Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 658
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • на брега на морето
Хаха и аз така даже съм се лакирала едноцветно и на другия ден размислям  Joy.
Хаха, успокоих се, че не съм само аз. Laughing
То всъщност покрай тази тема и другата за лаковете във форума се запалих по маникюра в няколко цвята. Много сте лоши. Crossing Arms Laughing
Принцесата, маникюрът ти е супер. Кое е жълтото? Аз си поръчах "на сляпо" едно жълто от али-то, някакво китайско, да видим какво ще дойде. Исках да е патешко жълто, а не лимонено, ама я съм го улучила през дисплея, я не... Твоето жълто изглежда симпатично и се доближава до идеята ми за юлския ми, отпускарски, маникюр. От сега го планирам.  LaughingОще търпя вариации в главата си. Joy

# 61
  • Варна
 Хаха Мелина всички цветове не са лакове,а са гелови боички на Коди. Няколко поста назад съм ги снимала на лъжици. Жълтото е млечно жълто всъщност. По-бледо е от на снимката точно ,патешко и много сладурско.
 Имам поръчано същото на Венелиса 934 ама не дойде с другите.

Хич не мога да рисувам и не само на нокти по принцип не мога  Laughing Със стикерите най-лесно стават циганийките и с печати. Ще видим до довечера каква муза ще ми дойде да сменя драсканиците Laughing.

За жълто се оглеждам от много време,но все попадам на едни наситени електрикови дето съвсем на Айше ще мязам с тях  Joy.

# 62
  • на брега на морето
А как се пише гелова боичка на англ? Може ли пълното име на англ. и номерчето? Така че да мога да си го намеря в али-то евентуално. Grinning

# 63
  • Варна
 Жълтото е номер 55 ама е на Коди не е от Алито.

# 64
  • София
Момичета, имате ли представа защо след като нанеса топа, лакът става на "кратерчета"? Налага са да сложа още един пласт топ, за да ги залича.

# 65
На мен така ми става с базата, не знам защо. Стои като мазно и лакът се отдръпва, като нелакиран участък.

# 66
  • Враца
И на мен ми е ставало така с база. С топ не.

# 67
На мен ми е ставало с топ, с база не. Не знам от какво е

# 68
Аз си мислих, че ми се получава на базата от праймъра и забърсвах нокътя след нанасянето ама едва ли е било от това

# 69
  • Варна
Това ми се е получавало при печати. Върху самия печат топа просто изчезва и се налага да слагам втори пласт.

На база ми се е получавало само с оная измишльотина Блинг ама тя е рядка като водица та нищо чудно. Възможно и да е е от праймера сега като се замисля по онова време ползвах Ефроуз за кратко.

# 70
  • София
Аз съм с топ на Блускай. Интересното е, че не се получава всеки път и не на всеки нокът, нито пък на останалите пластове (също на Блускай). Това ме навежда на мисълта, че аз не правя нещо както трябва, а не че проблемът е в самия продукт.  newsm78
Ако някой е открил разрешение, нека сподели.  bouquet
Иначе за протокола........не ползвам обезмаслител, бондър, не пиля плочката и лакът (с лаково каре) ми издържа две седмици в перфектно състояние до самото махане.

# 71
  • на брега на морето
Благодаря за отговора, Принцесата! Hug Аз кани и гелиш гел полиш съм си купувала оригинални от ибей/ и съответно на адекватната си цена, не по-евтини/. Ще видя къде мога да намеря коди. Simple Smile

# 72
  • Варна
 Те и на Кани са хубавки,аз поръчах Коди от фейса ама то това моето е заради пристрастието към марката не от нещо друго  Laughing. Няма да спра да ги хваля-единствената система,която успя да задържи лак на моите нокти и в същото време все пак да имам такива не след две сваляния да съм без  Joy.

# 73
# 74
  • Варна
 Уф много ме блазнят и мен цветовете на Коди. Убих се да гледам представянето в тубата ама толкова наличности съм натрупала,че и за 3 живота не мога да ги употребя  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт