Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 690
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
ацетон от джъмбо за сваляне на гела.
На 1-ви ходих с децата до там, този на бул.България в СФ и нещо не намерих, там м/у етажите където са останалите неща за маникюр имаше само лакочистители с ацетон. От кой отдел го взимаш ти?

# 91
  • София
ето и от мен ваденки

# 92
Много добре се е получило  Simple Smile

# 93
От алито ли го поръчвате този прехвален лак ванелиса Simple Smile да взема и аз да го пробвам

# 94
  • на брега на морето
Еласмен, много нежно, супер!

Ето ме и мен от вчера. Разбира се не можах само в 1 цвят, затова розово и зелено. Simple Smile
На горната безименния е водна лепенка, от bornprettystore.

# 95
  • Варна
Привет, момичета! 
От кой обезмаслител сте доволни? Ще поръчам база и топ на коди, но се чудя за обезмаслителя. Плочката ми е мазна и не задържа повече от един ден обикновен лак, а гел лак на блускай ми издържа макс една седмица, но си го правя вкъщи и може аз някъде да бъркам.

С базата и топа на Коди поръчваш и фрешер и ултрабонд-демек цялата система. И аз бях същата като теб Блускай на 3-ти ден ми беше със забелени връхчета. Никъде не бъркаш просто калпави нокти като нашите не се разбират с китайците.  Фрешера е обезмаслител и изсушител ултрабондът е свързващия елемент. Прочети хубаво цялото инфо на 1-ва страница. Обяснили сме кое как.

MariyaS  и нашето Джъмбо е нагоре с краката. Трябваше да избродя двата етажа,за да намеря Ацетона. Питай някоя от шматкащите се девойки,ако ти каже няма отиваш на касата и искаш да дойде супервайзър. Имат го в постоянния асортимент. Няма начин да го няма.

# 96
Аз съм много шукаритетна  от днес
Скрит текст:

# 97
  • Варна
Аз съм много шукаритетна  от днес
Скрит текст:

Ихааа Кам красота  Joy. Накрая ще ме накараш да започна да ползвам гел  Embarassed. Не,че ще изтрая толкова дълги нокти ама много ми харесват  Joy

# 98
Камелия супер маникюр. Относно цветовете и аз не мога с един. Винаги съм шарена и с декорации.

# 99
момичета, извинявам се за въпросите, но съм наистина начинаеща
1. Какво е лаково каре и как и защо се прави?
2. този топ лепкавия как се работи с него, значи ли това че не се изпича напълно?
3. Коди лесно ли се свалят - гледах за някакви напръстници, нещо да ми препоръчате/

# 100
Aliexpress-a е голяма работа при домашния маникюр  Grinning Аз от вчера съм така ... и съм пред дилема дали да не спра да си слагам гел и да карам само с гел лак  newsm78

# 101
  • Варна
момичета, извинявам се за въпросите, но съм наистина начинаеща
1. Какво е лаково каре и как и защо се прави?
2. този топ лепкавия как се работи с него, значи ли това че не се изпича напълно?
3. Коди лесно ли се свалят - гледах за някакви напръстници, нещо да ми препоръчате/

Явно си МНОГО начинаеща.....

Цитат от 1-ва страница на тая тема:

• За по лесно отсраняване на гел лака и същевременна грижа за плочката нанасяйте лаково каре под УВ базата. Обезмаслете нокътя и средата, на разстояние 1мм от краищата му, нанесете обикновена база/заздравител за нокти, изчакайте да изсъхне добре и продължете с нанасянето на гел база.

https://m.youtube.com/watch?v=fVO_Kzk7JdM  

Топът с лепкав слой си е топ с лепкав слой и си остава лепкав дори когато е изпечен. Лепкавото се отстранява със спирт или специална течност.
  Не Коди се сваля отвратително както и Блускай и повечето ЗДРАВИ системи. Затова и ползваме лаково каре,за да си пазим ноктите.

# 102
Като стана въпрос за Джъмбо да попитам за лъжиците. По спомен сте коментирали, че ги има в Джъмбо. Колко бр. са и на каква цена, че мисля да си взимам, а по сайтовете ми се струват скъпички.

# 103
Какво ви е мнението за Pink Gellac, някой ползвал ли е?

Лъжиците в Джъмбо са 40 броя, цената я забравих  Embarassed

# 104
  • Варна
 50бр. на халка,1.99лв. това преди месец във варненския.

Общи условия

Активация на акаунт