Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 883
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Много благодаря! Наистина са много по-евтини.

# 106
  • Перник
Благодаря,  prinzesa  bouquet

# 107
2 лева са , но май са 40 бройки лъжици .
За свалянето на блускай, онзи ден свалях цвят малина, по нокътя остана тънък слой розово. Нагласих ноктите наново с фолио и лакочистител,нищо. Ошкурих това розово с по-едра пила и установих , че съм си загубила времето да им слагам втори път лакочистител.

# 108
  • Варна
 Ш..ата база на Блускай не се сваля като хората  Laughing както и тая на Коди между впрочем ако не е с лаково каре отдолу. И моите нокти имаха синьо покрая от турскосиньото на Венелиса предния път. Там където не съм сложила заздравител под базата си беше боядисано. Тоя път съм със заздравител по цялата плочка сериозно без 1мм. от свободния край който така или иначе ще изпиля като го свалям защото ще порастнат ноктЯта. До сега 5-ти ден проблеми няма.

# 109
  • Враца
Скрит текст:
Това си направих снощи. И да ви питам - с какво нанасяте геловата боя? С каква четка? Това светлото е гелова боя (на Кани) и с наличните ми четки все на черти ставаше, много твърди май бяха (четките). Накрая най-добре (но не колкото ми се искаше) го нанесох с почистена четка от стар лак.   Tired

# 110
С отделна мека четка. Имам една "котешко езиче"

# 111
  • на брега на морето
Обичах, тези ваденки с черешките и динята има ли ги още в али-то? Може ли линк, ако не те затруднява. Много са сладки. Simple Smile

# 112
  • Варна
За геловите боички ползвам четка за рисуване но по-дебела. Ако ми става на черти капвам капка топ в боичката. Става с по-лесна за нанасяне консистенция. Боичките са гъсти и силно пигментирани така,че не се разреждат особено.

# 113
Май никой няма да ми отговори на въпроса за Pink Gellac, вероятно не е китайски  Wink

# 114
  • гр.Добрич
Здравейте момичета. Имам въпросче и ще се радвам, ако някой ми отговори.

С какво махате гел-лака - пилите нокътя или с някакъв разтворител? Имам хубав и здрави нокти. По Коледа реших и аз да си сложа гел-лак, че съм домакиня и постоянно ми се изтрива лака по връхчетата. 3 пъти сменях лака на 20 дена, но все ми го пилиха. Накрая реших да си почина. Да, обаче  ноктите ми станаха на бели петна, чупят се и въобще станаха ужасни. Вече 3 месеца не ги лакирам дори с обикновен лак. Мъча се да изрязвам това гадното и чакам да ми порасне здравата плочка.
 Друга маникюристка ми каза, че това ставало заради пиленето на нокътя, но пък половината град ходи там. Само аз ли съм каръка?

# 115
  • Варна
 Повечето читави маникюристки свалят с пилене,но с читаво такова. Аз си го свалям с киснене с ацетон,но и ползвам лаково каре под базата.Когато сваля гел лака ноктите ми са все едно са били лакирани с нормален лак.
 Напротив лакирай се с обикновен лак но слагай под него заздравител. Вземи си микроцел или по-бюджетния евелин 8 в 1. Него слагам под гел базата и под обикновен лак от години.

# 116
Откъде мога да си взема оригинални CND база и топ? Някакъв проверен магазин тук или UK или салон ?

# 117
Трябва ти някой с акаунт при тях, сама на свободна продажба няма да можеш. Или помоли някоя маникюристка да ти поръча.

# 118
  • София
Хора, правили ли сте лаково каре с Микросел? Аз досега правих със Сали Хенсън, но последния път пробвах с Микросел и направи такава реакция с базата на Опи, че след изпичане първия слой лак на половината нокти се сбръчка като слонски бут, а на другата половина час след като уж бях готова с маникюра се поду на огромни мехури  Shocked Толкова се потресох, че веднага го свалих и не се сетих да снимам.
Сега си направих каре със заздравителя на Месауда, с който нямах никакви проблеми. Ползвах и някаква тяхна база Easy Off, която ми дадоха да тествам, но предполагам, че няма да е много издръжлива.

Аз още съм в издирване на база и топ, които да ми харесат наистина. Успях най-сетне да се доредя до гумени база и топ на Коди и топ без лепкав слой. Топът се беше изсипал в пакета и половината липсва, но ще го преживея. Сега обаче ви чета, че трудно се сваляли и започвам да си мисля, че няма да се харесаме.

Ето от мен последните ми два маникюра. Супер доволна съм, че откакто ползвам геллакове най-сетне отгледах по-дълги нокти. Досега почти постоянно ми бяха изрязани до дъно, толкова се чупеха.
Първото е китайчето на ModelOnes, а второто е убийствен неон на Месауда, но не мога да му хвана изобщо цвета реален на снимка.
Момичета, от китайците има ли хубави неонови цветове? Някой да сподели марка и номер на нещо в розовата, кораловата и оранжевата гама?
Скрит текст:

# 119
  • гр.Добрич
Повечето читави маникюристки свалят с пилене,но с читаво такова. Аз си го свалям с киснене с ацетон,но и ползвам лаково каре под базата.Когато сваля гел лака ноктите ми са все едно са били лакирани с нормален лак.
 Напротив лакирай се с обикновен лак но слагай под него заздравител. Вземи си микроцел или по-бюджетния евелин 8 в 1. Него слагам под гел базата и под обикновен лак от години.

Значи не е ясно от какво точно са ми повредени ноктите, но и  други момичета също са ми казвали, че като сваля лака и ноктите ми ще са съсипани,  а аз не вярвах. Вие пък сте доволни. Ползвам 8в1, но засега не виждам ефект.

Общи условия

Активация на акаунт