Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва базата Koди?
Как да премахнете гел лак с брокат?
Как се използва геловата боя Kodi?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва базата Koди?
-
Как да премахнете гел лак с брокат?
За да премахнете гел лак с брокат, внимателно избутайте ръбовете на лака, нанесете масло за нокти върху кожата на пръстите, поставете тампон, напоен с ацетон върху всеки нокът и го увийте с домакинско фолио. Накиснете за 10-15 минути и след това внимателно отстранете остатъците с дървена клечка за зъби.
-
Как се използва геловата боя Kodi?
-
Как се използва пилата за нокти?
-
Как се използва фрезата за полиране?
. Я виж колко лампи има тая въшка вътре
Искам да започна да си правя гел лак в домашни условия и имам лампа, но съм в колебание каква система лакове да използвам. Виждам че много хвалите Коди, споменава се и Елит99 и Блускай, искам нещо което да се сваля по-лесно, защото веднъж ми се наложи след маникюр да си свалям лака вкъщи и така го свалих, че после 2 месеца трябваше да си възстановявам ноктите. И последно да питам за лаковото каре, което използвате за по-лесно сваляне на лака - то как влияе на трайността на маникюра и по-напред бяхте писали, че с накисване в топла вода пада сам, това значи ли, че като се къпем или държим ръцете си по-дълго време в топла вода ще падне лака? Благодаря много предварително!

. Има една касиерка в магазина отдолу, само като я види и бяга на балкона и наднича през стъклото. А тя подскача от ужас и все пита няма ли да влезе от някъде. Чак ми нацапа лампата вътре като вземе да трепери.
. Не мога да се насладя на термо лаковете си с тия къси нокти
каквото ни похвалят купуваме и после си трошим тиквите. Обикновено проблема не е в продукта,а в ползващия го

.. все пак е мъж.. и бяхте писали и за пили от джъмбо (тези, с които се минава нокътя и са много важни, за да държи лака и да се сваля лесно), обозначени ли са по някакъв начин и различават ли се от тези, които са с 4 страни? Последно да попитам, "лъсвам" и "матирам" нокътя.. едно и също ли влагате в тези два глагола..