.co.uk/product/love-my-skin-anti-ageing-pen/
за околоочен контур, около устни и т.н Още го чакам, ще дам по някое време отзиви.

# 584
Аз поръчах шпатулата вчера и съм пас поне за година, ако можеше и упоритост да си поръчам да си ги ползвам редовно, да си тренирам и да държа голямата си уста далеч от сладко оо Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт