Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 829
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
 Блускай от сайта им ама мацките мрънкат във фейса,че се пукал та не знам. иначе

Ле чат са хубави https://www.amazon.com/gp/product/B004XCX3IW/ref=ox_sc_act_title … VGPCFGH&psc=1

Опи също ,но вече са си цифра.

# 226
  • Down south
LeChat са много добри за мен. Комбинирам с база на Gelish и издържа около 10-15 дни, ако не ми арстяха толкова бързо ноктите, вероятно би могло и повече.

# 227
Здравейте, имам ув лампа 36 вата санитас от Лидъл. Не съм я ползвала много, но едната лампа изгоря, а друга започна да премигва. Въпреки това я ползвах вчера и днес усещам сърбеж и дразнене по ръцете (дори лека болка). Много е странно и неприятно. Сигурно защото не свети равномерно, знам ли  newsm78
Случвало ли се е на някой и откъде да си купя крушки? Много съжалявам, че не взех ЛЕД лампа и ако крушките са скъпи, може би ще си купя направо нова (при ЛЕД лампите не се сменят крушки, нали?)

Моята стара лампа е същата, провай да размениш местата на крушките. При мин така се решава проблема с премигването. Не съм имала оплаквания от сърбежи. Успех!
Аз пък за стикерите слагам база, един слой бял, база, изпичам, върху лепкавия слой слагам стикера, изсъхва добре и после топ. Така нямат мърдане, буквално, защото нямат и сваляне, но съм ги държала максимум две седмици.

# 228
  • Враца
Аз пък за стикерите слагам база, един слой бял, база, изпичам, върху лепкавия слой слагам стикера, изсъхва добре и после топ. Така нямат мърдане, буквално, защото нямат и сваляне, но съм ги държала максимум две седмици.
]
И аз така го направих последния път и беше бетон докато не ги свалих.  Peace

# 229
Някой за сайта на коди да има ваучер за отстъпка ?

# 230
Здравейте, момичета Simple Smile
От скоро съм се навила да започна да се правя и аз сама със гел лак вкъщи.
Вече имам един неуспешен опит - преди 1-2 години имах лампа, гел, с който се изграждах но след като се направех максимум след 1-2 дни гелът се отлющваше (мисля, че тогава причината беше кофти китайски гел), та сега реших да се посъветвам с вас, преди да поръчам.

за лампа ето какво си харесах -
http://www.ebay.com/itm/SUNQ18-36W-Nail-Lamp-UV-Lamp-Nail-Dryer- … 466fAO-F3x72BcKwA

36 W Led лампа, моля ви дайте ми съвет дали е добра (ако някой я има) и дали ще бъде достатъчно силна, склонна съм да поръчам и по-скъпа.

Също от прочетеното дотук си направих извод, че като цяло гел лаковете, топ  и база на Коди са доста харесвани от вас?
Има ли значение от къде ще поръчам? - Видях, че някои си правят поръчка от официалният им сайт, видях, че има и страница във Фейсбук, където се предлагат техните продукти, дали са със същото качество?
Моля да ми препоръчате и други марки, от които сте доволни и също от къде си ги поръчвате?
Не зная ebay дали е достатъчно надежден (дали има вероятност да попадна на някоя имитация)?

Благодаря предварително и ще следя темата с интерес  Hug

# 231
  • София
Аз май съм единствената, която не харесва Коди. Или моите са нещо дефектни (от Олга във ФБ си ги поръчах)  Thinking Взех си ръбър база и топ и са толкова гъсти и лепкави, че направо си скъсах нервите с тях. Базата не ме измъчи толкова, но с топа направих само едната ръка и другата довърших с топа на Елит (имам и на Опи, но и той не ми харесва, защото пък е твърде рядък и не мже да се получи хубав плътен блясък Laughing )
Взех и топ Коди без лепкав слой. Ще го пробвам него следващия път да видим дали ще се разберем.

# 232
Здравейте, искам да ви попитам дали имате мнение за гел лак Luneil? Сега ползвам лак на Bluskay, но напоследък се замислям да го сменя. Искам да ми кажете дали сте срещали нова основа на някоя марка гел лак, която е нова и е за чупливи нокти които не издържат с гел лак. Благодаря ви bouquet

# 233
Аз май съм единствената, която не харесва Коди. Или моите са нещо дефектни (от Олга във ФБ си ги поръчах)  Thinking Взех си ръбър база и топ и са толкова гъсти и лепкави, че направо си скъсах нервите с тях. Базата не ме измъчи толкова, но с топа направих само едната ръка и другата довърших с топа на Елит (имам и на Опи, но и той не ми харесва, защото пък е твърде рядък и не мже да се получи хубав плътен блясък Laughing )
Взех и топ Коди без лепкав слой. Ще го пробвам него следващия път да видим дали ще се разберем.

