Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 878
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Paris, France
Нова циганийка от мен. Взех си кроко лак от али, който се напуква. Обаче- изсъхва, не се изпича. И като изсъхне пада сам- изронва се. На него пише, че е ув/лед. Идеи?
Скрит текст:

Ау, страхотни нокти! Искам и аз. Студено розовите оттенъци са ми любими. Вече разпознавам стила ти. Професионално ли се занимаваш с нокти вече? Ако да- благородно ти завиждам. За крокото - да, на въздух съхнат. Без да зная кой продукт си ползувала не мога да помогна. Може ли да изпишеш името на английски? Някои кроко лакове от али се поставят върху техния си специален базов цвят - бял, черен, сребърен или златист. Други се слагат върху база със лепкав слой след цвета. База печеш, цвят печеш, база печеш и кроко на един или 2 слоя бързо лакиране. Чакаш 2-3 минутки и топ и печеш, пак топ и печеш. Колкото е по-дебел крокото, толкова по-едри са парчетата. Ако е сложен супер тънко като гел лак може да стане на точки и да се повдигне и забели. Не се суши със сешуар или лампа в никакъв случай. Пробвай и ако не ти се получава ще ти дам няколко работещи протокола. Най-яко държи направен ей така, само че е пипкаво:

http://m.nailsmag.com/demoarticle/93112/how-to-get-the-crackle-effect-with-gel
По-лвсно е с гел лак и изрисуване с гел лайнер с контрастиращ цвят направо върху лака и после 2 слоя топ или финиш гел. Успех

Белещите се бази - в предишната и по-предишна тема продухахме ушите с тях. Вече съм обяснила неколкократно. Хайде пак от мене да мине.........

Поставят се на идеално полиран нокът, защото иначе при беленето къртят парчета нокът. Писали сме как се полира. Праймър или бондер се не слага. Чистим със спирт или фрешър. По желание за да предпазим нокътя слагаме лаково ларе по целия нокът но без да запечатваме. Тъничък слой белеща се и печем 30-120 секунди в зависимост от лампата. Тази база няма лепкав слой и е хлъзгава и първият слой лак трябва да е никакъв. С нищо и половима по четката. За по-лесно махане може втори слой белеща се база. Ако лепите прах или пудра втория слой трябва да в с хубав лепкав слой - гелиш ми е идеален. Може и с друга пак белеща се база, но с лепкав слой - стриплак, зиплак, блускай пийл офф итн.

За махането сме писали. Моля, потърсете го! В гореща вода и с дървена пръчка става. Дървената пръчка е задължителна с риск да останете нез нокти. Има и специално масло на алесандро в сефора и на депенд за махане. И за него сме писали.

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 05:35 от Nevena Virolan

# 346
  • Враца
Невена,  bouquet
Аз търсих в твоите мнения назад, но явно не съм се върнала достатъчно, за да видя. Благодаря пак.  Hug

# 347
Като ви става на черти махайте лепкавия слой между слоевете. Направих си педикюр с бялата Гелова боя на Коди-после няма изпиляване това чудо 😆😆😆😆😆😆

# 348
  • Варна
 Добре дошла в клуба  Laughing Laughing Laughing

# 349
С ел. Пила с най-грубата фреза... голяма грешка. Вече само ще рисувам с нея 😂😂😂😂

# 350
  • Варна
Възможна ли е появата на дисхидроза месеци след лакиране с геллакове? Имала съм я и преди, минавала е от самосебе си. От 2-3 месеца се лакирам с геллак и съм нямала проблеми Thinking

Не е от гел лака,а от жегите и вероятно сте ги съчетали с малко нерви и някой агресивен препарат. Днес след обед и аз забелязах мехурчета по пръстите си и едва не откачих. Преди години едвам се отървах от контактен дерматит,който започна по същия начин. Та...сода за хляб на влажна кожа и масаж. След два часа ги нямаше гадините  baby_neutral.  Утре обаче ще взема сребърна вода от аптеката за всеки случай,че не се знае колко жега ни чака още. Странното е обаче,че вчера се киснах в морето,а то оправя такива проблеми.....

# 351
Принцеса, ти си си на морето. Но за тези от нас, за които това е цяло пътешествие, какво се приготвяте за "изпът". С двете малки деца ме чака голяма игра в пясъка и никакво място в багажа. Ще трябва да "бетонирам" някак си, а после за свалянето не ми се мисли.

