Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 167
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Paris, France
ферий, пиши му и му разкажи какво се е случило и че си много разстроена. И не бързай да слагаш оценка пет звезди. Всъщност той не е виновен. Случва се да има разтекли се лакове. Помоли го да ти прати нова. Снимай засъхналото по шишето! Пиши му "Hi, I am very upset the base I received did not work. It had dried liquid around neck of bottle and liquid had grainy texture with sand like particles inside. I got a recommendation for this base on a bulgarian forum and had high hopes for this product. Can You please help? Thank You very much."  Аз ще му пиша също. Ще го насоля, че навсякъде го хваля и му правя бизнес а той? За датата - честно не зная. Повечето купили я казват че датите им са около датата на пращане.

Мари72, щом се бели по краищата обезмаслителят, който имаш не е достатъчен. Какво съдържа твоят и нокътя мазен или сух седи след намазване? Според мене ти трябва ултрабонд по края а не просто фрешър или обезмаслител. И 30 секунди не стигат. Печи по 2 минути на слой!

Малечка, за Коди ти трябва и ултрабонд за свободния край  Peace

Мерси Кам  bouquet bouquet. Значи се работи като обикновен гел - със суха четка а не като гумените с течност? Супер. Чета, че бил много здрав и се надявах, че е гел-дъвка ама май си е гел. Чакаме Кодито  Mr. Green

# 646
Преди малко поръчах лампа SunONE от продавача, който препоръча Невена, надявам се да дойде бързо и да се похваля скоро с нова придобивка Simple Smile Мислих, умувах и прецених, че не ми се рискува повече с калпави лампи, а ако пак ми се бели лака вече ще знам да търся другаде причината. Е, със сигурност лампа с 3 лампички не изпича добре, колкото и да ми се струва на външен вид, че всичко е изпечено.
4-5 дни съм стояла до 1-2ч. като зомби да гледам лампи в Али и в Ebay. Опитах се да спечеля няколко търга, но единия продавач беше без рейтинг и в последния момент го махнаха, а другия пък имаше минимална стойност, която иска, но не беше обявена и след като предложих 22$ и все още не можех да стигна това, което той иска се отказах. Гледах отзивите на много лампи уж SUNone, а във feedbacк-a снимки на лампи с друго име или друга кутия, без дъно и т.н. Затова реших да поръчам от този, от който има най-добри отзиви и чрез мобилното приложение ще ми струва 25$. Предвид, че в събота имам РД, не е лошо да си изпрося един подарък  Crazy

# 647
Не знам, Невена, трябва да си намеря опитно зайче да го изпробвам. Как със суха четка?

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 20:52 от Камалия

# 648
Момичета, минавам да ви се похваля и да ви благодаря за помощта(главно на Невена и Принцесата Simple Smile )
Аз бях писала предната седмица, че лакът ми пада на третия ден, но лампата ми е вече стара. Докато чакам sunone да пристигне май долу-горе разреших проблема. Пекох всеки слой по 4-5 минути, супер добре полирах плочката, сложих отлепващата се база на суийт сити и два слоя топ. Вече 5 ден нямам обелено Simple Smile Ще пиша как е било свалянето с белещата се база Simple Smile
Malechka_, приятелят ти сигурнл вече ти е купил ацетон и вече е късно, но да кажа, че има два вида по литър. Черна и бяла бутилка, и на двете пишеше 100%ацетон и аз избрах бялата, нямам идея дали има разлика, но върши работа Simple Smile

# 649
  • Варна
 Аз ползвам сивия ето тоя .

Minx  Hug браво. Аз сигурно най-добре знам каква радост са тези 5 дни. То...с белеща се база се понася и ежеседмичното лакиране  Laughing.

# 650
  • Paris, France
Дейлили, не съм те забравила, но акълът ми в момента е другаде. Показаният цвят ми е любим. Проблемът е, че на жълта светлина тези лакове жълтеят (оранжевеят, кафенеят) ако и на флуоресцентна да са студени (синеещи, лилавеещи). Това е заради прозрачността на гела. Поглъща повече светлина. Сещам се за няколко. Има и вариант да направиш по-тъмна лилавееща или черна подложка и върху нея да наплескаш 1-2 слоя от тези, които имаш, но са ти светли. Имам един на Кучио, Москоу нещо си се казва, но за да стане като на снимките в нета трябват 3-4 слоя. Има и един на гелиш ама не ми се слиза в мазето. Довечера ще ти предложа някои.

ШикР, нали пита продавача с колко лампи е и го помоли да я тества?

