Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Мари, не се обиждай, но вероятно нито лампата нито лаковете са читави. Изобщо не са ми известни.

# 631
  • Варна
Здравейте! Включвам се с молба за съвет. Закупих си ето този сет за гел маникюр, включващ LED лампа. Правя всичко по описанието, но лакът ми се задържа максимум 3 дни. Още на следващия ден се отлепва леко, а ако го дръпна, се маха целият лак като люспа. Два пъти го използвах и двата пъти си "отлепих" лака по този начин, при това с минимални усилия, на някои нокти и сами паднаха "люспите" лак. Възможно ли е да бъркам нещо или самият лак и машинка просто да не струват...

На първо четене не виждам обезмаслител в тая благинка  newsm78. Я виж колко лампи има тая въшка вътре  Laughing/малки квадратни или кръгли крушчици колко броя са/. Щом ти пада лака на люспа няма добра спойка с плочката.  Амини е права непознати са ни тия,но това не значи,че обезателно са кофти.

Аз има следното питане: Има ли някой наясно с така наречения ранфорс гел  newsm78 Reinfore Gel . По това,което чета е някакъв вид здрава база усилваща природно слаби нокти. Нещо като гел в бутилка май,но разтворим. Кани имат такъв и някаква друга китайска марка Kasi/тия обаждат цени като на Коди  Laughing,ама рускините много ги хвалят/. За поръчка от Коди съм за. Ще поръчам пили и течност за сваляне и още глупости-само кажете.

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 19:19 от prinzesata

# 632
Здравейте момичета! Знам че много пъти е задаван подобен въпрос, но понеже виждам, че сте много добрички и отзивчиви се надявам да ме посъветвате Relaxed Искам да започна да си правя гел лак в домашни условия и имам лампа, но съм в колебание каква система лакове да използвам. Виждам че много хвалите Коди, споменава се и Елит99 и Блускай, искам нещо което да се сваля по-лесно, защото веднъж ми се наложи след маникюр да си свалям лака вкъщи и така го свалих, че после 2 месеца трябваше да си възстановявам ноктите. И последно да питам за лаковото каре, което използвате за по-лесно сваляне на лака - то как влияе на трайността на маникюра и по-напред бяхте писали, че с накисване в топла вода пада сам, това значи ли, че като се къпем или държим ръцете си по-дълго време в топла вода ще падне лака? Благодаря много предварително! Kissing Heart

# 633
  • Варна
Скрит текст:

ето заповядай мисля е достатъчно подробно  bouquet

Лаковото каре по никакъв начин не влияе на трайността на маникюра. Това с отлепянето в топла вода  Laughing/голяма уста имам/ се отнася за микрогела,с който аз си правя лаково каре. Евентуално би могло да се получи отлепване ако се киснеш във ваната половин час или в джакузи с вряла вода или в сауна макар,че там е повече жега отколкото вода. И споко иска поне 5-6мин. сериозно накисване,за да почне да се отлепя дори с два пласта микрогел. От душ и миене на чинии със сигурност не пада. С пране не съм го пробвала щот всичко бухам в пералнята  Laughing.

# 634
  • Paris, France
Здравейте,

Ферий, а парите ли ще връща продавача или ще ти прати нова база? Ако е съгласен и на двата варианта, вземи си парите! Ти вече си имала лош опит с продукта и си, дето се вика, даже не предубедена ами напарена. Много ти се извинявам и се чувствувам ужасно виновна. нали не си натиснала получих за да му платят?

принцеса, реинфорса е за лакове металик по принцип. Представлявя много гъста база и служи за изравняване на нокътя. Може да се ползува и за изграждане и много леко 1-2мм удължаване върху форми. Прозрачен е и има лепкав слой, който се бърше преди нанасяне на металика (който съхне на въздух всъщност, както Камалия сигурно вече е разбрала  Twisted Evil) . Май има и металици, които се пекат, но първо се изчакват 2-3 минути, че иначе седят матови. Повечето реинфорси ми напомнят изграждащ течен гел в шише.