# 352
  • Варна
 Кодито изкарва две седмици без проблем,а аз на почивка само си почивам та.....не мисля да вземам тая година за изпът нищо друго освен маслото за нокти  Laughing. Ако стане някоя изцепка ацетонов лакочистител в Гръцко все ще намеря,а пила имам в чантата винаги.

MariyaS  не мисля,че пясъкът е по-голям агресор от домакинската работа  Laughing

# 353
Възможна ли е появата на дисхидроза месеци след лакиране с геллакове? Имала съм я и преди, минавала е от самосебе си. От 2-3 месеца се лакирам с геллак и съм нямала проблеми Thinking

Не е от гел лака,а от жегите и вероятно сте ги съчетали с малко нерви и някой агресивен препарат. Днес след обед и аз забелязах мехурчета по пръстите си и едва не откачих. Преди години едвам се отървах от контактен дерматит,който започна по същия начин. Та...сода за хляб на влажна кожа и масаж. След два часа ги нямаше гадините  baby_neutral.  Утре обаче ще взема сребърна вода от аптеката за всеки случай,че не се знае колко жега ни чака още. Странното е обаче,че вчера се киснах в морето,а то оправя такива проблеми.....
Благодарности!!! Hug

# 354
  • на брега на морето
От вчера. Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:
Неоновото азуре, пропуснах топа на Кани, реших да е само бял на пръстите с лепенките- да изпъкват по-добре. Хич нямам светли цветове, едно светлосиньо имам, ама не го харесвам. Ще наваксам пропуска след морето. Wink
Този ми е предпоследния маникюр преди морето. На море ще съм 4 седмици. Първите 2 с гел/ще се направя оттук/, после ще го махна и ще карам без лак или може да се лакирам с някой обикновен. Simple Smile

# 355
Момичета, от къде в София много набързо мога да си взема малки камъчета, блещукащи. В джъмбо имаше ли такива? Днес видях едно момиче със страхотен педикюр и на палеца камъчета, и реших това ще бъде темата за морския ми маникюр/педикюр

# 356
При нас има много хубави в магазините по 1лев(Марсел)

# 357
При нас има много хубави в магазините по 1лев(Марсел)
Мерси Кам bouquet. Ще потърся дали около мен има наблизо.

# 358
Някой пробвал и е Ruber базата на Mack's или FiberGlass на SNB? В търсене съм на подобен продукт за домашна употреба, който да се изпича в ЛЕД и да е разтворим. Даже и китайски аналог бих пробвала Simple Smile

# 359
Здравейте! bouquet

След последните ми две разочарования при маникюристи, се реших да почна да се правя сама с гел лак. Аз умея да се лакирам добре, но досега жертвах това удоволствие, за да си "направя кефа" като ходя на салон. Както и за да не се налага да отделям време на това у дома. Все пак, всички имаме нужда от това да се поглезим понякога...

След базови изчисления обаче, си дадох сметка, че ако събера парите, които съм дала по салони за последната половин година, съм могла за същите да си купя материали за направата на маникюр в домашни условия. И тези материали щяха да ми стигнат за до-о-оста повече от половин година. Rolling Eyes

Никога маникюристките не ми оформят и лакират ноктите на 100% така, както ми харесва. И не е от липса на професионални качества, а просто от това, че имат точно 45 до 60 минути да работят по ръцете ми. Докато вкъщи, отделяйки час и половина-два, мога да се направя точно както се харесвам.

Сега чуденката е какви неща да си поръчам, за да мога да започна да се "обгрижвам" сама. Най-вече умувам на коя марка гел лакове да се спра за първоначално оборудване.

Чета хубави неща в темата за Kodi и за Gelish. Аз самата пък съм доволна от Shellac като трайност и цветова палитра - винаги с това са ме лакирали в салон.

Наскоро открих из широкия нет и марката Cuccio. Имате ли мнение за техните неща?

Откъде мога да се сдобивая с продукти на CND (Shellac) и на Cuccio, така че да са гарантирано оригинални? newsm78

Скрит текст:
В някои от другите лакови теми чета похвали за SNB и нормалните им цветни лакове. Тук не намирам май нищо за техните гел лакове... Някой ползвал ли ги е?

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 16:16 от BeeJuis

Общи условия

Активация на акаунт