Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 669
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Ще ги завещаем на внуците един ден  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 76
  • на брега на морето
Ще ги завещаем на внуците един ден  hahaha hahaha hahaha hahaha
Да, на внуците трябва да е, че аз имам 2 момчета. Mr. Green Laughing

# 77
  • Враца
На снахите бре. Wink
А Кодито миришат ли много? Просто от любопитство. Че обезмаслителя и базата и топа (Блускай) на мен ми миришат много гадно.

Скрит текст:
Аз май успях да взема код за 5% отстъпка в коди.про, дано да го приеме при плащането и поръчката мисля да я направя утре. Събрахме се аз, една моя дружка, Дани, Камелия и още едно момиче, което е писало на Дани, че още избира (да праща на мен линкове). Чакаме и нея и поръчвам. Така ще стане по 2$ доставка. Wink Как предпочитате - да ми превеждате пари предварително, или като ви ги пращам да са с наложен платеж?

# 78
И Лечат (лак) мирише гадно  Crossing Arms

# 79
И аз полудях по ваденките. Благодаря на Над за клипчето  bouquet

# 80
Предлагам да направим група във фейса или тук на Лс, защото сме малко в нарушение Simple Smile

# 81
  • Варна
 С кое точно нарушихме правилата  newsm78.

# 82
обща поръчка

# 83
  • Варна
 Ами прави група на феновете на Коди  Joy колко му е. Не съм в час с пустия му фейс .

# 84
Здравейте, изчетох доста но от всичко само се обърквах повече  Shocked Имам бюджет от 200лв за стартов комплект лампа и гелове. Какво ще ми препоръчате?

# 85
  • Варна
 Свястна лампа от Али за около 50лв. Системата на Коди от база,топ,фрешер и ултрабонд за още 65лв. и за останалите цветни лакове на Венелиса на кило  Joy. Ще ти стигнат поне за 2 живота  Joy. Спирт от аптеката за лепкавия слой и ацетон от джъмбо за сваляне на гела. Предполага се,че няма да поръчаш 30 цветни гел лака като начало та ще ти останат парички и за кафе с приятелки  bouquet

# 86
Гледам тази е поръчвана доста - някакви отзиви за нея
https://www.aliexpress.com/item/SUN5-48W-Lamp-Nail-with-Bottom-P … a5b5-c95ac6b31dd3

А на Коди нещата откъде ги поръчвате? Аз се бях засилила към  CND от ОЛХ, но като гледам как в амазон са по 15 паунда, а тук ги дават по 10лв ми е много съмнителна работата

# 87
  • Варна
 Идеална е лампата. Коди аз поръчвам от фейса ето тук https://www.facebook.com/Kodi-Professional-Bulgaria-1664587740471635/?fref=ts 

Cnd  от ОЛХ са китайски не оригинален шилак и аз лично за начинаещ с бюджет не ги препоръчвам. Това,което ви препоръчвам е изпитано и работещо. Цветове техни можете да си поръчате,но в Али са 2$ тук сама казахте 10лв. и не са най-доброто китайско на пазара.

# 88
  • Перник
Привет, момичета! 
От кой обезмаслител сте доволни? Ще поръчам база и топ на коди, но се чудя за обезмаслителя. Плочката ми е мазна и не задържа повече от един ден обикновен лак, а гел лак на блускай ми издържа макс една седмица, но си го правя вкъщи и може аз някъде да бъркам.

# 89
Аз мисля да си поръчам вече коледните цветове на Веналиса, моите 4 месец ги няма.....

Общи условия

Активация на акаунт