малечка, вземи си Коди каучукови бази и топове, ултрабонд и микрогела. Фрешер по желание. Имам фрешер, но не слагам. С микрогел по цяла плочка и ултрабонд по свободния край ще ти държи колкото искаш и ще го сваляш за 5-10мин. Ако искаш лесно сваляне можеш да погледнеш белещите се бази, ама не смея да препоръчвам, че с тази от али ферий има проблем а Алесандро не седи на всички нокти. Ако искаш да махаш лесно, полираш и лъсваш идеално нокътя и правиш каре по целия нокът. Аз ползувам цветни лакове на елит99, Гелиш, ОПИ, Лаке Рет, Яо шун (пробвах 2). Най-доволна съм от елит99 и Гелиш. Лаке рет имат жестоки цветове, нямат лепкав и са покривни, пекат се за нула време и са бетон, обаче ............. 30мин киснене в чист ацетон с база на Гелиш и избутване с пръчка и пак не щат да си ходят. З белеща се база няма проблем с тях.

Мари72, принцесата ти е дала много добър съвет. От мене съветът би бил да лакираш по-тънко и да печеш тройно. Ако пише да се пече 30сек, печи по 90-120 сек на слой! Почни с по-дълго печене докато ти дойде ултрабонда. А откъде се забелват? Само свободен край или отвсякъде? Може би не лакираш тънко и по краищата става дебело?

Камалия, а коя база на Коди ползуваш? Каучуковата или обикновената? Праймера киселия на Коди ли? А прозрачният изграждащ гъст ли е или е самоизравняващ се? Мерси bouquet. Искам като кането да дойда да гледам Mr. Green. Обещавам да не ям пигменти. Моят котарак се страхува от чужди хора и е голям кеф да лакирам приятелки. А тези, които ги е шубе от котки ме карат да го затварям на балкона  hahaha. Има една касиерка в магазина отдолу, само като я види и бяга на балкона и наднича през стъклото. А тя подскача от ужас и все пита няма ли да влезе от някъде. Чак ми нацапа лампата вътре като вземе да трепери.

# 635
  • Варна
 Невена а дали ще стане тая гад реинфорса за поправка на отчупени ъгли  Embarassed? Голяма съм джаста праста и редовно отива по някой ъгъл я във врата,а в дограма  #2gunfire. Не мога да се насладя на термо лаковете си с тия къси нокти  Laughing.  А Коди имат ли обикновена база newsm78. Поне на Коди про няма такава само каучук.

Невена не се чувствай виновна за нищо. Ние сме си свраки  Joy каквото ни похвалят купуваме и после си трошим тиквите. Обикновено проблема не е в продукта,а в ползващия го  Joy/Щерката днес ми реве по телефона,че 20мин. киснала гел лака в ацетон и не мръднал   newsm78...а е с ОПИ. Като се прибрах се оказа,че се е киснала в спирта ми  Joy,че си купих 1л. от химичен склад и го преливам в шишета от джъмбовския ацетон/.

А котака ти е като куче пазач май  Joy. Може да го насъскваш срещу досадни комшийки  Joy.

# 636
Каучуковата база на Коди ползвам. Праймъра ми е стар, не помня на коя марка. Върху него ултрабонда на Коди  и после базата.Пробвала съм го с ИБД екстрийм, с нейл екстрийм и на Кани камуфлажния. Държи бетон. Първите два са гъсти и самоизравняващи се гелове.

# 637
  • Paris, France
Дейлили, хареса ли нещо от тъмните червении, които ти предложих?
Чудесна памет! Благодаря!
Търсех нещо наситено червено, клонящо към леко черешово. Глитър в него би било ОК. LeChat - една греда, изглежда силно оранжев, Bluesky -друга греда, изглежда кафеникаво Sad
Ако имах възможност, с удоволствие бих ги подарила, сега си ги събирам в плик, с надпис "Грешка"

LeChat Marilyn Merlot оранжев  Shocked Shocked Shocked. Той е абсолютно копие на Chanel Rouge noir. Тъмно кърваво червен. Първият тънък слой изглежда малиново розов. Да не ме бъркаш с някого  hahaha? Моите предложения са на 33та страница в тази тема. А за Гелиш Black cherry berry какво мислиш? Ох, май нещо изкукуригвам. Момичета, някой да има или да е виждал Марилин Мерлот? Дейлили, гел-лаковете на снимка винаги изглеждат по-тъмни. Купих си един на ИБД - Могул. Досега ми е любим, обаче трябва да сложа 4 слоя за да стане като на снимките. Показвала съм го тук. Я направо напиши имената на нормални лакове, които са това, което търсиш и ще ти намерим копия. А защо не пишеш на лични на РадиД? Няма цвят на блускай, когото тя да не познава и все ще ти предложи нещо.