Минкс, честито! Поне знаеш къде е проблема. И скоро няма да го има  Mr. Green. 4 месеца и ще имаш супер лампа. Междувременно, имам идея - ако кажеш къде живееш долу-горе, може услужлива съфорумка да ти услужва с лампа. Не е нужно да е сън1. И със сън9 може би ще стане, само че много по-бавно. И мажеш с масло и махаш с дървена пръчка от кутикул нагоре. В кой град си? Аз лятото махам без лак из София, че не мога да мъкна лампи и торби с лакове. И се оказа, че в тази тема пише съседка на майка. Живее на 2 минути пеша от нас и предложи да ми услужва с лампа, че и да ми изгради грозните нокти  Mr. Green. Сигурна съм, че ще намериш. Тук имаме група. Събираме се чат пат и идват нови момичета. Едното момиче дойде 10 пъти сигурно. Кофти нокти и нищо не и седеше. Накрая, след опи, гелиш, алесандро, блускай, елит, ибд и още не знам си коя се оказа, че шилак и седи по 10 дена без забелване. Спести пари и нерви, сравни лампи и видя цветове и се научи от раз.

Принцеса, аз мразя да се лакирам. Обаче вече не ми се рискува в салон. Писна ми да обяснявам, че не ща да ми матират ноктите и да ми бутат кутикулите.

Камалия, за разлика от кане корсото не съм мастер и не мога да обясня. Ох, нормалния гел се слага с натопена в него четка и се или маже внимателно или излива на струйка ако е течен. В смисъл, че дори да е гъст, четката не се топи в нищо по време на поставянето. Геловете - гума (пластелин, дъвка) се нанасят с натопена в течност четка все едно са акрил (течност и пудра). Питам дали се слага като нормален гел или като този:

https://m.youtube.com/watch?v=-ho08fjloYU

Аз си купих прозрачния на венализа и се оказа пълен с мехури. И с течност нищо не става и се не разбърква. Ще го смесвам с друг по-течен сигурно.

# 651
Да, питах го и при поръчката написах това допълнение: "Hi! I want this lamp SunOne 48W with 30 leds inside the lamp and the bottom of the lamp! Please, take lamp out and test it works and timers are correct and EU plug. Thank you!"

# 652
  • Paris, France
DDaylily, показаният цвят ми оранжевее на екрана, но няма значение. Подобни ми се виждат:
1) Gelish I'm so hot - най-близък до търсеното според мене. Била съм лакирана с него
2) Cuccio Moscou red square - малинов, но оранжевее понякога на жълта светлина. Струва ми се по-сверъл, но със 1 или 2 слоя отгоре би го докарал
3) Gelish queen of hearts е по-светъл, но върху подложка би бил подобен.
4) IBD Mogul - показвала съм го в стара тема. С бляскави частици, които се виждат само на някои светлини. Не е перлен в никакъв случай, но малко лакове са ми носили повече комплименти.
5) Gelish  My forbidden love - по-лилав и тъмен, но stunning както се казва.

Сещам се за един на Орли, и един на Еси, който майка ми носи, но пусто, не ми идват имената. Имай предвид, че на повечето снимки всички лакове изглеждат по-тъмно отколкото реално са.

Само аз ли мисля, че червените, барби розови и лилави лакове винаги донасят повече комплименти от най-майсторски направените зелени, сини, сиви, жълти или подобни ? При това от жени  Mr. Green!

ШикР, хайде, да ти е на късмет! И да знаеш, първо се пита! Тъкмо да видиш отговаря ли продавача. И тогава поръчваш и в писмо пак повтаряш изискванията.

# 653
Вярно е това за повечето слоеве лак. Някой път за да докарам цвета се клепам допълнително, а то ми стои дебело и пак не ми харесва. Но това е от задапаратното устройство, не съм много умела, а и почти винаги се лакирам в малките часове.
За комплиментите - зависи от предпочитанията на отсрещната страна, бебешко/бабешко розово ми е един от най-неприятните цветове бррр.

