Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 164
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Момичета,моля препоръчайте ми черна боичка за печат от Али.Поръча си тази на Kads,но по никакъв начин не иска да ми се пренесе на тампона. https://www.aliexpress.com/item/KADS-stamp-polish-1-Bottle-LOT-N … 042311.0.0.W91ale   Пълен провал е,как ли не я мъчих! А същата марка бяла става.Луда работа:rage: И споделете моля с какво почиствате остатъка от боичката по тампона и плочката,с ацетонов лакочистител,чист ацетон,спирт или безацетонов лакочистител?

# 676
  • Варна
 Защо не си купиш един глупав черен лак на Бруклин за 2лв. от Елитис  newsm78. Даже Ради Д. печата с него. Плочката и картата дето ползвам за стъргалка чистя с лакочистител,а щампата с хартиена лепкаща ролка от Джъмбо.

# 677
  • Пловдив
Принцесата,имаш предвид от лепкащите хартиени ролки за дрехи ли? Още утре ще отида в Елитис за този Бруклин.Що време и нерви хвърлих с тази бойчка на Кадс. А пише ли изрично,че е за печати или просто да търся тази марка и всичките й цветове стават? Ще ми се и хубаво  златно да намеря,да не циганее...

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 22:36 от Балли

# 678
  • Варна
 Не е боичка за печати,а обикновен лак само,че е силно пигментиран и прави хубави печати. И не не стават всички цветове. Аз ползвам техен черен и бял. Сребърният ми е Колор експерт. Иначе повечето обикновени цветни лакове,които са покривни на един слой стават и за печати,но на светла основа.

За ролките точно тях имам предвид. Силикона се чисти идеално и после без проблем взема боичката от плочката. Май нещо лепкаво остава. Иначе и с ацетон съм чистила като нямам ролка и с хартиено тиксо.

# 679
  • Пловдив
prinzesata,много ти благодаря! Измъчих се с тези печати,а ми е голям мерак.А откъде да си купя пила за сваляне на гел,тези в Елитис стават ли? Имам електрическа от Лидл,но ми трябва и нова ръчна. 240/180 ли е най-подходяща за гел и гел-лак?

# 680
  • Варна
 Пила ползвам 180/100 ама не свалям гел  само гел лак и то колкото да надраскам топа. В Елитис има всякакви.

# 681
Крайно време е да отида до Джъмбо. Списъка расте -лъжици, ацетон, сега и ролка /не че другаде няма 😋/ Никога не бих се сетилада чистя с ролка. Лаковете за печати и на мен са проблем. Взех по препоръка Бруклин бял и черен. С белия пробвах не е идеално, но става. Ето това
Черния не съм пробвала дано е по-плътен.
Иначе ето това сътворих днес

# 682
Мидичките са много хубави Simple Smile

# 683
  • Варна
 Деси остави го отворен белия да се посгъсти  Laughing. Моите са по на 4-5 години и двата и да черното е по-пигментирано,а бялото е по-добре на тъмни цветове. Принципно от Ради ги знам тия двата от печатащата тема  Laughing. Ако имаш стар бял лак примерно на Колор рич или експерт пробвай с тях. Моите понеже са в пенсия бая са се посгъстили и с всичките се печата без проблем. Другия вариант е с гелова боичка и пекване на щампата за 5сек. преди пренос. Пробвах с коди боичката и става.

Ааааааа и двата маникюра са прелест  Hug

# 684
Момичета, пигмента ми Аурора все изтърква. Запечатвам с база и топ, с изграждащ гел- все има проблем. Посъветвана ме по свободния край да сложа ултрабонд или праймър-кое да сложа и каква е логиката се слага?

# 685
  • Враца
Кам, а на мен пък русалката нещо все не ми се получава (на Индиго), аз явно не мога да я слагам като хората. И идеална златна или сребърна отливка до сега не ми се е получавала.

За печатите поръчах си и аз бялата и черна боичка на Кадс от Али-то, ама още не съм ги пробвала. До сега печатах с обикновени лакове, бяло, черно, цикламено, такива, които са по-пигментирани, както е казала принцеската. Почиствам всичко с тампон с лакочистител или ацетон, не съм се замисляла да почиствам силиконовия тампон с ролка или тиксо. Но пък имам един прозрачен силикон от Алито, който не иска да ми взема боичката от плочата, освен да го пробвам с ролка ако е почистен.

Деси, много е хубава мидичката. Сега ако кажеш и как я направи. Някой скоро беше обяснявал, ама забравих вече пък не ми се рови назад сега. Simple Smile

# 686
Русалката я поръсвам на лепкав слой, изтръсквам излишното и с пръст леко натискам да се полира.
За отливките най-вероятно препичаш боята-на 48в дебел слой го пека 10 Сек, тънък-5 Сек. В 36в печах по 30 Сек май?

# 687
А защо просто не се опиташ да слагаш по-здрава база на гел лака? Иначе не е проблем да се лакираш с гел лак върху гел.

Привет,
може ли да ми препоръчаш по - здрава база?
Пролемът е, че освен, че се чупят дори с 3 слоя цветен гел +база и топ, на 7-мия ден започва да с отлепва на люспи от ноктите.
..дори не се налага да ползвам лакочистител  ooooh!

# 688
  • Варна
 Заповядай

https://-spam267-.com/2017/07/kodi-professional.html

На 7-ми ден чак щом е не е от недопичане,а са си просто слаби нокти. С два слоя коди първия втрит втория по-дебел мисля,че ще се получи. Невена препоръчва и Гелиш за смотани нокти,но мен засега Коди ме устройва.. Ако лака ти пада с отслояване на самата плочка-демек се цепи работата е доста сериозна. И изграждащ гел да сложиш на такива нокти и той няма да седи-така мисля. Лаково каре,ултрабонд по свободния край,два слоя лак,запечатване на свободния край с база и каучуков топ мисля,че ще ти реши проблема и ще докараш трайността поне до две седмици.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 14:23 от prinzesata

# 689
Много благодаря, но не ми отваря линка.
И аз се бях спряла на Коди и мисля да го пробвам заедно с каре.
Иначе гел лакът се лющи без особено да засяга плочката в основата, след което аз се изнервям и го доотлющвам - тогава вече се наранява и нокътя...

Заповядай

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=6677330511183435538#edi … um=2;src=postname

На 7-ми ден чак щом е не е от недопичане,а са си просто слаби нокти. С два слоя коди първия втрит втория по-дебел мисля,че ще се получи. Невена препоръчва и Гелиш за смотани нокти,но мен засега Коди ме устройва.. Ако лака ти пада с отслояване на самата плочка-демек се цепи работата е доста сериозна. И изграждащ гел да сложиш на такива нокти и той няма да седи-така мисля. Лаково каре,ултрабонд по свободния край,два слоя лак,запечатване на свободния край с база и каучуков топ мисля,че ще ти реши проблема и ще докараш трайността поне до две седмици.

Общи условия

Активация на акаунт