Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва базата Koди?
Как да премахнете гел лак с брокат?
Как се използва геловата боя Kodi?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва базата Koди?
-
Как да премахнете гел лак с брокат?
За да премахнете гел лак с брокат, внимателно избутайте ръбовете на лака, нанесете масло за нокти върху кожата на пръстите, поставете тампон, напоен с ацетон върху всеки нокът и го увийте с домакинско фолио. Накиснете за 10-15 минути и след това внимателно отстранете остатъците с дървена клечка за зъби.
-
Как се използва геловата боя Kodi?
-
Как се използва пилата за нокти?
-
Как се използва фрезата за полиране?

.
и не искам и да чувам за такъв
. То откъртеното беше на едно връхче-вече го няма изпилих го. Кучето ми изгризало полиращия блок
А твоята на Суит сити не пристигна ли още преди месец? Или нещо съм се объркала...
. И му няма нищо досега. Гледах на елит, които получихме по същото време ама нямат никъде дата. Тази дата е мисля дата на производство. Гел-лаковете нямат указан срок на годност. Пишат, че са годни до 12, 18, 24 итн месеца след отварянето. Имам лакове на по 5 и повече години. Над също писа, че ползува такива без проблем. Не е от срока на годност със сигурност. Този суит сити е и топ, и то без лепкав, така че е лъскав. Да не е от карето отдолу- да не е изсъхнало, случвало ми се е? На лъжица без каре пак ли така прави? Тези бази не се разтварят в ацетон
........ е хубавата новина. Май само аз ги харесвам.
И шнурове гризка по някога
Така е с лаково каре всичко си пада само забърсано само с тампона с ацетон.