# 654
Пример за класическо червено за мен е Wildfire | CND но не съм го имала.

# 655
Невена, аз поръчах sunone от ибей от линка на принцесата за 10 долара, все се надявам да пристигне Simple Smile Ако не, ще взема наистина от алиекспрес ноември, тъкмо за рождения ден. Бях писала и на един продавач, който някой беше постнал, лампата беше 3-4 долара, но не ми отговори. Предполагам нямаше и да я прати.
Аз иначе ще съм доволна и на смяна всяка седмица ако наистина пада лесно. За сега тествам колко ще издържи, но моите нокти са скапани от предишните сваляния на блускай, може и да не стане да падне на люспа. Някой май беше споменал, че суйт сити не се маха с ацетон? Ще го мисля Simple Smile

# 656
  • Paris, France
амини, Wildfire оранжевее. Тя иска по-тъмен, студен, малинов цвят. Показания от нея е леко перлен. Дивият огън е подобен на Гелиш Red roses. На мене такива ми розовеят и даже не ги възприемам като червени. Всъщност червен е, но не неоново, истински червен. За мене ОПИ Big apple е тъмно розов. Истински червен е London на Mavala.

Minx, да не те разочаровам, но не мисля, че лампата ще дпйде. Случвало ми се е......... няколко пъти в али. Не пазарувам в ибей в момента, но и там е същото. Суит сити май не се маха с ацетон. Нали полира и направи каре? Че иначе гадта няма махане от не лъсната повърхност. Всъщност, в това е и част от тайната на лесното махане на Шилак - не се матира нокът  Grinning. Ако поставиш Гелиш или Гелколор или особено ИБД=Progel=Trugel на нематиран нокът без праймър или ултрабонд ще забележиш много бързо, че се махат толкова лесно колкото и Shellac CND. Особено ако не ги допечеш  Embarassed. Не съм единствената на това мнение. Дама с ник Марилин или подобно беше писала в стари теми, че мага ибд като шилак за 5 минути. Беше и писала, че пече по 30 сек в 18 или 24вата ЛЕД лампа. И че топът и винаги се нацапва ужасно от лепкавия слой. И аз се чудех, защото в салон са ми го слагали и не щеше да се махне. А в салон пилят нокътя за световно, слагат праймер и пекат в силна лампа. Виждала съм и преди Шилак да минават с блок и да ми казват "О, но това не е пилене а много леко изглаждане  #2gunfire"

# 657
  • Враца
Невенка, не съм сигурна, че "върви" след като му написах, че се извинявам и, че грешката е била моя да му пиша пак, колко съм разстроена, как мислиш? Да опитам ли? А за оценка мисля, че сложих, след като потвърдих получена пратка, но мисля, че на тази част със "съвпада ли с поръчаното" сложих 2 или 3 звезди, в смисъл резнах го малко. Wink

# 658
  • Paris, France
ферий, продуктът е дефектен. Това няма общо с поръчката. Трябвало е да опишеш проблема с пясъчния лак и беленето. Не е нормално а не си първата, която го пробва и не си и новак, че да помислим, че правиш нещо не както трябва. Имаш възможност да добавиш мнение. Това с 2-3те звезди е кофти. Те не могат да се променят. Аз и повечето рускини, хаха, правим така : Като получа продукт не бързам да натискам плащане. Ако срока изтича а продуктът е без трек номер моля за продължение. Проверявам името на кутията дали е като поръчаното а не по-нисък клас, дали номерата отговарят на поръчаното и отварям, тествам, пробвам. За лак чакам 2-3часа ако е студено навън, разбивам добре 2 мин и чак тогава отварям. Тествам на лъжици и пека. Ако всичко е ОК плащам, но не пиша мнение веднага. Ако не, без да плащам пиша на продавача и отварям спор. Някои се опитват да те накарат да затвориш спора, но казвам, че ще затворя като получа новата стока. Ако той затвори спора пиша на али, но не ми се е налагало. И като тествам и понося чак тогава пиша мнение с хвалби и сравнения. Пиши му, обаче понеже си лепнала 2 звезди мисля, че няма да се озове. Жалко, защото базата си я бива. Откакто купувам бази, Гелиш и тази и на ТПЛО дето е същата са единствените, които харесах. При това тази държи по-яко а се сваля по-лесно без да оставя грапаво. Откакто я ползувам забравих какво е счупване в дъното, меки като хартия нокти и груб, окъртен нокът. Искаше ми се точно ти да я пробваш , защото имаш опит и би могла да сравниш с Коди а и имаш хубави нокти.

# 659
  • Down south
DDaylily, показаният цвят ми оранжевее на екрана, но няма значение. Подобни ми се виждат:
1) Gelish I'm so hot - най-близък до търсеното според мене. Била съм лакирана с него

3) Gelish queen of hearts е по-светъл, но върху подложка би бил подобен.

Благодаря!
Поръчах тези двата  Peace  Ще дойдат за 2-3 дни и след това ще сигнализирам.

Общи условия

Активация на акаунт