Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 173
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
 Невена то аз първа поръчах оная лампа ама дреме ми и да не дойде плащането е през пей пал. Тоя пари няма да види докато аз не видя Лампа  Naughty.  Рядко да не кажа никога не поръчвам от продавачи без рейтинг като тоя. Тоя път беше импулс и се извинявам защото явно доста народ подведох  Sad. Моята лампа всъщност опакована във фолио си пече перфектно ама нали пусто да съм в крак с тенденциите  Joy. Нищо ще поръчам СЪН 1 от тоя от Украйна някой ден.

# 661
  • Paris, France
Daylily, Queen of hearts  не мисля, че е твоето. Много е светъл. Аз слагам 2 ултра тънки слоя черно за да направя тъмна подложка. Става сиво всъщност, не черно. Отгоре 2 тънки слоя куийн ъв хартс и става хубаво. Стискам палци първият поне да е това, което търсиш на 3 слоя. Ти ги видя на снимки, нали?

принцесата, няма смисъл. Моята лампа пести 3-4 максимум 10 минути. Лампата ти е хубава и ти изпича всички продукти без забележки. Не и трепериш за смени. Карай си с нея. Аз имам много УВ продукти, които в твоята не се изпичат и затова взех тази. Всъщност, може би ако се пекат по-дълго ще стане??? Не знам. Тествах една, пробвах Абодито на съседка и без колебания го взех. Но тогава се подведох по писанията на рускините, че уж за 10-30 сек печала всичко. Вече излязоха и по-хубави. Каквото и да купим все излизат нови. На 11.11 ще има страхотни лампи. Ако нямах щях да дебна една с 35 лампи вътре, но по 5 на стена и изпича супер а не като мояте да ми грее ръката. Новата е 50€ в алито и ако падне на 25€ на 11.11 я грабвам. Видях я. За тепърва купуващите е най-евтиното прилично лампе сън1, защото не се знае техните продукти дали се изпичат в твоята. Но ти такъв проблем нямаш  Mr. Green. Спри да я гледаш! Знам каква краста е, особено като се чете за това всеки ден, пък питащи не липсват  Joy Joy.

амини, доволна ли си от твоята?

# 662
  • Down south
Daylily, Queen of hearts  не мисля, че е твоето. Много е светъл. Аз слагам 2 ултра тънки слоя черно за да направя тъмна подложка. Става сиво всъщност, не черно. Отгоре 2 тънки слоя куийн ъв хартс и става хубаво. Стискам палци първият поне да е това, което търсиш на 3 слоя. Ти ги видя на снимки, нали?

Това, за което говориш е някакъв висш пилотаж, който не е за аматьори Sad
Опитвам се да отменя поръчката. Ако не стане, здраве да е, ще си го имам, както дузина други лакове Sad

ПП Успях, продавачът ми върна $11.50
 bouquet

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 00:42 от Daylily

# 663
Невена, пече си лампата, не ми се матира топа и не пуска цвят Wink
Малко ми пари, но аз пекох 2 мин цвят и три топ. Предполагам ще стане и по-малко, но нямах време за тестове.
Счупения нокът го изпилих да се изравни както го бях лакирала и после още цвят и топ, дебеличко стана, но вярвам, че ще издържи Grinning

# 664
  • Враца
Невена, днес точно е писал китаецът,  че  си смнят бранда  на английски (вече не се казва Суит сити, анещо друго, но го забравих) , освен да си  поръчам нова и да му   напиша нещо за разочарованието от старата и желанието все  пак да имам техния продукт и той ако прецени може пък да ми направи някаква отстъпка или нещо такова.  Аз също исках да я пробвам и да "проработи" и при мен, но с  така полиран нокът и белеща база се опасявам, че и да не е дефектна ще се забелва сама по свободния край още на следващия ден. Много капризни тия моите нокти бее, днес ми е 3 ден  с  Коди и имам забелено връхче, ще изкрейзам, хахаха. Само с шилак не съм пробвала, но те пък са ми много скъпи за проба, ако и тях не държат...

# 665
Някой знае ли каква е разликата между двата вида акрил на Коди?

# 666
  • Paris, France
На Коди синята течност ( мономер) е за бавно втвърдяване на акрила а бялата (мономер) за по-бързо. Перфексион акрилният прах е за по-бавно втвърдяване, когато не се гони време и е идеален за начинаещи. Не е много ситен, но става за акригел с гъст гел. Competition e фината пудра (прах), който е идеален за  акригел с база и се втвърдява много бързо. Определено не е за начинаещи компетисиона, защото наистина за секунди е бетон. Е, не за 5 секунди, но бързо се втвърдява. Ако удължавате с него цяла ръка ви трябват поне 3-4 пинсети за прищипване. Вървят с киселия праймер на Коди по принцип. Къде са снимките, Ками Wink?

ферий, не знам. Да вземем всички да му пишем? Аз, Минкс и който се сети. Мисля да му кажа, че агресивно съм препоръчвала базата му, от която съм доволна и много момичета, които са ползували по-евтини бази от 1-2 евра като елит и гелполиш са си я купили. И само твоята е дошла такава и си разстроена, защото си единствената, която не може да я тества. Какво мислиш?

# 667
  • Враца
Абе я оставяй, кво да се занимаваме все едно е нещо за стотици долари, хахаха, просто ще си я поръчам пак ако микрогела на Коди не ми върши същата работа и така (сега него ще поръчам). Wink Но благодаря за желанието и съдействието от твоя страна. (гуш) Wink

Редактирам се:
Някой да знае нещо за тези?
http://www.nailover.it/

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 16:38 от ferriy

# 668
Обърках си графика и пак съм на работа Sad Някой ако иска да му ги пратя във фейса да ги качи в темата. Мерси много за инфото, трябва ми да го смесвам с гел за акригел. Пишете ме в поръчката.

# 669
За Коди скоро ще поръчвате ли?
Ето тази лампа    мисля  да си поръчам,защото от линка на блога на принцесата онази е по скъпа.Дали е същата тази......ох много я искам и бързо я искам Blush
https://ru.aliexpress.com/item/AZURE-BEAUTY-48W-UV-LED-Lamp-Nail … 937460.0.0.Cocwse

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 15:07 от valshebna

# 670
  • Варна
 Същата е 36лампи са броих ги току що  Joy Naughty. Поръчвай смело ще се домете за 2 седмици.

# 671
  • София
Аз пък миналата събота си поръчах топа на Елит 99 и два "Котешко око" от Алиекспрес, а гледам, че още дори не са шипнати.
Кой знае кога и дали изобщо ще дойдат......   Sad Sad Sad

# 672
Здравейте, момичета!
Не мога да намеря отговор на един въпрос - може ли според вас да се направи изграждане на нокътя с гел, след което да се лакира с гел лак?
Или трябва да се лакира с обикновен лак след това?

Лакирам се успешно с гел лакове, но ноктите ми са много слаби и продължават да се чупят. Затова се замислих дали да не ги "подсиля" с едно леко изграждане с гел?

# 673
  • Варна
 А защо просто не се опиташ да слагаш по-здрава база на гел лака? Иначе не е проблем да се лакираш с гел лак върху гел.

# 674
може разбира се

Общи условия

Активация на акаунт