Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
От неправилното пилене най-вероятно.

# 121
Аз правя карето с Микро сел, базата ми е CND, не съм имала проблеми.

# 122
  • Враца
Май никой няма да ми отговори на въпроса за Pink Gellac, вероятно не е китайски  Wink
За първи път го чувам, амини.

http://luxiobulgaria.com/bg/
Аз пък за тези се чудех как са. Пише, че не миришат.  hahaha Ма май са доста "дебели".

# 123
  • София
Май никой няма да ми отговори на въпроса за Pink Gellac, вероятно не е китайски  Wink

Аз пък за тези се чудех как са. Пише, че не миришат.  hahaha Ма май са доста "дебели".
Тези са Канадски, имам им офертата, ако някой я иска да пише на лични. Скъпи са (към 50-60лв) и са чист гел, т.е. не са смесени с обикновен лак, както са CND (хибрид - гел + обикновен лак).

# 124
  • Враца

Тези са Канадски, имам им офертата, ако някой я иска да пише на лични. Скъпи са (към 50-60лв) и са чист гел, т.е. не са смесени с обикновен лак, както са CND (хибрид - гел + обикновен лак).
А в Канада дали ще са по-евтини? Сестра ми е там.

# 125
  • Варна
 Микроцел не реагира с базата на Коди с твърдата база на Опи също/лакирам дъщеря ми и една дружка с нея/. Нямам идея от какво е станала тая реакция,а и няма логика. Изчака ли заздравителя да изсъхне?
 На дружката дори слагам и мавала под микроцел/ноктите и с брутално съсипани от "кадърна" маникюристка/ . Издържат с Опи по десетина дни без проблем.

# 126
  • София

А в Канада дали ще са по-евтини? Сестра ми е там.

да, по вероятно е там да са по-евтини, все пак тук ги внасят от там  Peace

# 127
Здравейте, как се слагат ето тези красоти?

http://canni-nails.com/spd/Marmelade_12pcs/Nabor-marmalad-12br

# 128
  • Paris, France

Отговарям  Mr. Green. Известната блогърка Chickette много ги хвали и им е лице или по-скоро нокти на марката. Подлъгана от сравненията на лъскавина на топовете и 4е уж топът без лепкав слой на пинк гелак бил по-лъскав и от Гелиш съседката си го поръ4а. Сравнихме, имам и мостра върху 4ерно ама не знам как да слагам снимки. Същата работа, само 4е пинк гелак изисква силна лампа и доста пове4е пе4ене. Не е по-лъскав от топа без лепкав на Елит99, който също пробвах и не е нищо особено. От това, което познавам и съм тествала:

1) Комплекта с лампа - определено е хубав. Като Сенсейшънейл е ка4еството, но с 4 цветни лака в големи 12 или 14мл бутилки, ултрабонд и малка, но прили4на лед лампа. Предпо4итам големи мощни лампи и затова не бих го купила. Тук стружа колкото сенсейшънейл, около 60-65€ с доставка на следващия ден и за същите пари може да се купи само Сенсейшънейл или 5-6 подобни с по един цвят вътре.

2) УЛТРАБОНД - като всеки друг, но малко по лек от този на Сенсейшънейл. Не вони.

3) База - лесно се нанася и кошмарно се сваля. От сорта на Мадам Глам или НДЕД. От меки нокти се от4упва, защото е твърда а се размеква във вода. Не бих я ползувала.

4) Топ - Ок, ве4е писах за него и даже бих си купила розовия без лепкав.

5) Цветове - имат интересни. Нямам никакъв, но видяните ми харесаха. Покривни като Елит, НДЕД! Мадам Глам. Много големи опаковки за ли4но ползуване. 4ерният изисква поне 3 слоя, Белият е покривен, но с поне 2-3 и трудно се изпи4а. В малки лампи не се изпи4ат добре а в 36в ув им трябват по поне 4 минути на слой като Елит99. Андреа ползува 18Г или 60ватова ЛеД и на нея и се изпи4ат бързо

Холандска е марката, но са си китайци отвсякъде  Mr. Green. Не съм във възторг, но стават. 

ЛИПСВАТЕ ми, 4ета ви, но нямам кирилица на телефона и не мога да отговарям.

Hug

# 129
Може ли да помоля някоя дама, която има диплома за една услуга?

# 130
  • Враца
Камелия, имам купон пак за 7% (за Коди-то), ако ти потрябва - свиркай. Wink
Нямам диплома, иначе бих помогнала.
Лелеее, Невена, за теб има ли нещо непознато при гел лаковете? Респект! Simple Smile

# 131
Невена, благодаря ти  Hug Ноктите ми са меки и чупливи и явно не е за мен.

# 132
СПЕШНО! Изтървах праймъра и се счупи шишето в основата на kапачkата. Изветрява ли това чудо да бързам да търся празно шише да го пресипя и трябва ли да е плътно (тъмно) kаkто на гел лаkовете?

п.с. Пресипах в прозрачно шише

Стиkерите ги слагам върху неизпечена база и после пеkа. После база - пеkа и топ - пеkа. Обаче последните няkолkо пъти много ми се наkъсват kато почна да отстранявам излишната част от стиkера и не винаги се получава, та се чудя дали няма да става по-добре аkо се слагат върху изпечена база (лаk) и след това паk база - пеkа, топ - пеkа?

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 17:04 от ShikeR

# 133
  • Варна
 Леле,че си мазохист  Grinning. Как върху неипечена база  newsm78? Пека си аз махам лепкавия слой на цветния лак намествам стикера да ми хареса,отгоре пляскам база и пека,топ и пак пека. Веднъж забравих да махна лепкавия слой,голямо псуване падна и два стикера скъсах докато се светна какви съм ги свършила  Joy

Невенаааааааааа липсваш много.  Hug Hug Hug.

# 134
Благодаря ти! Ще пробвам другия път така. Знаех си, че нещо не е като хората, а се водих по тази картинка, затова

Общи условия

Активация на акаунт