Благодаря много за информацията! Значи вие сте доволна от Елит?
Ще разгледам и тях Simple Smile

# 234
  • София
Ами направо си ме е срам да кажа, защото най-вероятно грешката е в моя телевизор, а и не съм пробвала кой знае колко топове и бази (от Опи, Коди, Месауда и Елит имам и топ и база), но топът на Елит ми допада най-много за момента като консистенция, нанасяне и краен резултат от изброените.
Все пак от много скоро си правя гел сама (няма и два месеца) и не съм капацитет изобщо. За мен основен критерий е лесно да се нанася и да има наистина хубав стъклен блясък, а след това и лесно да се сваля само с накисване, без пилене. По отношение на трайност нямам много претенции, защото сменям лака на 10 дни. Много ми е грозно като започне да израства и не мога да го изтърпя повече, за да кажа дали би бил траен две, три или повече седмици с дадена база или топ.

# 235
Аз съм изключително резервирана към Елит,  тъй като повечето момичета, получили алергична реакция след китайски лак са се правили с Елит

# 236
  • Варна
 Адри аз съм от заклетите фенове на Коди  Laughing по простата причина,че преди да се докопам до тях нищо не се задържаше на ноктите ми повече от 3-4 дни. Каучуковата база и топ са гъсти да,но точно това им е хубавото. Базата е плътна,самоизравняваща се,не тече,не се разлива където я сложиш там си стои. Не се опитвай да я нанасяш с нейната четка. Аз ползвам твърда четка за гел. Слагам капчица на подложка и после с четката втривам базата с нокътя буквално. Много тъничко. Ако искам да коригирам нещо по ноктите нанасям втори слой вече по-дебел. Обръщам нокътя обратно и изчаквам няколко секунди-после веднага в лампата.  Топа също е страхотен. Имам и тоя без лепкав слой и напоследък май само него ползвам  Laughing не ме питай защо,защото нямам отговор  Laughing.

# 237
  • Враца
Ралчи, за лампа е важно да е мощна и да се хваща цяла ръка с палеца вътре, за да се пести време. Тази е сравнително мощна, но на снимките ми се струва, че палецът остава отвън. Продукти може да ползваш на Коди (наистина са малко по-гъсти, но аз си се справих с нанасянето), може и на Блускай, ОПИ - все са хубави. Зависи си от нокътя обаче дали ще държи дълго или не. На някои момичета и най-дълнопробни бази и топове държат по 2-3 седмици без дефекти, а на някои и хубавите след 5 дни се забелват все от някъде. Пробвай и ще откриеш твоите база и топ. Между тях слагай каквото пожелаеш като марка цветен гел лак.

Лунели ги чувам за първи път, но не съм пробвала и проучвала всевъзможни марки, та не мога да помогна в случая.

Зузи, аз имам излишен купон за 5% за коди.про, ако ти трябва все още пиши ми на лични да ти го напиша. Wink

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 11:11 от ferriy

# 238
Лунейл също са страхотна руска марка  Peace

# 239
  • на брега на морето
Eто от вчера.

Отрязах си дългите нокти, язък, ама здраве да е. Много ми пречеха вече, пък и нали единият още предния път се беше зачупил и не исках пак да го замазвам.
Синьото е азуре, хареса ми, за 1ви път го ползвах. Много готино се нанася, покрива хубаво и от 1я път, на моите нокти е на 2 слоя. Жълтото на NC се оказа жълто все пак, това дето го поръчах жълто, а си мислех, че е дошло зелено. Сега трябва да им се извиня за прибързания лош фидбак. Embarassed
Имам много китайци, но май нито един лак на елит. newsm78 Единствено на борнприти не ми хареса един брокат, че кофти се нанасяше и нещо не беше както трябва, от другите не се оплаквам. Най-харесвам термолаковете на CLHVUZ -имам розово-лилаво и зелено-кафяво, тревистозелено на NOBILE, светещи в тъмното на FairyGlo, тъмнорозово на HNM. Базата ми е индиго, топът ми е някакъв измислен, евтин- китайска имитация на гелиш, но приятелката ми маникюристка го одобри.  Simple Smile Имам и 1  гелиш-светлорозов/купих го от иБей, ама си е оригинален/, 1 СНД/подарък/, както и един топ на Кани, другото са все китайци ако не се лъжа. Simple Smile Досега не са ми правили проблеми китайците. Peace

Общи условия

Активация на акаунт