Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 196
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Моето кане корсо вече е мастър. Стотици нокти е гледал как се правят. 😂😂😂 един път само муцуната му стана в златен пигмент, защото помисли, че е нещо за ядене.

# 616
Бобина благодаря ти, ще опитам и по твоя начин. По краищата няма ли надигане?

# 617
  • Враца
Да бееее, това било дата на производство. Много ме досрамя, хаха. Ще се извиня на китаеца.
Невенка, не е от карето, защото аз при самото отваряне на шишенцето видях как е на гранулки. Тя нали е по-гумена тая база на пипане, та беше все едно е изсъхнало около гърлото на шишето, но се разпредели и по четката и вътре в шишето. Не знам дали си го представи. Няма и как да ти снимам това, което се опитвам да обясня. Чистих четката, друсах после шишето, но ефектът е същия. Снощи нали се лакирах. Днес на един нокът ми падна лака, като половината сам се беше обелил. Преди малко ги покиснах в топла вода и махнах и другите. Явно не е за моите нокти белеща база. Сложих заздравител на цяла плочка обаче и не слагах никъде ултрабонд. Но пък и кисненето във вода отнема доста време при свалянето (плюсът е, че е по-полезно за ноктите, отколкото ацетон). Wink

Това с пакетчето го правя така:
- Капвам лепило за нокти (подобно на секундните лепила е моето) на счупеното място.
- Лепя парченце от пакетчето само на мястото и малко около него.
- изрязвам с ножичка излишното от пакетчето, което не се е залепило отстрани.
- капвам отгоре хубаво с лепило пак и чакам са изсъхне.
- изпилявам с блок пила да се заравни.
Държи здраво. Даже веднъж издържа и махане на лак и си остана за следващото лакиране здраво.

# 618
  • Down south
Дейлили, хареса ли нещо от тъмните червении, които ти предложих?
Чудесна памет! Благодаря!
Търсех нещо наситено червено, клонящо към леко черешово. Глитър в него би било ОК. LeChat - една греда, изглежда силно оранжев, Bluesky -друга греда, изглежда кафеникаво Sad

Ако имах възможност, с удоволствие бих ги подарила, сега си ги събирам в плик, с надпис "Грешка"

# 619
  • София
Момичета, а имате ли представа защо, въпреки карето, след като махна лака, ноктите ми остават леко грапави (и преди бях питала)? Изглеждат сякаш по тях има засъхнало секундно лепило или нещо подобно. Не са наранени, т.е. грапавото не е навътре в плочката, а изпъкнало релефно. Фино е, но все пак трябва да го изпиля, за да ми стане гладка плочката. Да не би да е непочистена база - ползвам на Блускай (и база, и топ, и ацетон; кисна по 15 мин.)? Някакви идеи?

# 620
Според мен е база.

# 621
  • Варна
 С какво правиш каре? Ако е заздравител или някакъв рядък лак и нокътя отдолу не е полиран има опция базата да се захваща за по-високи участъци и после да не иска да пада или да има остатъчни частици като при теб. Случи ми се с Евелин 8в 1 нов и рядък. Слагай два слоя каре и мисля проблема ще се реши. Блускай е голяма гад  Laughing. Полирай хубаво плочката преди карето. С полирана плочка и Микрогела на Коди ми отпадна тоя дерт. Грапаво имам само на 1мм. от свободния край където слагам ултрабонд върху запилен Микрогел.

# 622
Е как базата да мине под карето?

# 623
  • София
Карето го правя с Евелин 8 в 1 (да, нов е), но само в един слой. Днес ще пробвам с два, да видим дали ще има разлика. Иначе не полирам, не обазмаслявам, не слагам никакъв бонд и лакът не мърда две седмици, докато не го махна.

# 624
  • Варна
 Bobinaaa минава и още как  Laughing. Ако плочката не е полирана има по-ниски и по-високи участъци,грапавини невидими с просто око. Заздравител като евелин има свойството да попива в горния слой на нокътя и да се изравнява. Така по-високите участъци остават оголени и там се захваща базата и после няма мърдане./изпитах го на собствен гръб/ после Невена го обясни по-добре от мен в момента ама не ми се търси назад да я цитирам.

# 625
Ужас, ще го имам предвид. Благодаря за изчерпателния отговор. Flowers Rose

# 626
  • На плажа
Ще го взема, да, чакам пак да отворите дума за обща поръчка, хахха,
И аз чакам  Laughing

# 627
Здравейте момичета,

искам да попитам продуктите на Коди комбинират ли се добре с гел?
Обмислям дали да не си купя цялата им система от Коди про, но аз позлзвам и гел за покритие на естествени нокти?
Много ще съм благодрна на мнения, а ако има някой излишен код за сайта на Коди още повече  bouquet

# 628
Да, базата става супер и за изграждащи гелове. Но слагам праймър, фрешера само за гел лак.

# 629
Здравейте! Включвам се с молба за съвет. Закупих си ето този сет за гел маникюр, включващ LED лампа. Правя всичко по описанието, но лакът ми се задържа максимум 3 дни. Още на следващия ден се отлепва леко, а ако го дръпна, се маха целият лак като люспа. Два пъти го използвах и двата пъти си "отлепих" лака по този начин, при това с минимални усилия, на някои нокти и сами паднаха "люспите" лак. Възможно ли е да бъркам нещо или самият лак и машинка просто да не струват...

Общи условия

Активация на акаунт