принцеса, на ферий базата явно е дефектна по описанието и. Тя не е и новак, че да я е сготвила. Нищо общо с ползуване. Браво на дъщеря ти. Днешните пикли с акрил и гел ходят ама вода от ацетон не различават. У нас е като у клошари - всички маси и бюра са поизтрити с ацетон. И колко пъти и казвам да не се лакира преди да сложи стар вестник

Ще стане, що да не стане. Стига да не е много голямо отчупеното парче. Обаче не гарантирам. Дане те подведа. Виж тук изграждане с елирския реинфорс:

http://arvensisart.blogspot.fr/2016/01/elite99-reinforce-gel-z-a … express-jako.html

Мерси, Камалия  bouquet. Значи сложничко е. Тук има обикновена и друга каучукова серия а също база и топ в едно. Кани камуфлажния е редичкия самоизравняващ се изграждащ предполагам. И малко офф - какво мислиш за гъстия неизравняващ се скулптинг на Венализа?

# 638
  • Down south
Това е цвета, който общо взето ми трябва

# 639
Аз писах във фейса, но тук забравих-изключително гъст, наистина като желе, дори чертичките от косъмчетата   на четката си остават. Не съм правила изграждане даго пробвам колко е здрав.

# 640
  • Враца
Ферий, а парите ли ще връща продавача или ще ти прати нова база? Ако е съгласен и на двата варианта, вземи си парите! Ти вече си имала лош опит с продукта и си, дето се вика, даже не предубедена ами напарена. Много ти се извинявам и се чувствувам ужасно виновна. нали не си натиснала получих за да му платят?
Написа ми, че това е датата на производство, аз му се извиних и така за 3 евро няма да се занимавам, явно се е препекла при пътуването, а беше добре запечатена в картонена кутийка, обвита фабрично с фолио. Само не знам тази дата дето е на шишето (на моите снимки на предходните страници) каква е според теб? 7 април 2017, или 4 юли 2017, защото ако е втората не знам как е произведена след като ми я е пратил, защото поръчката ми е от 25-ти юни, хахаххаха, голям смях, като Шерлок Хоумс съм.  Не се чувствай никак зле, имала съм и те първа ще имам кой знае колко несполучливи (за мен) покупки. Важното е да съм в джаза, хахахах Satisfied

Не знам точно кога и дали ще имам време да пусна поръчка, но много ми се иска, затова пишете на лични с линкове, пък ако няма да мога ще ви драсна да си знаете, че отпада. Wink

# 641
Пооткраднах реални снимки на палитри на почти всички гел лакове на Коди. Довечера ще имам достъп до компютър и ще ги кача в темата 😊😊😊

# 642
Здравейте и благодаря за бързите отговори! Поръчах си каучуковите база и топ лак на Коди, ще си взема спирт от аптеката, с който ще обезмасля нокътя, след това ще правя лаково каре с Евелин 8в1 (понеже съставът му не е много добър става ли като алтернатива да използвам Sally Hansen Double Duty Strengthening Base and Top Coat
След това ще сложа основа, цвят, топ, и накрая трия лепкавия слой пак със спирт. Това са стъпките, които установих, че трябва да следвам. По-късно днес приятеля ми ще има път през джъмбо и ще ми вземе лакочистителя, но дали ще е удобно да ми кажете кой точно е или още по-улесняващо е ако някоя има възможност да качи снимка.. Flushed ..  все пак е мъж.. и бяхте писали и за пили от джъмбо (тези, с които се минава нокътя и са много важни, за да държи лака и да се сваля лесно), обозначени ли са по някакъв начин и различават ли се от тези, които са с 4 страни? Последно да попитам, "лъсвам" и "матирам" нокътя.. едно и също ли влагате в тези два глагола.. Grinning
Много въпроси.. но веднъж да се науча и после само ще си кротувам. Blush

# 643
amini, не се обиждам, абсолютно възможно е, взех го просто така да опитам, без да познавам добрите марки...
prinzesata, лампата има 16 малки кръги крушки. Пише да пека по 30 секунди. Обезмаслител има.
Nevena, благодаря за съвета. Забелват се от горния край, възможно е да не го нанасям правилно.

# 644
Мари, лампата ти вероятно е много слаба 9 или 12 вата. Сега погледнах старата ми, има 60 крушки на тавана и е 12 вата. Пекох лака мноого време, около 5-10 мин на слой.
В интерес на истината когато пекох малко лакът не ми се е белил, но топът се матираше и оставаше цвят при изтриване на лепкавия слой.

Общи условия

Активация на акаунт