Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Дами, доколкото разбирам Коди имат микрогел- слага се след махане на гел/гел лак за възстановяване на ноктите.

# 152
  • София
Аз си го купих от Блускай. Ако си от София, можеш да отидеш направо на място, за да го видиш на мостра как е.

# 153
  • Варна
 Кам дай линк към тоя микрогел  newsm78 това чудо съм го изтървала.

Опс намерих го. Рускините го ползват под базата за гел лак  Shocked.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 17:40 от prinzesata

# 154
ама правилно ли съм разбрала какво е?

# 155
  • Варна
 Да правилно си разбрала сега ще преведа описанието.

Microgel - при длительном использовании придает прочность натуральным ногтям. Лечебные свойства этого средства: восстанавливает и омолаживает ногти, делая их менее склонными к растрескиванию и ломке. Применяется после снятия искусственных ногтей и для ускоренного роста ногтевой пластины.

Mikrogel – при продължително ползване придава здравина на естествения нокът. Лечебни свойства: възстановява и подмладява ноктите прави ги по-малко склонни към разслояване и чупене. Прилага се след сваляне на изкуствените нокти и за ускорен растеж на нокътната плочка.

Тая седмица ми се наложи да ремонтирам два нокътя-тежка седмица беше и ги съсиипах механично покритието няма вина обаче.....нещо лаковото каре не действа.... Наложи се буквално да пиля лака не пада и това си е дори и след 3 пъти киснене  newsm78. Съмнява ме,че е от новата опаковка евелин. Старата се беше посгъстила и купих нова и...фал. При ремонта след евелин сложих по един пласт топ на есенс от бързосъхнещия-нямам друг безцветен лак под ръка. Ще видим какво ще се случи.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 20:01 от prinzesata

# 156
Днес отново ми падна лака на още 2 нокътя, направо на цели люспи Sad Хващам забеленото и то пада по целия нокът без никакво съпротивление и без поражения. Язък, че се мъчих толкова време да се правя, отнема ми около час, а времето ми е ограничено Sad
Направих лаковото каре като използвах безцветен лак 3в1 на Импала. Дали е от лака или е възможно на моите нокти лаковото каре да действа на издръжливостта  newsm78 До сега не прочетох някой да се оплаква, едва ли аз съм с най-калпавите нокти. Не е от времето на печене или нещо подобно, защото предните пъти нямах такива проблеми.

# 157
  • Варна
 Мисли какво си променила в системата. Аз смених вида на безцветния лак и смятам,че е от това ама при мен се бетонира  Laughing не пада. Както каза Невена вероятно базата/каквато е 8 в 1/ с нормалната си консистенция вероятно е попила в нокътя и са останали голи места,за коите гел базата се е захванала и няма сваляне.
 При теб вероятно е обратното. Оставяш ли отстрани по 1мм.свободна плочка без каре?

# 158
Да, гледах гледах клипчето и го направих както трябва. Другото, което беше по-различно е, че този път не пилих плочката

# 159
  • Варна
 Никога не пиля даже ако има грапаво полирам. Вчера след тегавото сваляне полирах.
 Поръчах Микрогела аз във вторник ще е при мен и ще заменя евелин с него пък да видим. Сериозно се замислям за отлепяща база аман от тия ацетони. Кои бяха свестните отлепящи бази?

# 160
  • София
Днес отново ми падна лака на още 2 нокътя, направо на цели люспи Sad Хващам забеленото и то пада по целия нокът без никакво съпротивление и без поражения. Язък, че се мъчих толкова време да се правя, отнема ми около час, а времето ми е ограничено Sad
Направих лаковото каре като използвах безцветен лак 3в1 на Импала. Дали е от лака или е възможно на моите нокти лаковото каре да действа на издръжливостта  newsm78 До сега не прочетох някой да се оплаква, едва ли аз съм с най-калпавите нокти. Не е от времето на печене или нещо подобно, защото предните пъти нямах такива проблеми.

При мен стана същото последния път. Лакирала съм се досега сама два пъти с гел лак, вторият път стана като при теб след душ. Направо се надигнаха и паднаха на 4 пръста на люспи без поражения.
Мисля че е защото не сложих добре лаковото каре- първият път внимавах да е точно по средата и с отстояние от краищата на ноктите, а този път сложих повече.
Иначе аз имам друг проблем- няколко нокъта след ден ми стават като на петна, неравномерен става цвета. Иначе ползвам сега фрешър, база и лепкав топ на Коди. Лак цветен на Mesauda, чакам разни цветни и докато дойдат взех този от магазин Мориа.

# 161
  • Пловдив
Здравейте, вече втори път ми се случва да ми се напука лака Sad Ползвам основа на Коди ,топ на Блускай и лак Джесика или Прити. Първия път си мислех, че е от Прити-то, но ми се случи и на китайския, а до колкото знам и вие го ползвате. Някакви идеи?

# 162
  • Варна
 Топа на блускай се напука? Това на кой ден? Върху база Коди преди да взема техния топ без лепкав слой съм слагала и Азур и Опи и Блускай без лепкав слой. Твърди топове са,но не съм имала напукване. Аз обаче съм със сравнително къси нокти,а и на две седмици сменям. Няма кой да ги изтрае повече.

Или на какви петна става лака? Супер странно ми е това. Между база и топ Коди слагам каквото ми дойде на ума включително и обикновен лак. Вчера сложих ръчно изработени стикери  Laughing поредната циганийка.  Останалия лак е на десетина дни тъй,че не му се смейте много.

# 163
  • София
Prinzesata, петната са като по-светли петна на лака, все едно се разлива неравномерно цвета под топа, едни бледи нюанси се получават. Мисля си, че може и да не се изпичат добре слоевете цветен или базата и все едно се разместват на места. Мисля да си взема нова лампа, тази е по-стара и не много силна.

# 164
Пробвай да триеш лепкавото

Общи условия

Активация на акаунт